Sayfa 793/999 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Yıldızlı markadan arkadaşa alacaktık. Bayide araba yok sarı sitede boy boy. Dedik açık açık satış temsilcisine, siz vermeseniz boyle olmaz diye, yapacak bir şey yok abi diyor. Muhtemelen kırışıyorlar aralarında...
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    araba işini çözmek istiyorlarsa ;
    yapılacak iş basit..
    benim fiyat verdiğim araç sahibinden adlı siteden, firmaya girmeye gerek bile duymadım..
    bayide araç yok galericide var, ne ayaksın diyemiyor koskoca devlet..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Son 2 ayda araba alan satmadıysa eğer 2-3 yıl sonraki fiyattan aldılar ve o kadar beklemeden dahada satamazlar

Ev alan zaten kafayı yemiş ona lafım yok

Ama matbaadan para alanlar ülkenin içine eden cahil zihniyettir ve fiyatlamaların sorumluları matbaadan para veren ve alanlardır

Son olarak ülkenin temizlenmesi için şahısların değil zihinlerin değişmesi gerekmektedir.

Çünkü

Son üç iktidar dinden beslenen aynı zihniyetin aktörleri
    Durum sandığın gibi değil Dostum. Ev fiyatlarındaki artışı geçici zannedenler çok yanılıyor. Sektör içine girince anlıyorsun.
    İnşaat malzemelerinin hepsi dolara bağlı. 2 yıl önce ikiz villa inşaatına başladım. Sadece demirden bahsedeyim. Tonu 2900 TL idi. Herkes "çıldırdın mı, bu fiyata demir alınıp inşaata başlanmaz" dedi. (3-4 ay önce 2300-2400 TL imiş). 8 ay önce bitirdim inşaatı. İçinde yok yok. Maliyet 1.78 milyon TL (arsa payı ile birlikte). Dört yol ağzı, önü park, güney ve doğu cephe, iki cephesi yol. Oturmak için yaptım, üzerinde ilan falan yok. Son 4 ay kaç kişi geldi kapıya tanıdık emlakçılarla birlikte. İkisine 3.2 milyon hemen verelim diyorlar. Demir fiyatlarına bakıyorum, 4350 TL olmuş tonu. Arsa maliyeti ise cabası. Arsayı 450 bine almıştım. Hemen bitişiğimdeki 20 m2 daha küçük arsa şu anda son pazarlık fiyatı 930 bin TL. (Adam 110 bin eurodan bir cent aşağı vermem diyor) İnşaat maliyeti ve arsa fiyatları bu durumda iken kim neye göre fiyatlar düşecek diyor, anlamak mümkün değil.

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    ariston sende ingilizce vardır ne annatıyo bu saf?

https://www.youtube.com/watch?v=fLJBzhcSWTk
    Uzun bir ara bakayım.

Eski haber aklıma geldi.

>>>>>>
    27.06.2002

Özel sektörün önde gelen temsilcilerinin biraya gelerek oluşturduğu İş Çevresi Grubu, yaklaşık 2 ay aradan sonra İstanbul'da toplandı. 2.5 saat süren toplantının ardından, ilk kez grubun üyeleri basın mensuplarına toplu halde poz verdi. Toplantıya Mehmet Emin Karamehmet katılmadı.

Garanti Bankası'nın Maslak'taki genel merkezinde, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in evsahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, bir bankası Fon'a devredilen, bir bankasında da yönetim hakkını kaybeden Çukurova Grubu'nun patronu Mehmet Emin Karamehmet'in katılmaması dikkat çekti. Toplantıda, TÜSİAD Başkanı Tuncay Özilhan da bulunmadı.

Toplantıya, Rahmi Koç, Sakıp Sabancı, Bülent Eczacıbaşı, Aydın Doğan, Ali ve Ömer Sabancı, Tuğrul Kudatgobilik, Ömer Dinçkök, Hüsamettin Kavi, Ersin Özince, Rifat Hisarcıklıoğlu, Coşkun Ulusoy, Refik Baydur ve Mehmet Emin Yalçındağ katıldılar.

İş Çevresi Grubu'nun son toplantısı 1 Mayıs 2002'de TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın evsahipliğinde yapılmıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

kıskançlıktan kuduran alamanlarla maç yapacakmisiz , bı izleyelim bakalım..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o şey piyasa kapalı olmasına rağmen günün zirvesini geçti 7.8870
    ney de öyle 9.2828
    Ekonomiyi teslim ettiğimiz zat, "doların artışı ülke için sorun değil mi? " sorusuna "Dolar ile mi maaş alıyorsun" diyorsa ve bu kafaya bu ekonomi teslim edilmişse. Dövizde daha çok zirveler görürüz. Millet sanıyor ki dolar yükseliyor.(ingiliz sterlini düşüyor mu? ya euro? ya kanada doları düşüyor mu?)
    Doların yükseldiği yok. TL değer kaybediyor. Dünyadaki tüm para birimleri karşısında değer kaybediyor. Kabile devleri azeri parası karşısında bile, uydu devletçik ermenistan parası karşısında bile. Savaşta çökmüş suriye parası karşısında bile TL değer kaybediyor.

Memleket beka sorunu yaşıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Ekonomiyi teslim ettiğimiz zat, "doların artışı ülke için sorun değil mi? " sorusuna "Dolar ile mi maaş alıyorsun" diyorsa ve bu kafaya bu ekonomi teslim edilmişse. Dövizde daha çok zirveler görürüz. Millet sanıyor ki dolar yükseliyor.
    Doların yükseldiği yok. TL değer kaybediyor. Dünyadaki tüm para birimleri karşısında değer kaybediyor. Kabile devleri azeri parası karşısında bile, uydu devletçik ermenistan parası karşısında bile.

Pamuk eller cebe millet.

7. Aynen öyle. Elinize sağlık.

Ben de kiradayım, 1.2m pazarlık ederken adam önce bana özel 1.5m den veririm dedi sonra 1.8 e çıkarttı ve satmış, almadım tam 1 haziran tarihinde. Şu an aynı yerde 2 altına villa yok ve arkadaşlarla oturuyoruz hesap kitap yapıyoruz sıfırı mümkün değil o fiyata gelemiyor arsası inşaatı. Benim de arkadaşlar müteahhit, onlar yapacak ve kendileri de oturacak 4 basi mamur 20 villalık bir siteyi daire başı 2.5 tan başlar sonrası zevkine göre artar şeklinde çıkıyor hesap. Durum malesef bu.
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Durum sandığın gibi değil Dostum. Ev fiyatlarındaki artışı geçici zannedenler çok yanılıyor. Sektör içine girince anlıyorsun.
    İnşaat malzemelerinin hepsi dolara bağlı. 2 yıl önce ikiz villa inşaatına başladım. Sadece demirden bahsedeyim. Tonu 2900 TL idi. Herkes "çıldırdın mı, bu fiyata demir alınıp inşaata başlanmaz" dedi. (3-4 ay önce 2300-2400 TL imiş). 8 ay önce bitirdim inşaatı. İçinde yok yok. Maliyet 1.78 milyon TL (arsa payı ile birlikte). Dört yol ağzı, önü park, güney ve doğu cephe, iki cephesi yol. Oturmak için yaptım, üzerinde ilan falan yok. Son 4 ay kaç kişi geldi kapıya tanıdık emlakçılarla birlikte. İkisine 3.2 milyon hemen verelim diyorlar. Demir fiyatlarına bakıyorum, 4350 TL olmuş tonu. Arsa maliyeti ise cabası. Arsayı 450 bine almıştım. Hemen bitişiğimdeki 20 m2 daha küçük arsa şu anda son pazarlık fiyatı 930 bin TL. (Adam 110 bin eurodan bir cent aşağı vermem diyor) İnşaat maliyeti ve arsa fiyatları bu durumda iken kim neye göre fiyatlar düşecek diyor, anlamak mümkün değil.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Metropoll anket yapmış. Ekonomiyi kime teslim edersiniz diye sormuş. Yüzde 21 ile reis birinci çıkmış.

Millet halinden memnun demek ki. Sorun bizde sanırım😂

Sayfa 793/999 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •