hakuna matara....memento mori.
Sıradan bi araba alan %100 kazandı..
craps, pawnstar, svilengrad
Ne sen beni anlayacaksın nede ben seni
ben banka almam, almıyorum dedikçe bankaları söylüyorsun, bu benim kendi keyfime göre karar vereceğim bir durum değil.
yok abicim yok ben banka almam ve bir yöntemim var biliyorsunuz artık, bir hissede kazanmışsam takibimde olan hisseye geçerek kazanmak istiyorum
ben para kazanmak için değil zengin olmak için koşturuyorum koşturacağım, 99 da nasip olduğu gibi, arka arkaya zincirleme kazançlar gelirse olacak
gelmez se gelmesin
oradan gelen parayla karnımı doyurmuyorum.
nasip.
bir de ciddi ciddi ky'ye yardımcı olmak istiyorum allaha şükür adını yazdığım hisselerden yazdığım fiyata göre kazandırmayanı yok, fiyatını abartanı da yok, rekortmen olanı çok kimse o hisselere o fiyatı etmez diyemez.
gerçi bugün üstdım netaş için bir şey söyledi ama netaş o fiyatı eder, satıldığı fiyat ortada, sektör cazip.
pardon hektaş fiyatı abartmıştır(yalnız ben hektaşta iken forumda yazmıyordum)
Güldükten sonra şunu diyeyim
araba alan gerçekten kazandı mı?
araca ihtiyacı varsa? ki vardır da almış
ne yapacak adam
arabayı satıp ta parasınımı yiyecek?
satıpta bir kelepir potansiyel olan hisse bulup alıp unutsa anlarım ve kazandı derim.
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Gönlünce olur umarım komutan..
1999 örneği doğru bir önek olamaz.
Nedeni !
98 Rusya krizi sonrası 0,7 centten 3,7 cent e bir ralli yaşandı. Herkez kazandı. malda olan herkez.
Ama sebep belliydi.
98 Rusya krizinde malda kalan yatırımcılar ,ekonominin çökeceğini anlamıştı..Maldan çıkmak için bir oluşum gerekiyordu.
Neydi o ! Avrupa Birliği seneryosu ( olmayacağı belli olduğu halde) ve kısa sürede 3,7 cent e hareket ile mallar döküldü ve akabinde 2000 ekonomik çöküşü yaşandı.
Bunu 1998 Rusya krizi esnasında malda kalan piyasa yapicilari biliyorlardı.
Ve herkesi dökerek 1 sene içinde bir ralli oluştu. Sonu hüsran olacak bi ralli.
Malda olan ,kalan herkes kazandı...sonunda mal alan herkes kaybetti.
craps, pawnstar, svilengrad
Yer İmleri