Sayfa 394/1002 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu sene grip daha az etkili olur diye düşünüyorum. Zaten covid’in yayılma koşulları ile gribinki benzer. Bu nedenle kovid önlemleri tam alınırsa griptende de yırttabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Maske takmak grip vakalarini da dusurmus sanirim ya da o yonde etkisi varmis.

2.  Alıntı Originally Posted by boldpilot777 Yazıyı Oku
    Hayır uygulamada yok.

"Vergi idaresinin olaya yaklaşımı, gerçek kişilerin forex işlemlerinden elde ettiği gelirlerin vergilendirilmeyeceği yönündedir. Bu görüş, konuyla ilgili kamuya açıklanan iki adet önergede ortaya konulmuştur. "
    forex işlemini nereden yapacaksınız yurtiçi mi yurtdışı mı ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sn Egeli,
    Hatırlarsınız, Hatay'daki yangınlarla ilgili yazışmıştık. Olayın failleri bu kadar açık ise aşağıdaki haberi nasıl yorumlayacağız. Bakalım yanan yerler tekrar ağaçlandırılacak mı?

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Maske takmak grip vakalarini da dusurmus sanirim ya da o yonde etkisi varmis.
    yahu restorana maskesiz girmek yasak ama oturdun mu maskeyi çıkarıyorsun ? masalarda mesefa de olsa insanlar oturyor biri öksürse diğeri aksırsa bir diğeri hapşursa öteki hızlı yediği için geğirse , havaya partiküller saçılacak ... hangisinde covid var hangisinde yok diye papatya falındaki gibi seviyo sevmiyo seviyo sevmiyo diye havadaki partikülleri mi ayıklayacaksın ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

5.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    yahu restorana maskesiz girmek yasak ama oturdun mu maskeyi çıkarıyorsun ? masalarda mesefa de olsa insanlar oturyor biri öksürse diğeri aksırsa bir diğeri hapşursa öteki hızlı yediği için geğirse , havaya partiküller saçılacak ... hangi partikülde covid var hangisinde yok diye papatya falındaki gibi seviyo sevmiyo seviyo sevmiyo diye havadaki partikülleri mi ayıklayacaksın ?
    Yazdığımda anlasilmayan bir sey mi var? Ben maske takmak diyorum, sen restorantda yemek diyorsun.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Fahreddin Koca :

OKULLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİM

Açılan sınıflarda açılmayanlara göre vaka düşüşü görüyoruz. Önümüzdeki dönemde yüz yüze eğitime geçmekten yanayız.

Abi yaşınız benden büyük. Birisi bana bunun nasıl olduğunu açıklayabilir mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Dünyanın merkezinde biz varız ama dünyayı yöneten 5 aile içinde bir Türk ailesi yok resmen rezillik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ??? dünyayı yöneten aileler içinde bizden de bir aile var Tortumlu Family ... Ailenin uzmanlık alanı değerli metaller altın gümüş falan... Dğerli metallerde piyasaya yön veren en büyük aile Tortumlu Ailesi....bunu nasıl bilmezsiniz ? zaten aile üyelerinden birisi de forumu aktif olarak kullanıyor bizim için büyük şans ...

8. Okula gitmeyen çocuklar sokakta parkta bahçede düğün dernekte oynuyor virüs Kapuyor okulda yok yani

Sayfa 394/1002 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •