Arkadaşlar bu forum karton forumu olduğuna emin misiniz? Gecen hafta cuma kağıt yüzde 8 yaptığında yazmışız ben ve 2 arkadaş. Bugün ortalıkta hiç tanımadığım çok fazla nick name var. Sayın turkuaz bu durumu hayra mı yormalıyız yoksa ...
Arkadaşlar bu forum karton forumu olduğuna emin misiniz? Gecen hafta cuma kağıt yüzde 8 yaptığında yazmışız ben ve 2 arkadaş. Bugün ortalıkta hiç tanımadığım çok fazla nick name var. Sayın turkuaz bu durumu hayra mı yormalıyız yoksa ...
Bedelsiz verince neden yükselir ? demenin tek açıklaması bölündükten sonra o şirketin göstereceği performansa inanılırsa 768 lirası olanın 1 lot bile alamadığı günün ertesinde 24-25 lot alabilme imkanına kavuşmasıdır. Ancak bölünme günü bilinmediği ve açıklamanın uzatıldığı sürece yapılan hareketler spekülatör denilen cambazların akrobasiye verdikleri önemi gösterir ytd
Yazmadığımıza bakmayın 2015 ten bu yana kartın taşıyorum
şöyle düşünelim
ben bile hisse net dışına çıkmazken son zamanlarda,
tivitır,hisseanaliz,investing gibi sielere girmeye başlamıştım
son bir kaç gündürde birinde yazıyordum
yani olabilir.
altta görüyoruz 5 üye 20 ziyaretci.
insanlar sadece yorumları okumak için bakıyorlar
ama bu mutlu gündede mutluluklarını ve yaptıklarının güzelliğini paylaşmak istiyorlar
gayet insani bir durum
asıl korkulması gereken yükselişin bir noktasından sonra gelecek olan yeni üyeler olacaktır
o zaman derin derin düşünüp kesin kararla iş yapılmalı.
tabi bence.
O bu bırakın satan varmı tavandan onu söyleyin de alalım elinde olmayanlar koskanmasın o kadar taşıdım ama şimdi yok olanlarada hayırlı olsun nasip sizeymiş
Kerevitaş zamanıyla şimdiki zaman bir mi önceden bedelli açıklayan taban olurdu şimdi tavan oluyor bedelsiz bedelliden her zaman iyidir çünkü çünkü para vermiyosun
Arkadaşlar bu gemi daha çok su götürür süreç en az 3 ay tahminen dalgalı denizde.... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. KÜCCÜK YATIRIMCIYIM...
Yer İmleri