özellikle zorenin fiyatında hem gazın gazı hem iştirakinin halka arzının gazı var
geçenlerde bloomberg'de şimdilik arzla ilgili bir planımız yok dedi yetkilisi!
onun üzerine 2.50 lere gerilemişti.
özellikle zorenin fiyatında hem gazın gazı hem iştirakinin halka arzının gazı var
geçenlerde bloomberg'de şimdilik arzla ilgili bir planımız yok dedi yetkilisi!
onun üzerine 2.50 lere gerilemişti.
Enerjiler bir süre dinlenebilir. Borsanın yeni prensleri bir müddet artık başka hisseler olabilir.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yüzü koyun dediğim yer 80 kuruşlar dostum o kadar kalkmayan gyo firması yok fezaya giden ve çok borçlu olanlar var.
abartılmış bir fiyat yok diyorum, hiç değilse şu zirvesini bir yoklamalı.
Yalnız son yükselişte QNB oldukça yüklü miktarda mal çıkmış göz ardı etmemek lazım
kimi hisselerde yabancı satışı kötüye (doğru olan bu) kimi hisselerde zincirlerinden kurtuluşa yoruluyor bu garip durum şu pandemi döneminde piyasanın şirazesinin kaydığının göstergesidir..
Siz bu POKER'i tutun bence.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
ay Satış Bilgi Formu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Evet (Yes)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 05.10.2020
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Sermeye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin (Tebliğ) 27. maddesinin birinci fıkrasında'"Payları
borsadaişlem gören ortaklıkların herhangi bir on iki aylık dönemde sermayelerinin yüzde onunu aşan pay satışlarının'a)
İlgiliortaklıkların sermayesinin yüzde yirmisinden fazlasına tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle
beraberdoğrudan sahip olan ya da,b) Yönetim kurulu üyelerinden en az birini seçme veya genel kurulda aday gösterme
hakkınıveren imtiyazlı paylara sahip olan,ortaklar tarafından borsada gerçekleştirilmesi öncesinde, Kurulca esasları
belirlenenpay satış bilgi formu düzenlenir ve bu form satış öncesinde Kurulun onayına sunulur. İhraççı, pay satış
bilgiformunun hazırlanmasında gerekli kolaylaştırıcı tedbirleri alır. Borsada işlem gören nitelikte olmayan ve
herhangibir on iki aylık dönemde sermayenin yüzde onunu aşan nitelikteki payların, ilgili ortaklar tarafından borsada
işlemgören niteliğe dönüştürülebilmesi için 15 inci maddenin birinci fıkrası kapsamında MKK'ya yapacakları başvuru
öncesinde,Kurulca onaylanan bilgi formu KAP'ta ilan edilir."denilmektedir.Anılan maddenin ikinci fıkrasında ise
ortaklarınsatışı yapılacak paylarının ayrı ayrı dikkate alınacağı ve bilgi formunun her bir ortak bazında
düzenleneceğiifade edilmektedir.Bu çerçevede, Şirketimiz hissedarlarından Sn. Hasan Peker'in sahip olduğu paylardan
72.000.000adet ve Sn. Ayşegül Peker'in sahip olduğu paylardan 40.000.000 adet payın satışı amacıyla hazırlanan bilgi
formlarınınonayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.Kamu oyunun bilgilerine sunarız.
böyle bir haberde varmış, berbat bi durum
Yer İmleri