Sayfa 517/1001 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Sari kafa kazanacak bence
    Herkes biden diyor

Adi luksk
    Allah seni bildigi gibi yapsin
    Seni bekledigim kadar hic birseyi beklemedim

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Herkes biden diyor
    at yarışında supriz ata bisey diyorlardı

4.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Halka arzdan vazgeçildiğinin bildirilmesinden önce satış yapılmışsa bu suçtur.
    Sen beklenti yaratıp fiyat yükselt, sonra mal sat, sonra vazgeçtim ben arzdan de.
    Bunun twitterda orada burada hisse pazarlayıp övüp parlatıp millete kağıt aldırırken kendi satanlardan ne farkı var?
    Onlara milyon milyon para cezası ve hatta savcılığa suç duyurusu yapıyor SPK. Bunun ne farkı var?
    Tamamen mi vazgeçildi halka arzdan yoksa ertelendi mi ? ben ertelendi diye okumuştum.

5.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    Tamamen mi vazgeçildi halka arzdan yoksa ertelendi mi ? ben ertelendi diye okumuştum.
    üstad ertelendi veya geri çekildi çünkü arz olacak şirket iki yıl kar açıklamalıymış. öyle diyor kutman.

e sen bunu bunca zaman her yerde bugun yarın spk onaylar, yakında halka arz olunur. derken, bunu bilmiyor muydun?

bal gibi de biliyordun.

demek amacın 7 yolculuğuna giden ky'yi severek, aşağılardan mal toplamakmış.

ertelense ne, ben bir şey satmadım ama satan kol bacak kesen çok oldu. kaldı ki uzun vadede de türlü çakallıklar yapmayacağı ne malum.

6.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Twitterdan biraz baktim da aslinda olmayacaginin bilindigi iddia ediliyor. SPK mevzuata uygun davranmis ve bunu holdingin bilmemesi cok kucuk bir ihtimal deniyor. Dogruysa bu soylenenler lutfen grubun diger hisselerinin adlarini yazin da uzak duralim. Patron beslemeyelim KY olarak....
    Pegyo, Glbmd bu grubun hisseleri. Zaten bu hisseler telegram gruplarının da favori hisseleridir. Dikkat etmek lazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Arkadaslar dolar resmen ucuyor, ama anliyamadigim bir nokta var , borsa neden yukseliyor hemde dolarin uctugu bir gunde , yoksa IMF mi dusunuluyor ?

8. Webster üstad, bir MJ fanı olarak size soruyorum, kadife 3 gün daha böyle giderse bu dansı yapıyor muyuz?

Sayfa 517/1001 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •