Sayfa 488/1004 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    komutan , aksa yanlış bir tahta değil...oluru var.
    Ama hayalci olmamak gerek.
    Sektörler kabuk değiştiriyor, petrol ün değiştirdiği gibi.
    Yatırımcıysan önce sektör ,sonra teknik, sonra temel ve son olarak algı.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    dostum

en son polho'nun oluru var dediğinizden sonra %70 gitti (geri çekildi ayrı şey) aksa da o kadar kısa sürede o kadar giderse bundan iyisi şamda kayısı

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    dostum

en son polho'nun oluru var dediğinizden sonra %60/ gitti(geri çekildi ayrı şey)aksa da o kadar kısa sürede o kadar giderse bundan iyisi şamda kayısı
    Dostum, ben yatirimcıyım, %50/60 fiyatlama potansiyeli olabilecek 3/5 tahta söyleyebilirim.
    Ama macera ya gerek yok dersen işc al...olsun bitsin.
    Ben 1 e/7 1 e/ 10 1e/15 lik tahta yatırımcısıyım.
    Bunu anlamış olman gerek.
    Saygılar

hakuna matara....memento mori.

3. Sıradan bi araba alan %100 kazandı..

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum, ben yatirimcıyım, %50/60 fiyatlama potansiyeli olabilecek 3/5 tahta söyleyebilirim.
    Ama macera ya gerek yok dersen işc al...olsun bitsin.
    Ben 1 e/7 1 e/ 10 1e/15 lik tahta yatırımcısıyım.
    Bunu anlamış olman gerek.
    Saygılar

Ne sen beni anlayacaksın nede ben seni
    ben banka almam, almıyorum dedikçe bankaları söylüyorsun, bu benim kendi keyfime göre karar vereceğim bir durum değil.
    yok abicim yok ben banka almam ve bir yöntemim var biliyorsunuz artık, bir hissede kazanmışsam takibimde olan hisseye geçerek kazanmak istiyorum
    ben para kazanmak için değil zengin olmak için koşturuyorum koşturacağım, 99 da nasip olduğu gibi, arka arkaya zincirleme kazançlar gelirse olacak
    gelmez se gelmesin
    oradan gelen parayla karnımı doyurmuyorum.
    nasip.
    bir de ciddi ciddi ky'ye yardımcı olmak istiyorum allaha şükür adını yazdığım hisselerden yazdığım fiyata göre kazandırmayanı yok, fiyatını abartanı da yok, rekortmen olanı çok kimse o hisselere o fiyatı etmez diyemez.
    gerçi bugün üstdım netaş için bir şey söyledi ama netaş o fiyatı eder, satıldığı fiyat ortada, sektör cazip.

pardon hektaş fiyatı abartmıştır(yalnız ben hektaşta iken forumda yazmıyordum)

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Sıradan bi araba alan %100 kazandı..

........................................

6. Güldükten sonra şunu diyeyim
    araba alan gerçekten kazandı mı?
    araca ihtiyacı varsa? ki vardır da almış
    ne yapacak adam
    arabayı satıp ta parasınımı yiyecek?
    satıpta bir kelepir potansiyel olan hisse bulup alıp unutsa anlarım ve kazandı derim.

7.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    https://www.ensonhaber.com/gundem/hu...akdir-ediyorum

Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanımızı çok takdir ediyorum
    Türkiye'nin dünyanın vicdanı olduğunu söyleyen Hülya Koçyiğit, "İnsan olduğumuzu, insan olma gereği mağdura, çaresize yardım edilmesi gerektiğinin en güzel örneğini yaşatıyor Cumhurbaşkanımız." dedi.

Gene taraflı haber oldu yapacak bi şey yok.
    Hülya hanıma katılıyorum.
    Sayın dobra ; burası siyaset yeri değil..sizin sevip begendiklerinizi de ben hic beğenmiyorum..ama burada zrt pirt siyaseten begendiklerimi paylasmiyorum.....geyik odası ise muhabbet sohbet olsun..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

8.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Ne sen beni anlayacaksın nede ben seni
    ben banka almam, almıyorum dedikçe bankaları söylüyorsun, bu benim kendi keyfime göre karar vereceğim bir durum değil.
    yok abicim yok ben banka almam ve bir yöntemim var biliyorsunuz artık, bir hissede kazanmışsam takibimde olan hisseye geçerek kazanmak istiyorum
    ben para kazanmak için değil zengin olmak için koşturuyorum koşturacağım, 99 da nasip olduğu gibi, arka arkaya zincirleme kazançlar gelirse olacak
    gelmez se gelmesin
    oradan gelen parayla karnımı doyurmuyorum.
    nasip.
    bir de ciddi ciddi ky'ye yardımcı olmak istiyorum allaha şükür adını yazdığım hisselerden yazdığım fiyata göre kazandırmayanı yok, fiyatını abartanı da yok, rekortmen olanı çok kimse o hisselere o fiyatı etmez diyemez.
    gerçi bugün üstdım netaş için bir şey söyledi ama netaş o fiyatı eder, satıldığı fiyat ortada, sektör cazip.

pardon hektaş fiyatı abartmıştır(yalnız ben hektaşta iken forumda yazmıyordum)
    Gönlünce olur umarım komutan..
    1999 örneği doğru bir önek olamaz.
    Nedeni !
    98 Rusya krizi sonrası 0,7 centten 3,7 cent e bir ralli yaşandı. Herkez kazandı. malda olan herkez.
    Ama sebep belliydi.
    98 Rusya krizinde malda kalan yatırımcılar ,ekonominin çökeceğini anlamıştı..Maldan çıkmak için bir oluşum gerekiyordu.
    Neydi o ! Avrupa Birliği seneryosu ( olmayacağı belli olduğu halde) ve kısa sürede 3,7 cent e hareket ile mallar döküldü ve akabinde 2000 ekonomik çöküşü yaşandı.
    Bunu 1998 Rusya krizi esnasında malda kalan piyasa yapicilari biliyorlardı.
    Ve herkesi dökerek 1 sene içinde bir ralli oluştu. Sonu hüsran olacak bi ralli.
    Malda olan ,kalan herkes kazandı...sonunda mal alan herkes kaybetti.

Sayfa 488/1004 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •