Her geçen günün, bir önce ki günü arattığı açık hava tımarhanesinden günaydın.
Fakirleştikçe hafifliyoruz, hafifledikçe rahat rahat uçuyoruz, umarım herkesin paraşütü vardır!
Her geçen günün, bir önce ki günü arattığı açık hava tımarhanesinden günaydın.
Fakirleştikçe hafifliyoruz, hafifledikçe rahat rahat uçuyoruz, umarım herkesin paraşütü vardır!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker, yargılandığı davada 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar/TL 7.9501
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İçişleri Bakan Yardımcıları İsmail Çataklı, Mehmet Ersoy ve Muhterem İnce, tepki çeken paylaşımı nedeniyle Anayasa Mahkemesi (AYM) Üyesi Engin Yıldırım'ı istifaya davet etti.
TESK Genel Başkanı Palandöken, "Sahte alkol can almaya devam ediyor. Kaçağa yönelimi azaltmak için ÖTV'nin düşürülmesi, denetimlerin artması, vatandaşların bilinçlendirilmesi gerekiyor." dedi.
TTB Covid-19 İzleme Grubu Üyesi Doç.Dr. Osman Elbek: “Nisan'da 81.570, Eylül'de 275.647 vaka beyan edilmedi. Toplam 350 bine yakın.
Eylül'de günde 11 bin yeni hasta ile Avrupa'nın en yüksek sayısı. Böyle açıklayabilseydik toplum daha fazla önlem alabilecekti.
Yer İmleri