Madem konuya açıklık getirdik, o zaman soralım. Aşağıdaki fotoğraflara bakıp kaç kişi benim yazdıklarımı yazabilecek?
Kesinlikle ağaçlandırılacak diyen ama bu binaların ortaya çıkmasına göz yuman yöneticilere kaç kişi benim yazdıklarımı yazabilecek?
Son olarak, PKK katil bir terör örgütüdür. Hangi parti içinden çıkarsa çıksın, tüm işbirlikçileri de vatan hainidir. Bu kadar net.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maras ve trabzon da da yangin var ve yine hdp iti üstlendi
Hdp itleri
Tr siyaset tarihinin 2 dehset kirilimi var
1 i 2015 haziran da akp cokmusken hdp meclise girdi diye pilav dagitan chp belediyeleri
2 2018 akp yine cokmusken 1 oy inceye 1 oy hdp ye diyen zihniyet
Cok uyardik chp icindeki hdp ci mv ler temizlenmedikce rte %40 in altina dusmez en ufak bi ruzgarla %50 yapar yine
Hdp kanseri iktidarin en buyuk kozudur
Akp chp ve hdp den inanilmaz memnun
PKK katil bir terör örgütüdür. Hangi parti içinden çıkarsa çıksın, tüm işbirlikçileri de vatan hainidir. Bu kadar net.
Hendekleri ve kazılmasına göz yumanları da unutmadık.
Vatan hainlerinin yaktığı tüm ormanları, en son Hatay olmak üzere, ağaçlandırmayıp, en ufak bir parçasını bile ranta açacak olanları şimdiden vatan haini ilan ediyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
para bulamadık. Bari doğal gaz yada petrol bulalım. Bir kaç gün idare eder günü kurtarırız. Yenisi bulamadık o zaman bulduğumuzun rezervini 2 katına çıkaralım.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer İmleri