Sayfa 63/1013 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Mustafa5899 Yazıyı Oku
    Burayı okuyan kimse 2 3 aya ülke batıyor sanır ben köyde yaşıyorum dedeginiz gibi degil 2 3 tane inek satan adam motorunu alıyor 2001 krizinde 2 ahır mal satan adam motorunun borcunu odeyemiyordu daha 1 ay once 12 tane inek satan adam evinin borcunun buyuk bir bölümünü ödedi o kadar karamsar olmaya gerek yok
    Et fiyatlarından memnunmusunuz ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Et fiyatlarından oldum olası memnun değilim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Köylüm halinden memnun anlaşılan...

Bir çoğu demekki yaygara yapıyorlarmış.

Esnafımın durumu da iyi bence.

Eğer kötü olsa palasını alır iner meydana öğrenci kovalar.

Ya da reis zor durumda diye mitinglere iner verir desteğini.

Köylü esnafın zor durumu hakkında verilen istatistik değerler de demek ki CIA-FETÖ kökenli uydurmalar.

Siyaseten yıkamadıklarını ekonomik olarak çökertmek için yapılan komplolar.

Emekli dersen 2001 krizinde aldığının 5 misli maaş alıyor.

Ha vaktiyle Erdoğan'ın henüz siyasi bir figür olarak ön planda olmadığı dönemde yaptığı 5 kişilik aile ve 3 öğün simitle geçinme örneğini önümüze getiren de gene maksatlı ve dış kaynaklıdır.

Her ne kadar asgari ücretle geçinir görünen milyonlar gene 3 öğün ve simitle geçinemezler ama dert diil.

Neyse.. Dolara dönersek bugün TRUMP ne mesaj verecek diye boşuna bekleyecek dünya.

Onun verdiği mesajı hala almadıysalar TRUMP ne yapsın..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Mustafa5899 Yazıyı Oku
    Et fiyatlarından oldum olası memnun değilim.
    Başka türlü 2-3 inekle motor nasıl satın alınır dimi...

5.  Alıntı Originally Posted by Mustafa5899 Yazıyı Oku
    Burayı okuyan kimse 2 3 aya ülke batıyor sanır ben köyde yaşıyorum dedeginiz gibi degil 2 3 tane inek satan adam motorunu alıyor 2001 krizinde 2 ahır mal satan adam motorunun borcunu odeyemiyordu daha 1 ay once 12 tane inek satan adam evinin borcunun buyuk bir bölümünü ödedi o kadar karamsar olmaya gerek yok
    iyi uykular.... AKAPE kırsalı iyi uyutuyor,bir çoğu hiç üretim yapmadan avantanın yolunu buldu. 2002 den itibaren iki kıbrıs büyüklüğündeki alan ekilmiyor. ekonomi önce şehirleri vuruyor fakat kırsalada sıra geliyor.

6. s.a Hayırlı ve bol kazançlı bir gün olması dileğimle..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    iyi uykular.... AKAPE kırsalı iyi uyutuyor,bir çoğu hiç üretim yapmadan avantanın yolunu buldu. 2002 den itibaren iki kıbrıs büyüklüğündeki alan ekilmiyor. ekonomi önce şehirleri vuruyor fakat kırsalada sıra geliyor.
    Seni beni engelleyen mi var? Devlet hibe, teşvik v.s. veriyor. Millet hep kolayına kaçıyor. Masa başında kolay para yapma derdinde. Tembellikten başka bir bahanemiz yok.

Yiğidi öldür, hakkını yeme.
    Son düzenleme : uthmani; 28-02-2017 saat: 10:04.

8. Ben bu kişiyi bloklaşmıştım ama siz alıntı yapınca yazdıklarını görmüş oldum, milletin o inekleri ve traktörleri nasıl aldığını hepimiz çok iyi biliyoruz şimdi inek sattılarda aldılar falan yemeyin buradaki insanları ben bu işte eli kalem tutan ve azıcık matematik bilen kimsenin kar edemeyeceğini o kadar net ve iyi biliyorumki idda falan etmiyorum yani biliyorum... Şimdi uzun uzadıya hayvancılığın durumunu yazmayacağım buradaki insanlar için gereksiz bir kirlilik olur sadece...

Şuan buarada çiftçinin aracılara sattığı sütün fiyatı belli değil çünkü 4 aydır süt parası alan yok... Ama sıfır faizli 5-6 yıl geri ödemesiz hayvan kredisi alıp ödemezsen yada binbir türlü alavere dalavere ile bu kredileri ödemezsen yada aldığın traktörün yarısını hibe ile diğer yarısını yine faizsiz kredi ile alırsan kar korkunç sonuçta para bedava geliyor eline...

Ben yıllarca çalıştım tarla almak istediğimde fiyatlar o kadar uçmuştu ki bu ne yaa dedim yani o arazilere o parayı veren insanlar o parayı çalışarak kazanmış olamaz...

Bu yazdıklarım üfürme değil tüm akrabalar çiftiçi sayılır yoksa bu tarz usulsüz işleri nereden bileyim, adamın hayatı yalan dolan sonra umresi haccı git-gel yapıyor bence orda ömür boyu kalsa kar etmez...

Neyse uzattım saçma salak konular bizim halkımız böyle işte...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 63/1013 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •