Alıntı Originally Posted by Oğuz Çelikdemir Yazıyı Oku
Saydığın firmalar içinde TUKAS manipülasyon yemiş bir kağıt, yapanda sahibinin kardeşi. MERKO dediğin ise bildiğin tapon, hisse bile denmez, iskambil kağıdı gibi birşey.

Hisseyi alıp 2500 TL' ye götürmek çok kolay sanıyorsun da otur götür bakalım nasıl oluyor. Götürürken kafana yiyeceğin malı hesap etmeden yola çıkarsan, elindeki don-gömlekten de olursun. Borsa bir psikoloji savaşının vücut bulduğu yerdir. Aklını, sabrını, sinirini kontrol etmesini becerebilenlerin hakkıyla kazanç sağladıkları yerdir. Kaldı ki bedelli yapabilmesi için (yanılıyorsam birisi düzeltsin) öncelikle Avusturya' da bunu açıklaması lazım. Oranın kuralları nedir bunu bilmiyorum.
Yazdığımın özeti şuydu 300'lü fiyatlar bu hisse için euro bazında dip fiyatlardır bu fiyattan kimse mal satmaz satacak olsalar yukarı çekerler öyle satarlar Doco 1 milyar dolar bile etmeyen bir şirket trilyon dolarlık şirketler 20 katına çıkıyor elbette o hisseyi götüren kişilerinde ona göre paraları vardır

Kent gıda'da bedelli açıkladı 65 milyar piyasa değeri var şu anda 10 doco 1 kent yapmıyor
Beğenmediğiniz Merko gıdanın piyasa değeri 1,5 milyar TL nerdeyse Doco'nun piyasa değerine gelmiş bedellisi gelince hatta Doco 'yu sollayıp geçebilir piyasa değeri olarak hatta bu hafta 30 TL'lere çıkıp Doconun yanına geldi bile diyebiliriz.

Çok uzun süredir bu hissedesiniz sanırım çöp hisseler 100 katına çıktı gözaltı pazarındaki şirketlerin bile değeri yakında Doco yu geçecek.

Bedelli sermaye arttırımı ise ülkeden ülkeye değişen bir şey değil isterse yapabilir ben zaten yapar da demedim öyle bir iddam da yok ama isterse bedelli sermaye arttırım kararı alabilir isterse de vaz geçebilir buda hisse fiyatlarını etkiler bundan beş sene önce bedelli açıklayan hisseyi satmaya uğraşırdık bu sene moda oldu bedelli gelen hisse bedellisine göre katlanıp gidiyor.

Sonuç itibarıyla hala bu fiyatlardan satacaklarını düşünmüyorum hatta Avusturya'da hisse fiyatları 37 euro'nun üstüne çıktı bile.