Eyvallah TA kardes,eline saglik...
Eyvallah TA kardes,eline saglik...
Teşekkür ederim...
Az önce bir hata sonucu günlerdir emek verdiğim yeni çalışmamı kazara sildim. Tüm emeklerim boşuna gitti. Henüz yedeği de yoktu...
Tam güzel bir sonuç yakalamış ve bunu sizlerle paylaşıyordum ki, ufak bir hata ve dikkatsizlik onca emeği silip süpürdü. İnşaAllah kurtarabilirim, olmadı yeniden kodlayabilirim...
Belki tekrar kodlayamam. O nedenle en son üzerinde çalışırken aldığım GEDZA grafiğini paylaşayım...
Bu kadar mükemmel oturacağını hiç tahmin etmemiştim. Zaten o şaşkınlık ile hata yaptım...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
uzun uzun okumaktan sıkılabilirsiniz, altı çizilecek satırları alıntılayayım bari.
BEN ÇOK SAYGI DUYUYORUM"
Koçyiğit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili ise şu sözleri kullandı: "Niçin Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında duruyorsunuz" diyorlar bana. Ben çok saygı duyuyorum.
Çok takdir ediyorum. Yaptığı doğruların yanında duruyorum. Ülkemle ilgili sorumluluk duyuyorum. Bu ülkeye katılan her bir damla benim için saygıdeğer.
Ülkesine böylesine bir sevda ile hizmet eden bir Cumhurbaşkanımızın olmasından çok büyük gurur duyuyorum. Bir insan neyle anılır? Eserleriyle. Sen nasıl diyorsun, bu kadar filminiz var, bu kadar eser bıraktınız. Öyle anılıyorsam ve bununla da iyi ki deyip gurur duyuyorsam o da bu ülkenin her bir köşesine eserler bırakıyor.
Dostum, daha mükemmel oturmalı...
sıradan ve ortalama olmamalı.
Biliyorsun, anlıyorsun, hissediyorsun ama altını ne dolduracak kestiremiyorsun.
Son bı çöküş havası ile oyun dışı olanları oyuna geri almak mı gerek?
Yoksa sert bi yukarı ile yeni oyuncular oluşturmak mı?
Gedza başarısı , şeffaflığı, karlılığı ve yatırımı ile altını dolduracak.
Dikkat etmek gerek.Emeklilik fonuda oyun dışı kalmak üzere.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Bazı şeyler hissedilir ama sebebi çok sonra anlaşılır. Bizim GEDZA 'da böyle olacak herhalde...
Eğer şu aralar bir çöküş olursa satış yapan fonların tekrar geri gelme olasılığı nedir? Bunu değerlendirmek lâzım...
Uzunca bir zamandır onları dökmek için bunca çaba sarf edilirken, tekrardan onları oyuna çekmenin şu an bence bir anlamı yok...
Eski oyunculardan şu anda kalanların çoğu sizin sayenizde oyuna devam ediyordur. Aksi halde 2 yılda 3 TL 'den 19 - 20 TL 'ye kadar yükselmiş bir hissede kimse sabırla bekleyemez...
Diğer eski oyuncular dökülmüştür zaten. Bir çoğu da "tekrar düşse de alsak" diye pusuda bekliyordur. Örneğin R-E-X arkadaşımız bunu kendisi dile getirmiştir...
Ben olsam bu kadar malı piyasadan çektikten sonra, yeniden daha ucuza başkalarına vermem. Fakat ani ve sığ bir şekilde mal satışı olmadan bir düşüş olabilir...
Eğer illâki yeni oyuncu ihtiyacı varsa, bunu daha kalıcı ve yatırımlık düşünen kişilerden seçecek şekilde seçim yapılmasında fayda var. Spekülatif bir hisse profili çizmeyecekse, hisseyi yukarılara çıkarıp daha sonra birilerinin üstüne yığıp düşürüp tekrar altlardan almayı düşünmüyorsa, bu durumda emin adımlarla yukarı gitmesi gerekir...
Her sert yukarı harekette oyuna günlükçüler de dahil oluyor. Onların müdahil olmasını engelleyici akıllı tahta özelliğini kullanması gerekir. Yoksa %10 için girip çıkan çok oluyor. Son tavan olayında ne kadar günlükçü geldi, kaçı kârlı sattı, kaçı zararına verdi, kaçı da hâlen bekliyor bilemiyorum?
Benim görüşlerim bu şekilde...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Mahçup olma , olmama algısı önemsiz.
Halen satan tahta yatırımcısı düşmemesini anlayamıyor, anladığı zaman bişey ifade etmeyecek.
Tahta mal satarak geri gelmeyecek ,o güçte yatırımcı kalmadı tahtada.
Oyuncuyu oyun dışına itmek bazen doğrudur ,ama henüz değil. İçeride az pozisyon ile kalmalı.
Tahta henüz cazibesini göstermedi ve göstermemeli.
O noktadan sonra maratona devam eden 1/ yada 2 kişi olabilecek.
Alış satış kademe marjı 12/17 kademeye çıktı.
Yakında almak isteyen ,pozisyon açmak isteyen de alamayacak.
Yeni maliyetlenenler akıllı para, görüyorum. Yokluyorlar.
Karar zamanına az kaldı.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Yer İmleri