Sayfa 393/1002 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Şeytanla dans ediyoruz, cini kim silker diyorsun. Ama gribi covid sanıp ortalığa düşüp hem hastalık kapma riskini arttırma hem de psikolojik olarak çökme riski var.

İlaç gelmezse, yine bir oligarkın oğlu kendine grip aşısı yaparken paylaşım yapar . Başka birisi de bir yolunu bulup getirir ebesinin nikahını ister satmak için.
    Alien filminde vardı. Sanırım kutup keşfine neden silah getirdin diyordu. “Oda silah prezervatif gibidir. İhtiyacın olmayıp yanında olması, ihtiyacın olup yanında olmamasından daha iyidir.”
    Ben grip aşını destekliyorum. Ancak etkinliğinin yıldan yıla farklı olabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    daha öncede bende bora bey de defaalrca yazdık
    doalrın artması kimseye bir şey kazandırmaz
    ama bu yalancı enflasyon rakamlarının karşısında paranın satın alma değerini korur
    2014 ten beri sırf bu sebeple ufak ufak dolara geçtim. başlarda kura bakıp sevinmedim dersem yalan olur ama sonrasında ve hele son zamanlarda mal gibi bakıyorum "hesapta" yükselen birikimime. hiçbir şey ifade etmiyor. 5 sene önce baktığım semtteki evler almış başını gitmiş, arabalar desen şaka gibi.. markette yuh artık demekten sıkıldım. tek tesellim ulen ya tl de kalmış olsaydım.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    2014 ten beri sırf bu sebeple ufak ufak dolara geçtim. başlarda kura bakıp sevinmedim dersem yalan olur ama sonrasında ve hele son zamanlarda mal gibi bakıyorum "hesapta" yükselen birikimime. hiçbir şey ifade etmiyor. 5 sene önce baktığım semtteki evler almış başını gitmiş, arabalar desen şaka gibi.. markette yuh artık demekten sıkıldım. tek tesellim ulen ya tl de kalmış olsaydım.
    Aynen öyle. Bir de aldığım mallara seviniyorum. 2 yıllık maaşıma aldığım arabayı şimdi 4 yıllık maaşıma ancak alabiliyorum. Ev konusu ise bambaşka bir şey.
    Korunmak her zaman iyi

Ama gel görki insan gelecek hakkında daha çok endişeleniyor.

Yurtdışında yaşayıp iki nickle sayfada ülke batıyor diye sevinç naraları atanlara da kıl oluyorum.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Reha Bey,bende onu anlamıyorum zatenToplasan yurt genelinde bir avuç duyarlı vatandaş var,medya zaten elinde,günlük 1500 açıklasan ne fark edecek?15000 açıklasan ne olacak? malum kitle tepki mi verecek?

Benim görüşüm bu kitlenin çeşitli isimler altında aldığı bedava para kesilmedikçe destek de asla bitmez...
    Kamu personeli sayısını neredeyse 2 katına çıkardılar, çoğu imam ve bekçi yani kendi arka bahçeleri. Azaltmayı bırak maaşa bağlanan yandaş sayısı ile birlikte ödemeler artıyor. Yani %40-45 e iyi kötü bir yaşam hakkı tanınırken diğer kesim açlığa terk ediliyor.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazı geri zekalı trollerde dolar yükseliyor, memleket batıyor diye, göbek atıyoruz zannediyor.

Bizim esas derdimiz, ekonominin ve ülkenin berbat yönetildiği.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Halkmı kaldı,hala %25 destekleri devam ediyor,kulak tıkalı,gözler kör
    %25 çok iyimser bir rakam. Küçük ortakla birlikte hala %38-40 bandında dolaşıyorlar.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Holdinglerin vergilerini de silsinler yav, bize yüklesinler . Ekstradan bir paket sigara bir şişe de rakıyla destek atarız.

Yalnız Reha Abi'de devlet üstün hizmet nişanı vermeleri gerekir .

Varlığım oligarkların varlığına armağan olsun.
    Yapmıyor değiller. Sabancıların az vergi borcu silinmedi. Hükümete göbekten bağlılar.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yapmıyor değiller. Sabancıların az vergi borcu silinmedi. Hükümete göbekten bağlılar.

Bütçedeki vergi kalemleri
    Ötv ve gelir vergisi ana kalem

https://images.app.goo.gl/4JMjG1ewSTVockn98

2019 yılında tahsil edilen 673 milyar 315 milyon TL'lik toplam vergi gelirinin 50.3 milyar TL'si tütün mamullerinden alınan Özel Tüketim Vergisi'nden ve 14.7 milyar TL'si de alkol ürünlerinden alınan Özel Tüketim Vergisi'nden oluşmaktadır. Bu tutara Özel Tüketim Vergisi üzerinden alınan yüzde 18 Katma Değer Vergisi'ni de eklediğimizde; alkol ve tütünden alınan dolaylı vergilerin toplam tutarı 76.7 milyar TL olmaktadır. Böylece toplam vergi gelirlerinin yüzde 11'i içki ve sigara içenlerden tahsil edilmektedir. İçki ve sigara içenlerin ödedikleri dolaylı verginin, ülkedeki 848 bin Kurumlar Vergisi mükellefinin ödediği Kurumlar Vergisi'ne eşit olduğu bir ülke dünyada mevcut değil.

https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...z-5588719/amp/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 393/1002 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •