Sayfa 294/1002 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Her geçen günün, bir önce ki günü arattığı açık hava tımarhanesinden günaydın.

Fakirleştikçe hafifliyoruz, hafifledikçe rahat rahat uçuyoruz, umarım herkesin paraşütü vardır!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Her geçen günün, bir önce ki günü arattığı açık hava tımarhanesinden günaydın.

Fakirleştikçe hafifliyoruz, hafifledikçe rahat rahat uçuyoruz, umarım herkesin paraşütü vardır!
    aym kararının alt mahkemece tanınmaması bence herşeyin önünde. anayasa bir gün herkese lazım olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker, yargılandığı davada 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolar/TL 7.9501

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İçişleri Bakan Yardımcıları İsmail Çataklı, Mehmet Ersoy ve Muhterem İnce, tepki çeken paylaşımı nedeniyle Anayasa Mahkemesi (AYM) Üyesi Engin Yıldırım'ı istifaya davet etti.

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Sahte alkol can almaya devam ediyor. Kaçağa yönelimi azaltmak için ÖTV'nin düşürülmesi, denetimlerin artması, vatandaşların bilinçlendirilmesi gerekiyor." dedi.

TTB Covid-19 İzleme Grubu Üyesi Doç.Dr. Osman Elbek: “Nisan'da 81.570, Eylül'de 275.647 vaka beyan edilmedi. Toplam 350 bine yakın.
    Eylül'de günde 11 bin yeni hasta ile Avrupa'nın en yüksek sayısı. Böyle açıklayabilseydik toplum daha fazla önlem alabilecekti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,790
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Haber Global’de katıldığı programda, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın ekibe hemen hemen her gün koronavirüs testi yapıldığını kaydetti.

Kalın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Her gün koronavirüs testi oluyoruz. Hemen hemen her gün. Mutlaka mesai öncesi test yapılıyor. Hamdolsun şu ana kadar iyi getirdik."
    Eninde sonunda bulaşacak.

Sayfa 294/1002 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •