Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bugünden itibaren hem hasta sayısı, hem vaka sayısı açıklanacaktı ama halen vaka sayısı açıklanmamış görüyorum tabloda...F.Koca 15 Ekimden itibaren öyle açıklayacaktı güya...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Dolarda düşüş trendi için bu defa yoğun çalışıyorlar.

Önce greenisland düşüş bekliyorum dedi yetmedi şimdi de düşüş bekleyenler kervanına m.murattoğlu da katıldı.

bir de yanlarına teknik analizciler de katılıp hep bir ağızdan burası tepe demeye başladılar

Bakalım bu defa doları düşürebilecekler mi?
    Son düzenleme : vivatrader; 15-10-2020 saat: 21:31.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Dolarda düşüş trendi başlatmak için bu defa yoğun çalışıyorlar.

Önce greenisland'ı saha sürdüler yetmedi şimdi de düşüş bekleyenler kervanına m.murattoğlu da katıldı.

bir de yanlarına teknik analizciler de katılıp hep bir ağızdan burası tepe demeye başladılar

Bakalım bu defa doları düşürebilecekler mi?
    Şimdi M.Muratoğlunun videonu kapadım dı..
    Adam düşecek demiyor..
    Başkanlık seçimi yıl sonu falan zaten aralık ayı döviz piyasası için durgun geçer falan..
    Çok büyük birşey olmadığı sürece 8 de bi foto çektirir ama biraz gevşer buralarda işte gezer durur dedi..
    Düşecek bitti bu iş falan gibisinden bişi ima bile etmedi..

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bugünden itibaren hem hasta sayısı, hem vaka sayısı açıklanacaktı ama halen vaka sayısı açıklanmamış görüyorum tabloda...F.Koca 15 Ekimden itibaren öyle açıklayacaktı güya...
    15 Ekim'den itibaren demek 16Ekim oluyor sanırım. 1 gün daha bekleyeceğiz. Ama yarın da açıklayıp açıklamayacakları meçhul.

Vaka sayısı keskin düşerse belki.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Şimdi M.Muratoğlunun videonu kapadım dı..
    Adam düşecek demiyor..
    Başkanlık seçimi yıl sonu falan zaten aralık ayı döviz piyasası için durgun geçer falan..
    Çok büyük birşey olmadığı sürece 8 de bi foto çektirir ama biraz gevşer buralarda işte gezer durur dedi..
    Düşecek bitti bu iş falan gibisinden bişi ima bile etmedi..
    Evet diğerleri kadar düşecek demiyor ama bu kadar yeter... çok çıktı 2021 e kadar artık daha çok çıkmaz" tarzında konuşuyor. hatta youtube kapağı "doları olanlar dikkat ters köşe yapacak" diyor

Ben öyle anladım diyeyim..
    Ama uzun vadede tabii ki yükseliş bekliyorum diyor videosunda.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İtalyada iki kadının trafik kavgasını izlemiştim. İtalyanca bize hızlı geldiği için eğlenceliydi. Ama kesinlikte temas yoktu.
    Temas demek suç demek. Suçunda bir bedeli var. Kimse hayatı boyunca görmediği ve görmeyeceği biri için kendi hayatına zarar vermek istemiyor.
    Sorun varsa hukukun çözmesi gerekiyor.
    Bizde hayatta kalmanın yolu güçlü görünmek. Hele çevrede seyirciler varsa ne yapıyorsan iki katı modundayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    prensip olarak , Eşofmanlı bir İtalyan yurttaşına nasıl olsa temas yok diye arabadan bağırıp çağırma tartışma. Spiacente amico , üstüne basa basa i'm turist turist diye diye uzaklaş , potansiyel vak'a oluşma yerinden ... Ön koltukta da Vatikan kitapevinden alınma, en az bir tane kitap kapağında herhangi bir papanın resminin olduğu 2-3 tane kitap her daim bulunsun ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7. Bana ne italyadan ya
    ))
    Burda şairin verme istediği meşaz ne?

8. Fransızlarda karizma var diğer Avrupa leş bööğğkkkk
    Galiba onun sebebi 400 yil kolonici olunca
    Farklı kültürler ve lejyon hayatı
    Duygularını gizlemekde ustalaşmışlar
    Aynı moruk abileri gibim

Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları