Nakitoğlu cuk oturmuş. Hatippğlu Ankara keçiörende sıradan bi apartmanda oturan sıradan bi adamdı parayı bulunca rezidanslara uçtu. Bu arada otelinin bir katının muhtemelen barın olduğu katı kaçaktır.
Keçiören diyince aklıma geldi bizim g ahmet abinin cezası ne zaman bitiyor
bir halt olacağı yok.
Bu Nakitoglu kesin Turk, ve Turk kulturune gore yasiyor.
Kendisine ait 3 otelde bar var ama, o bira icen 4 genc kadini milletin gozune sokuyor.
Bunu diyoruz, benim karamsarligim filan yok, okur incelerim sadece cokca.
IcIsleri bakanligi web-sitesine bir bakin, belge alan kadin sayisina ve yillar icinde artis oranina.
Anayasa Mahkemesinin gecmis yil kararlari var sitesinde, oralarda bir gezinin, vatandasin mulkune kamulastirma adi altinda coken kamu kurulusu sayisina bir bakin.
Bu isler, ben hic oyle hissetmiyorum demekle olmaz.
Siz fevkalade biri olabilirsiniz, ancak, asrin lideri ve es'i Londra'ya gittiklerinde, basin sizi de is'te turkler diye tanitir ve siz batinin gozunde o'sunuzdur.
Istediginiz kadar ben oyle degilim deseniz de, demeseniz de.
arab marketlerinde türk mallarına boykot başlamış arap sevicileri ve kral çödügünde ülkemizde 3 gün yas ilan edenlere duyrulur rahmetli olan tiyaro oyuncusu ismi aklıma gelmedi ben gay im ib.ne degilim
sözü aklıma geldi
yunanın yunan ermenin ermeni oldugunu biliyoruz da müslüman din kardeşlerimizin ne oldugunu çözemedim
Yer İmleri