Sayfa 419/1004 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. özellikle zorenin fiyatında hem gazın gazı hem iştirakinin halka arzının gazı var
    geçenlerde bloomberg'de şimdilik arzla ilgili bir planımız yok dedi yetkilisi!
    onun üzerine 2.50 lere gerilemişti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Enerjiler bir süre dinlenebilir. Borsanın yeni prensleri bir müddet artık başka hisseler olabilir.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Buradan gördüğüm hisse yüzü koyun kapaklandığı dipten dizlerinin üstüne doğrulmuş.
    teşekkürler
    sn. dobra, halka arz fiyatı 2018 Şubat rakamı bugünkü güncel haliyle 0.65 krş, zirvesi 4.40, güncel kapanış fiyatı 2.70.

Yüzükoyun kapaklanmış demek biraz zor, şu günkü rakamla bile 2 yılda %400 primli..

is the average of five people around the human..

4.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    sn. dobra, halka arz fiyatı 2018 Şubat rakamı bugünkü güncel haliyle 0.65 krş, zirvesi 4.40, güncel kapanış fiyatı 2.70.

Yüzükoyun kapaklanmış demek biraz zor, şu günkü rakamla bile 2 yılda %400 primli..

is the average of five people around the human..
    Yüzü koyun dediğim yer 80 kuruşlar dostum o kadar kalkmayan gyo firması yok fezaya giden ve çok borçlu olanlar var.
    abartılmış bir fiyat yok diyorum, hiç değilse şu zirvesini bir yoklamalı.

Yalnız son yükselişte QNB oldukça yüklü miktarda mal çıkmış göz ardı etmemek lazım
    kimi hisselerde yabancı satışı kötüye (doğru olan bu) kimi hisselerde zincirlerinden kurtuluşa yoruluyor bu garip durum şu pandemi döneminde piyasanın şirazesinin kaydığının göstergesidir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Siz bu POKER'i tutun bence.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6. ay Satış Bilgi Formu
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Evet (Yes)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 05.10.2020
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Sermeye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin (Tebliğ) 27. maddesinin birinci fıkrasında'"Payları
    borsadaişlem gören ortaklıkların herhangi bir on iki aylık dönemde sermayelerinin yüzde onunu aşan pay satışlarının'a)
    İlgiliortaklıkların sermayesinin yüzde yirmisinden fazlasına tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle
    beraberdoğrudan sahip olan ya da,b) Yönetim kurulu üyelerinden en az birini seçme veya genel kurulda aday gösterme
    hakkınıveren imtiyazlı paylara sahip olan,ortaklar tarafından borsada gerçekleştirilmesi öncesinde, Kurulca esasları
    belirlenenpay satış bilgi formu düzenlenir ve bu form satış öncesinde Kurulun onayına sunulur. İhraççı, pay satış
    bilgiformunun hazırlanmasında gerekli kolaylaştırıcı tedbirleri alır. Borsada işlem gören nitelikte olmayan ve
    herhangibir on iki aylık dönemde sermayenin yüzde onunu aşan nitelikteki payların, ilgili ortaklar tarafından borsada
    işlemgören niteliğe dönüştürülebilmesi için 15 inci maddenin birinci fıkrası kapsamında MKK'ya yapacakları başvuru
    öncesinde,Kurulca onaylanan bilgi formu KAP'ta ilan edilir."denilmektedir.Anılan maddenin ikinci fıkrasında ise
    ortaklarınsatışı yapılacak paylarının ayrı ayrı dikkate alınacağı ve bilgi formunun her bir ortak bazında
    düzenleneceğiifade edilmektedir.Bu çerçevede, Şirketimiz hissedarlarından Sn. Hasan Peker'in sahip olduğu paylardan
    72.000.000adet ve Sn. Ayşegül Peker'in sahip olduğu paylardan 40.000.000 adet payın satışı amacıyla hazırlanan bilgi
    formlarınınonayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.Kamu oyunun bilgilerine sunarız.

böyle bir haberde varmış, berbat bi durum

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Siz bu POKER'i tutun bence.
    bu mealde bi cümleyi 3.12 de polho da iken demiştiniz üstad.
    bende tam bu fiyatda malınıza sahip çıkın demiştim.
    eski olmasına rağmen şu kap haberi canımı sıktı
    haber eski durum gerçekleşmiş değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    bu mealde bi cümleyi 3.12 de polho da iken demiştiniz üstad.
    bende tam bu fiyatda malınıza sahip çıkın demiştim.
    eski olmasına rağmen şu kap haberi canımı sıktı
    haber eski durum gerçekleşmiş değil.
    Kap tarihi kaç abi.

Sayfa 419/1004 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •