Sayfa 811/1002 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Kur artışları daha tam yansımadığı halde aylık eflasyon 2,45
    2,45 altı tüm getiriler aslında götürü olmuş durumda
    https://www.bloomberght.com/ito-ista...mpression=true

2.  Alıntı Originally Posted by Sparky Yazıyı Oku
    Yanlış hesaplamadıysam +%0,34 (MKK’dan)

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Mkk'ya baktığım zaman yeni değer girilmemiş olarak görünüyor. Siz nereden baktınız acaba?

3. NEFİLİMİN heyçi aktif olarak kullanmaya kapalı olmaması ( açık olması ) , kriterlerimize uygun yatırım yapacak ujuz hisse bulamazsak fönümüzdeki hisselerin pahalı olduğunu düşünürsek falan filan işte o zaman işte o zaman heyç kullanabiliriz diyen Haydo Dayı'nın MAJİT ' ine karşı kısa vadede ( 6 aydan az ) *** bilmem kaç adım öne geçiyor olabilir yatırımcı tercihinde , belki performans anlamında da kim bilir ? ... Tajirlerin hisse yöğün fönü TEKALİF neler yapıyor heyç olarak bilemiyorum ilgilenmedimdi...

*** '' gelişmekte olan ülkelerin '' hisse yoğun fonlarına yatırımda 6 aydan öncesi bence kısa vadeye girer... 6 ay 2, küsür yıl orta vade , 3 -5 yıl uzun vade yatırım .... amerikan avrupa piyasasında gelişmiş ülke borsalarında yatırım dedin mi o hhooooo 5 yıl ve üzeri uzun vade , 3 - 5 yıl orta vade , 3 yıldan öncesi kısa vade ...
    vedat milor az orta pişmiş et seviyor onun gibi bi şey yani ... az , az orta , orta , orta iyi , iyi ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4. EIB ve SUA'yla reel anlamda çok geri kaldım.
    Yaklaşık 7 aydır taşıdığım SUA'ya satış vermiştim.Bu hafta içerisinde yine aynı süredir tuttuğum EIB'i de yollacağım.
    Dolar ve altını portföyde daha da artıracağım bu gidişle.
    Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    NEFİLİMİN heyçi aktif olarak kullanmaya kapalı olmaması ( açık olması ) , kriterlerimize uygun yatırım yapacak ujuz hisse bulamazsak fönümüzdeki hisselerin pahalı olduğunu düşünürsek falan filan işte o zaman işte o zaman heyç kullanabiliriz diyen Haydo Dayı'nın MAJİT ' ine karşı kısa vadede ( 6 aydan az ) *** bilmem kaç adım öne geçiyor olabilir yatırımcı tercihinde , belki performans anlamında da kim bilir ? ... Tajirlerin hisse yöğün fönü TEKALİF neler yapıyor heyç olarak bilemiyorum ilgilenmedimdi...

*** '' gelişmekte olan ülkelerin '' hisse yoğun fonlarına yatırımda 6 aydan öncesi bence kısa vadeye girer... 6 ay 2, küsür yıl orta vade , 3 -5 yıl uzun vade yatırım .... amerikan avrupa piyasasında gelişmiş ülke borsalarında yatırım dedin mi o hhooooo 5 yıl ve üzeri uzun vade , 3 - 5 yıl orta vade , 3 yıldan öncesi kısa vade ...
    vedat milor az orta pişmiş et seviyor onun gibi bi şey yani ... az , az orta , orta , orta iyi , iyi ...

Genel olarak fonlara içeriklerine göre 1'den 7'ye risk puanları veriyorlar ya. Hisse fonların hepsi 7 ise, türev kullanmayanlar 6 buçuk, türev kullananlar da 7 bucuk gibi bir şey oluyor aslında pratikte. Biraz daha dalgalı olma ihtimali yükseliyor. Mac hisse fonun, biraz daha konservatifi gözümde.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Genel olarak fonlara içeriklerine göre 1'den 7'ye risk puanları veriyorlar ya. Hisse fonların hepsi 7 ise, türev kullanmayanlar 6 buçuk, türev kullananlar da 7 bucuk gibi bir şey oluyor aslında pratikte. Biraz daha dalgalı olma ihtimali yükseliyor. Mac hisse fonun, biraz daha konservatifi gözümde.
    bittabii ... heyç öyle yazarken söylerken kolay da nerede açacan nerede kapayacan ... felfelaket heyç zararı da yazabilirsin ....
    borsaya açık güzide şirketlerimizin finansal tabloidlerinde bazen görürüz böyle akide şekerinden boru gibi HEYÇ ZARARI yazar... döviz çiftlerini ya da bir başka mamülatı falan filan heyç ederken çaturt diye zarar da yazarlar çoğun...

hani akide şekeri kesilmeden önce böyle boru gibi olur ya onu diyorum ...
    Son düzenleme : HMZ STBYK; 01-11-2020 saat: 21:01. Sebep: TESADÜFEN DOĞDUK , MECBUREN YAŞIYORUZ... enjoy !!!
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    EIB ve SUA'yla reel anlamda çok geri kaldım.
    Yaklaşık 7 aydır taşıdığım SUA'ya satış vermiştim.Bu hafta içerisinde yine aynı süredir tuttuğum EIB'i de yollacağım.
    Dolar ve altını portföyde daha da artıracağım bu gidişle.
    Saygılar.
    ben de biraz ata pörtföyün ak47 çoğulcu varlık fönünü alayım dedim ... perpişman , pişperişan oldum kısa vadede ... 14 ekimdeki değerinin altina düştü fön , zinir oldum ... acaba pazartesi değeri ne oldu daha da mı düştü ...

8.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    ben de biraz ata pörtföyün ak47 çoğulcu varlık fönünü alayım dedim ... perpişman , pişperişan oldum kısa vadede ... 14 ekimdeki değerinin altina düştü fön , zinir oldum ... acaba pazartesi değeri ne oldu daha da mı düştü ...
    Donemsel anlamda yatirimci davranisi ve beklentileri degisebiliyor fakat ulkemizin gerceklerini cogunlukla unutuyoruz.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 811/1002 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •