Yillar yillar önce bedelsiz sevdasi ile almis oldugum karton yillar sonra %2500 bedelsiz sermaye artisina gidiyormuş.
Yillar yillar önce bedelsiz sevdasi ile almis oldugum karton yillar sonra %2500 bedelsiz sermaye artisina gidiyormuş.
Gedzamiza gelirsek sn.kalav in surekli bahsettiği maraton kavraminin zorlugunu ve sinir harbi mucadelesini ilk defa bu kadar hissettim.Maratona her defasında devam diyorduk ama bu hic te kolay olmuyormuş bugun bir kez daha idrak etmis olduk.
Sizden her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz... Kendi adıma çok teşekkür ederim...
Sizi tanımazdan önce bir şeyler bildiğimi sanıyordum ama artık bir şey bilmediğimi anladım...
O nedenle kendi sayfamda artık paylaşımlar yapmıyorum, sadece merhabalaşmak için yazıyorum. Meğer ne kadar az şey biliyormuşum...!
Yeniden talebeliğe dönüş yapmış olmak da güzel...
Bu piyasa bizim dışarıdan gördüğümüz gibi değilmiş. İnanılmaz ince hesaplar ve kurallar varmış...
GEDZA yolculuğumuz sırasında sizden çok şey öğreneceğim kesin...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Emeklilik fonu uzun zamandır tutuyordu, bu kadar yeter deyip kar realize edip çıkmış olabilir. Lâkin satan yatırım fonu ise, 116 bin lotu 7 ekimde 17,39 dan almıştı. Bu kadar kısa sürede satmak için alıyorlarsa işi iyice gunlukcuye çevirmişler demektir.
Üstelik hissenin fon kâğıdı vasfi edinmesi için tahta yapıcı pasife yazili olan 116 bin lotu alabilmeleri için o gün istedikleri seviyeye düşüp vermişti mali. Maratoncu değil gunlukcu çıktılar ne yazık ki.
SM-A307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın thejackalav bu gedzanın yanılmıyorsam 3.kez tavandan açıldığı seviyeye kadar gelmesi oldu
1. bedelsiz açıklaması yaptı 07/03/2018 senet 7,12 den 8,52 tavan yapıp 7,74 kapandı
2. 3/06/2020 9,52 den 10,60 tavan yapıp 9,82 kapaması
3. 16/10/2020 bugün tavandan açıldığı yere kadar... Tahta yapıcı artık anlamıştır herhalde kimlerin geleceğini kimlerin gelmeyeceğiniher senetin bir karakteri var ben bunu KATMR benzetiyorum tavandan tabana kadar gittiğine şahit oldum hem de kaç kez.
Adamlar günlükçüleri yüklü alanları açıkçıları çok iyi biliyor.
Pazartesi gedzada yine şenlik olur açılış 18,68 açar 19.15 test edilir 1 hafta yatay sarar çankırı - çorum arası dolaşır herkes gedzayı unutunca 26/10/2020 - 30/10/2020 arası 25,00 tl bandına değdirirler diye sesli düşünüyorum...
Tüm portföylerini banka hisselerine çevirmemislerdir heralde. Bir Kısmını ya da daha uzun tuttukları, nispeten hedef kara yaklaştıklarını satıp geçmelerini beklerdim şahsen.Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
25 lirayı Bilanço gelmeden göreceğini sanmıyorum. Onun da karşılığı 20 Milyon TL Net kar gelmesi demek olur.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri