Sayfa 794/999 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Viop - XXV

1. bizim halkın büyük bir kesiminin dini değer olarak inandığı aslında inandığı şeylerin çoğunun dinde olmadığını dahi bilmediği şeylere zaafı var..bunun bilincinde olanlar tarihte her zaman bu zaafı kullanmışlar..bazı yanlış inanışların gidirilmesi lazım ama malesef halkı bu konuda bilgilendirenler azınlıkta..yanlış örneklerle dinin içine cahillik hurafelik hırsızlık ahlaksızlık ne varsa sokula gelmiştir..halbuki dine keyfi ekleme ve çıkarma olmadığını bilmek lazım..bunu bilen dinini kullananlara prim vermez..

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evevitin cemaat ile ilgili de büyük günahı vardır. Emniyette özel sınıfı getiren, bunlari emniyete dolduran malesef kendisidir.

Atatürk kendi partisinde su an önemli görevdeki bazi kişileri direk asardı, tartışmaya kapalı.

Bizim sorunumuz parti sorunu değil sosyolojik bir problem var oy atarak çözülmez. Nasıl çözülür gerçekten bilmiyorum artık kafa da yormuyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Vadeli 1290 gördü
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Ayhan abi her şey dövize endeksli artış normal kabul ediyorum ama

Rakamlar uçuk hakikaten hiç bir müteahhit %100 den aşağı kazanmaz ise işe girmiyor en kötüsü yani dağın başında bile iş yapsa %50 kar ile yapıyor.

Bu yüzden İstanbulda sıfır daire Tekirdağ'da sıfır daire aynı sınıf ve kalitede fiyat farkı en az %75 en uç ucra köşesinde bile

İkiside büyük şehir ve araları 50 km yok ama fiyat farkı çok.

Demem o ki bu ülkede eve para vermek için çok zengin yada çok saf olmak lazım

Bu benim düşüncemdir

papaz haftasını saymazsak
    şey son düzlükte.
    ama birde yeni bir papaz çıkarsa grafiğe sığmaz

şey haftalık

Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Metropoll anket yapmış. Ekonomiyi kime teslim edersiniz diye sormuş. Yüzde 21 ile reis birinci çıkmış.

Millet halinden memnun demek ki. Sorun bizde sanırım😂
    Bu ülkede malum şahısı

% 35'i peygamber sandığı için
    % 50'si vatansever sandığı için
    %15'ide menfaati için destekliyor

önce papaz tutarız.şey zıplar....
    sonra papazı salarız.
    şeyi düşürürüz.
    şey bizim kontrolümüzde
    yeterki papaz olsun.

7. Mütehait %100 karla iş yapıyorsa %50 den fazla kazanamıyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Durum sandığın gibi değil Dostum. Ev fiyatlarındaki artışı geçici zannedenler çok yanılıyor. Sektör içine girince anlıyorsun.
    İnşaat malzemelerinin hepsi dolara bağlı. 2 yıl önce ikiz villa inşaatına başladım. Sadece demirden bahsedeyim. Tonu 2900 TL idi. Herkes "çıldırdın mı, bu fiyata demir alınıp inşaata başlanmaz" dedi. (3-4 ay önce 2300-2400 TL imiş). 8 ay önce bitirdim inşaatı. İçinde yok yok. Maliyet 1.78 milyon TL (arsa payı ile birlikte). Dört yol ağzı, önü park, güney ve doğu cephe, iki cephesi yol. Oturmak için yaptım, üzerinde ilan falan yok. Son 4 ay kaç kişi geldi kapıya tanıdık emlakçılarla birlikte. İkisine 3.2 milyon hemen verelim diyorlar. Demir fiyatlarına bakıyorum, 4350 TL olmuş tonu. Arsa maliyeti ise cabası. Arsayı 450 bine almıştım. Hemen bitişiğimdeki 20 m2 daha küçük arsa şu anda son pazarlık fiyatı 930 bin TL. (Adam 110 bin eurodan bir cent aşağı vermem diyor) İnşaat maliyeti ve arsa fiyatları bu durumda iken kim neye göre fiyatlar düşecek diyor, anlamak mümkün değil.
    Sektörün içinden olan birinden açıklama duymak güzel.
    malum ev topiğinde saçmalayan bol. Ucuz fiyata kasım -aralıkta ödenemeyen krediler sebebi ile ev alacaklarını sanıyorlardı 3 aydır.. Gülüp geçiyorum ben de.

Sayfa 794/999 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •