Sayfa 324/1002 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Bir toprak parçasına benim diyorsun,bayrak falan dikiyorsun,sonra uğruna ölüyorsun ,sonra büyükler aralarında anlaşıyor,hadi çekiliyoruz buralardan diyorlar vatan dediğin kutsal dediğin toprakları başkalarına bırakıyorsun,onların kutsalı oluyor onlar ölüyor,ne bileyim ölmek için manasız bir sebep değil mi.Aslında derinlemesine bakıldığında garip.600 yıl boyunca osmanlı bilmem kaç kilometrekare toprağa vatan demiş,bir sürü can gitmiş,acılar çekilmiş,artık oralar başkalarının vatanı onlar o toprağı korumak için ölecek.Koskoca anadolu vatanımız,e zamanında kaç medeniyet bu topraklara vatan demiş şimdi onlar yok biz varız,belki ilerde biz olmayız başkaları kutsal der ,onlar ölür anadolu için,çok da şeetmemek lazım,şu zaman dilimi için bize çok anlamlı geliyor da belki de değildir.Yahu uzattıkça moruk forumdaşın entrylerine döndü bu entry ,sahi moruk nerelerde uzun süredir denk gelmiyorum onla.

Aslında arkasında başka çakallıklar olmasa tek dünya devleti ne güzel olurdu.Adil adam gibi tek devlet.

Gerçi habil kabil olayı düşünülürse yahu topu topu 6 kişisin cinayet oluyor 5 kişi kalıyorsun ,yok bu insanoğlu adam olmaz))))))))))

4. 6 milyar yıllık canlı yaşamının 100 yılını bile yaşayamadan yok oluyoruz. Belki de 6 milyar yıldır varız ama öncemizi hatırlamıyoruz. 100 yıl önce yaşayan biri tv, cep telefonu vs. göremeden vefat etti, biz de 100 yıl sonranın imkanlarını göremeden yok olacağız.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir toprak parçasına benim diyorsun,bayrak falan dikiyorsun,sonra uğruna ölüyorsun ,sonra büyükler aralarında anlaşıyor,hadi çekiliyoruz buralardan diyorlar vatan dediğin kutsal dediğin toprakları başkalarına bırakıyorsun,onların kutsalı oluyor onlar ölüyor,ne bileyim ölmek için manasız bir sebep değil mi.Aslında derinlemesine bakıldığında garip.600 yıl boyunca osmanlı bilmem kaç kilometrekare toprağa vatan demiş,bir sürü can gitmiş,acılar çekilmiş,artık oralar başkalarının vatanı onlar o toprağı korumak için ölecek.Koskoca anadolu vatanımız,e zamanında kaç medeniyet bu topraklara vatan demiş şimdi onlar yok biz varız,belki ilerde biz olmayız başkaları kutsal der ,onlar ölür anadolu için,çok da şeetmemek lazım,şu zaman dilimi için bize çok anlamlı geliyor da belki de değildir.Yahu uzattıkça moruk forumdaşın entrylerine döndü bu entry ,sahi moruk nerelerde uzun süredir denk gelmiyorum onla.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Kim kalır kim kalmaz bilemem de ben bu şartlara varım. [emoji16]
    Vatandaşlık ve sosyal yardım yoksa 50 bin de olur, pazarlık payı da vardır.[emoji23]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fiyat 10 bin euro gaymeye kadar düşer, bu gidişle.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    6 milyar yıllık canlı yaşamının 100 yılını bile yaşayamadan yok oluyoruz. Belki de 6 milyar yıldır varız ama öncemizi hatırlamıyoruz. 100 yıl önce yaşayan biri tv, cep telefonu vs. göremeden vefat etti, biz de 100 yıl sonranın imkanlarını göremeden yok olacağız.
    insan olarak yaşanacak max. 50 yılımız var, dünyanın sonu anlamında değil
    dan brown'un başlangıcını okursan 30 yıl içinde karşılaşabileceğimiz değişiklikleri anlatıyor..!!

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    https://youtu.be/jjk01XwsT8U

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    evin senin nasıl özel ve mahreminse vatan topragıda hepiz için kutsaldır
    toprak için düşüncelerin senin evin için de gecerli 50 sene sonra senin evinde başka biri olacak fakat buna ragmen o evi almak için yıllarca mücadele ediyorsun birde böyle düşün

Sayfa 324/1002 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •