Sayfa 915/999 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Merak etmeyin, kimsenin hedef saptırdığı yok.
    Ağaçları kesen, yakan her kim olursa olsun aşağılık şere.fsiz, onun bunun çocuğu vatan hainleridir.
    Kesilen ve yakılan ağaçların ormanların bölgesini tekrar ağaçlandırmayıp, ranta açan, maden sahası yapanlar da en az yakanlar kadar şere.fsiz, onun bunun çocuğu vatan hainleridir.
    Bu kadar net.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sizin ağaç ve doğa dostu olduğunuzu biliyorum.
    Ben terör örgütü senaryosunu veya varsa arazi rantı senaryosunu daha mantıklı buluyorum. Bu kadar basit

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Merak etmeyin, kimsenin hedef saptırdığı yok.
    Ağaçları kesen, yakan her kim olursa olsun aşağılık şere.fsiz, onun bunun çocuğu vatan hainleridir.
    Kesilen ve yakılan ağaçların ormanların bölgesini tekrar ağaçlandırmayıp, ranta açan, maden sahası yapanlar da en az yakanlar kadar şere.fsiz, onun bunun çocuğu vatan hainleridir.
    Bu kadar net.

Madem konuya açıklık getirdik, o zaman soralım. Aşağıdaki fotoğraflara bakıp kaç kişi benim yazdıklarımı yazabilecek?
    Kesinlikle ağaçlandırılacak diyen ama bu binaların ortaya çıkmasına göz yuman yöneticilere kaç kişi benim yazdıklarımı yazabilecek?

Son olarak, PKK katil bir terör örgütüdür. Hangi parti içinden çıkarsa çıksın, tüm işbirlikçileri de vatan hainidir. Bu kadar net.

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Madem konuya açıklık getirdik, o zaman soralım. Aşağıdaki fotoğraflara bakıp kaç kişi benim yazdıklarımı yazabilecek?
    Kesinlikle ağaçlandırılacak diyen ama bu binaların ortaya çıkmasına göz yuman yöneticilere kaç kişi benim yazdıklarımı yazabilecek?

Maras ve trabzon da da yangin var ve yine hdp iti üstlendi
    Hdp itleri
    Tr siyaset tarihinin 2 dehset kirilimi var
    1 i 2015 haziran da akp cokmusken hdp meclise girdi diye pilav dagitan chp belediyeleri
    2 2018 akp yine cokmusken 1 oy inceye 1 oy hdp ye diyen zihniyet

Cok uyardik chp icindeki hdp ci mv ler temizlenmedikce rte %40 in altina dusmez en ufak bi ruzgarla %50 yapar yine
    Hdp kanseri iktidarin en buyuk kozudur
    Akp chp ve hdp den inanilmaz memnun

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Maras ve trabzon da da yangin var ve yine hdp iti üstlendi
    Hdp itleri
    Tr siyaset tarihinin 2 dehset kirilimi var
    1 i 2015 haziran da akp cokmusken hdp meclise girdi diye pilav dagitan chp belediyeleri
    2 2018 akp yine cokmusken 1 oy inceye 1 oy hdp ye diyen zihniyet

Cok uyardik chp icindeki hdp ci mv ler temizlenmedikce rte %40 in altina dusmez en ufak bi ruzgarla %50 yapar yine
    Hdp kanseri iktidarin en buyuk kozudur
    Akp chp ve hdp den inanilmaz memnun
    PKK katil bir terör örgütüdür. Hangi parti içinden çıkarsa çıksın, tüm işbirlikçileri de vatan hainidir. Bu kadar net.
    Hendekleri ve kazılmasına göz yumanları da unutmadık.
    Vatan hainlerinin yaktığı tüm ormanları, en son Hatay olmak üzere, ağaçlandırmayıp, en ufak bir parçasını bile ranta açacak olanları şimdiden vatan haini ilan ediyorum.

5. para bulamadık. Bari doğal gaz yada petrol bulalım. Bir kaç gün idare eder günü kurtarırız. Yenisi bulamadık o zaman bulduğumuzun rezervini 2 katına çıkaralım.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Katarâ��dan para da bulunamadığına göre
    Haftaya uranyum yatağı bulunur bir bölgede

Bizim mahallede enflasyum bulundu.
    Rezerv bayağı yüksek...

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    para bulamadık. Bari doğal gaz yada petrol bulalım. Bir kaç gün idare eder günü kurtarırız. Yenisi bulamadık o zaman bulduğumuzun rezervini 2 katına çıkaralım.
    Önce basına verip haberin dedikodusunu çıkartırız. En az bir hafta sonra açıklama yapılacak der, bir haftayı kurtarırız.

8.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Bizim mahallede enflasyum bulundu.
    Rezerv bayağı yüksek...
    Bütün dünya genelinde büyük bir rezerv olduğu tahmin ediliyor.
    pek para etmez bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 915/999 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •