Sayfa 205/338 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1.  Alıntı Originally Posted by Acemi borsacı 68 Yazıyı Oku
    Ne lanet kağıtmışın be
    Dün 157 tane hısse taban olmuş, coğu bıst yuz dışı oldugu ıcın bıstte etkısı olmadı. iş ve merry bugun satılan malın %50 şu saat ıtıbarı ıle aldı.

değerli arkadaşlar,
    sanal alemde kağıt pazarlamacılarına dikkat edin,
    zerre kadar merhametleri yoktur.

3. Güzelde o 157 hisse nerelere gitti kimbilir nerden düştü bekliyoz aylardır borsa çıkarken gram eşlik etmedi düşerken taban oldu sistemimiz bundan

4.  Alıntı Originally Posted by Acemi borsacı 68 Yazıyı Oku
    Güzelde o 157 hisse nerelere gitti kimbilir nerden düştü bekliyoz aylardır borsa çıkarken gram eşlik etmedi düşerken taban oldu sistemimiz bundan
    bunu doğru dedın, sonsuza kadar borsa kötü olmayacak ama, yukarı döndüğünde önce hangi hisseler verdiğini geri alacak zamanla göreceğiz.

5.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    11 üstü kapanış yapması şart, yok beceremezlerse 9 tl kadar paraşütsüz iner geçmişte nasıl hızlı indiğini biliyoruz.
    23 ekımde yazmışım, uygulayabıldınmı dıye sor hayır aksıne tersını yaptım. ben guvendığım kagıtlarla bır ıkı ayda vedalaşan bir insan değilim o yuzden sorun değil benım için.

6. Borsa nın ve hisslerin tadı yok ben kendı tecrubemı paylaşıcam sizde ıstersenız kendınızınkını;

Daha önce debahsetiğim gibi benım takıp listeme her hısse giremez girende mınumum 1 yıl durur ve muhakkaak bır hıkayesı vardır.

Örneklerie gelince;

1. Sırada DURDO var hissede maliyetim 2-TL listemden hiç çıkmaz portföyümde hep az yada çok hep vardır, son yıllarda çok büyük yatırımlar yaptı ve yatırıma devam edıyor hise fiyatı 25 tl den döndü ve şuan 21-tl lerde.

2.TMPOL yenı fabrıka kurmaya başladığını duydugumda takıbıme aldım ilk malıyetım 2,80 ler. arkasında çok güzel yatırımlar yaptı taş üstüne taş koydu yatırmları devam ediyor.

3.Beyaz hissesi takibime 3.50 ile girdi ve sebebi geçen yılkı fiyatında olması ve normal pazar için bilançoda devreden kdv sorununu çözdüğünü düşünüyordum şuan 15 tl ile zirve yaptı şuan 9 tl civarlarında.

4.Kiler GYO ilk maliyetım 5.80 şirket borçlarının %95 kapattıgında takıbıme girdi, bir işlerin peşinde oldugunu anlamıştım, ve ben tüm hafta topladıktan sonra cuma aksaşı %400 bedelli açıkladı ve arkasından tavan serileri. biraz şansta vardı tabi ama dedimya takip çok önemli kap haberlerini

5.Flap ilk maliyetım 4,60 Beyaz hissesinde kar realize ettim ve ekürisi flap vardı beyazın yukselişine kayıtsız kalmayacagını bılıyordum.şirket zararda ciro berbat ama ne önemi var bir rüzgar var borsada beyaz ile sahıplerı aynıydı ve 4.60 flap aldım 8 TL ile yakın zamanda zirve yaptı.

İşin özeti uzattıkça uzatırım bu örnekleri;

Daldan dala konar gibi hisse almam listemdekı hısseler arasında para döner bazen sattığımı daha yüksk fiyattan aldığım da olmuştur ama sonra yien kar a geçmişimdir. Daha önce yazdım forumda tmpol de 4 saatlık grafık çalışıyor buna göre alım satım yapabilirsiniz bende yapıyorum çünkü.

son 2 yılda zararda hisse satmadım dostlar yarın ne olur bilmek zor herkese bol kazançlar

7. önümde 10 kagıt ver hepsı yesıl bu daha kırmızı.tepkıyı bıle zor verıyor.duserken en öndeydı hayret edıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by indiana79 Yazıyı Oku
    önümde 10 kagıt ver hepsı yesıl bu daha kırmızı.tepkıyı bıle zor verıyor.duserken en öndeydı hayret edıyorum.
    Bende de durum aynı ama hisselerin zirvesinden uzaklıgına baktığımda en iyi durumda olan tmpol

Bu arada Garantı son 2 gunde 70 bın lot aldı.

Sayfa 205/338 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •