Sayfa 442/900 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 7199 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Kimseye satın veya alın demiyorum diyemem de sadece acemi ky olarak kendi düşüncelerimi yazdımmesala
    Akın tekstil adamlarım arsası vardı bir zamanlar ne hayal kuruyor ky hatta eski kamyoncuların park alanına örnek alıyordu orası satıldı sonra ky hayalleri ile başbaşa kaldı bir baktılar arazi yeşil
    Alana dönmüş eeee yarın ne olacağı belli olmaz bir ortağın dediği gibi karşıda adalara açılan tünellerde olabilir hayat süprizlere gebe değil mi her zaman kasa kazanıyor .....

Mal kıymetliyse satan neden malını ucuza satar? Fikirleri olan var mı

Ytd

Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Alış kademelerinde fazla mal yazmıyor spek derdi mal toplamak en azında şimdilik belediye meclisinden imar planı geçti diyelim yakın tarihte proje,ortaklık,satış,bedelsiz gibi beklenti haberi gelebilme ihtimali ne kadar bu belirsiz piyasada ne kadar mümkün olabilir ki hisse xxx rakamlara gelsin adam oyalıyor gibime geliyor bence eczacı hareket başlarsa belediye haberi yakındır diye dusunuyorum

Yyd
    Yaklaşık 1 ay önce kağıt xxx görmez demiştiniz. XXX gördü hatta %10 da fazlasını gördü. Eğer hedefiniz xxx olsaydı fazlasını görmüş olur ve inanmadığınız Turgg forumunda olmazdınız. Turgg sayfasından 7 yıl 4 aydır sayısız yatırımcı geldi geçti. Acemi ky yim diyorsun, yıllar önceki akın tekstilin arsa örneğini veriyorsun. Bende size fikrimi söyleyeyim; Turgg acemi ky ye ütopik gelir.

3. Bi Nabizi miz eksikti

4.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Kimseye satın veya alın demiyorum diyemem de sadece acemi ky olarak kendi düşüncelerimi yazdımmesala
    Akın tekstil adamlarım arsası vardı bir zamanlar ne hayal kuruyor ky hatta eski kamyoncuların park alanına örnek alıyordu orası satıldı sonra ky hayalleri ile başbaşa kaldı bir baktılar arazi yeşil
    Alana dönmüş eeee yarın ne olacağı belli olmaz bir ortağın dediği gibi karşıda adalara açılan tünellerde olabilir hayat süprizlere gebe değil mi her zaman kasa kazanıyor .....

Ytd
    Nabız aldık mı? Vitaller nasıl? Tarla Yaşar mı? Yoksa ümitsiz vakamı? Sayın nabız?

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Kimseye satın veya alın demiyorum diyemem de sadece acemi ky olarak kendi düşüncelerimi yazdımmesala

Ytd
    Ooo sen sert girmişsin ben şaka yapmıştım.. oradan yapıştırmışsın.. ama bu sert harekete hakem faul çalar haaaa dikkat et...

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Cevapları seneler önce verilmiş sorular görüyorum. Robot ataklara dikkat...

Sağlıklı ve güzel bir gün ve hafta sonu dileğiyle ...

7. Haftaya bedelsiz furyası ile tekrar 3 lu rakamlar a otururuz. Artık dönüşü olmayan yoldayız.

Bedelsiz beklentisi olabileceğine nereden kanaat getirdiniz? Henüz imar onaylanmadan, proje lafı dillenmeden, bedelsiz ne alaka? Merak ettim bir bildiğiniz mi var? Sn. yegen

Sayfa 442/900 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •