Sayfa 193/338 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1.  Alıntı Originally Posted by indiana79 Yazıyı Oku
    bugun dususte ama.genel olarakmı soyledınız bılmıyorum tabi.ayrıca 12 bin lot çok az bır rakam degılmı.
    gunluk olarak br degerlendırme yapmadım evet cıty boyle topladı takastaskı 850 bın lotu oyle agresıf alımlar ve satımlar yapmıyorlar

2.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    gunluk olarak br degerlendırme yapmadım evet cıty boyle topladı takastaskı 850 bın lotu oyle agresıf alımlar ve satımlar yapmıyorlar
    ok tesekkurler.ky da rahatça alabılecegı rakamlar bunlar .ky sardıysa kağıda bıyerden sonra basmasınlar aşağı.

3.  Alıntı Originally Posted by indiana79 Yazıyı Oku
    ok tesekkurler.ky da rahatça alabılecegı rakamlar bunlar .ky sardıysa kağıda bıyerden sonra basmasınlar aşağı.
    herşey olabılır ama çok ıhtımal vermıyorum, büyük yatırımlar yaptı şirket özellikle son 2 yılda bunu favök ve net kar de önümüzdeki bilançolarda göreceğiz, hakettiği rakamlar tek haneler değildi, aylardır dile getirdim şimdi ise 10 tl de vr bunu destek yapma olasılığı yüksek

4.  Alıntı Originally Posted by Acemi borsacı 68 Yazıyı Oku
    Bu hisse aylardır 10 bin lerle toplandı
    kesınlıkle oyle

5.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    herşey olabılır ama çok ıhtımal vermıyorum, büyük yatırımlar yaptı şirket özellikle son 2 yılda bunu favök ve net kar de önümüzdeki bilançolarda göreceğiz, hakettiği rakamlar tek haneler değildi, aylardır dile getirdim şimdi ise 10 tl de vr bunu destek yapma olasılığı yüksek
    bilanço ne zaman.bende 10 ları destek yapacagını dusuyorum 15 var dıye tahmın edıyorum fakat cok tehlıkelı bır kagıtta oldugumunda farkındayım.duşuşu fena bunun bı kıramadı zıncırlerını sert yukarı tavanlasa bıkac kez nefes alsak

6.  Alıntı Originally Posted by indiana79 Yazıyı Oku
    bilanço ne zaman.bende 10 ları destek yapacagını dusuyorum 15 var dıye tahmın edıyorum fakat cok tehlıkelı bır kagıtta oldugumunda farkındayım.duşuşu fena bunun bı kıramadı zıncırlerını sert yukarı tavanlasa bıkac kez nefes alsak
    Bilanço geçen sene 7 kasımda gelmiş, henüz ges ile ilgili haber yok, orda elektrık üretim başladı ise ordanda firmanın giderlerinde azalama olacaktır, yanı hemen kısa vadede yuksek karlılıklar beklemek doğru değil tüm yatırımlar biter şu virüs belası çözülürse umut vaadeden bir firmayız.

7.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Bilanço geçen sene 7 kasımda gelmiş, henüz ges ile ilgili haber yok, orda elektrık üretim başladı ise ordanda firmanın giderlerinde azalama olacaktır, yanı hemen kısa vadede yuksek karlılıklar beklemek doğru değil tüm yatırımlar biter şu virüs belası çözülürse umut vaadeden bir firmayız.
    İsmail bey bedelsiz beklentiniz nedir? Ne zamana kadar açıklanması gerekiyor kar payı kararının

8.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    kendi adıma şunu söyleyebilirim, mobilya sektöründe 2 aydır tüm dünyada yoğun bir talep var ve bunun yansıması olarak temapole geçtiğimiz akrilik yüzey siparişlerimiz 2 aydır muazzam arttı.

Sayfa 193/338 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •