Sayfa 587/1002 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ticarette yillardir insanlara anlatamadigim durum bu.
    bankada ki 1 milyon tl paran gelecek sene 1.5 milyon olabilir ancak 2 sene once 1 milyona 100 ton alirken 1.5 milyona 80 ton mal aldigimda hani kar.

veya benim gibi 2-3 ay vadeli mal satan adam % 20 kar ile nasil ayakta kalacak.doviz sadece 1 ayda % 10 artmis.

--

firincilara ,pastanecilere artik sunu anlatiyorum
    abi senin deponda 1000 cuval un var.ekmek yapip sattin.gittin uncuya : 1000 cuval unun parasi ile 800 cuval alabiliyorsun.sonra 800 u satip gidip 600 cuval aliyorsun.bu sekilde batar misin batmaz misin..
    Dövizle satmanız bir çözüm olabilir o zaman

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. dere boyu kavaklar ,
    açtı yeşil yapraklar...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3. Bende onu diyorum. Duracak gibi değil
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    fiyatta ne varmış, arjantinin grafiklerine bakınca dolar alır, venezüellaya gene bakarsa vadelide pozisyon alır..!!
    .

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ticarette yillardir insanlara anlatamadigim durum bu.
    bankada ki 1 milyon tl paran gelecek sene 1.5 milyon olabilir ancak 2 sene once 1 milyona 100 ton alirken 1.5 milyona 80 ton mal aldigimda hani kar.

veya benim gibi 2-3 ay vadeli mal satan adam % 20 kar ile nasil ayakta kalacak.doviz sadece 1 ayda % 10 artmis.

--

firincilara ,pastanecilere artik sunu anlatiyorum
    abi senin deponda 1000 cuval un var.ekmek yapip sattin.gittin uncuya : 1000 cuval unun parasi ile 800 cuval alabiliyorsun.sonra 800 u satip gidip 600 cuval aliyorsun.bu sekilde batar misin batmaz misin..
    Biz tüccar değiliz. Ondan bizim bakış açımıza göre senin yaptığın bedelsiz sermaye artırımına giriyor.
    Senin hikaye şuna benziyor. Ben altından çok kazandım. nasıl oldu. 100 liradan gram altın aldım 200’e sattım. Eee
    Şimdi altın kaç lira 500 lira

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. kuyumcu esnafitesi gibi düşüneceksin basitçene ... kapalıçarşı usulü bilanço ... Borcumu düşünce elimde kaç kilom var , kaç kilo ile başlamıştım.. nothing more , that's all ... )
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6. Tanıdık bir papaz varsa haber verelim yetkililere onlarda önce içeri alsınlar sonra salsınlar....

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Tanıdık bir papaz varsa haber verelim yetkililere onlarda önce içeri alsınlar sonra salsınlar....
    Bence bu sefer ekümenik Patrik ancak paklar sanırım.

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Depremin şiddetini düşük açıklayınca etkisinin düşük olduğunumu sanıyorlar acaba.Az önce yine sallandık.Bakıyorsun kandilli 4.4 açıklıyor afad 4.1
    Bu işi en iyi bilen eski afet uzmanları,onlardan biride benim,depremin şiddeti hakkında çelişkiler var,deniz dibi 6.6 ile 6.9 arası,ama etki alanı çok daha yüksek yer katmanları yüzünden,yüzeysel,yani karasal boyutu çok daha yüksek,yani 7-8 arası,eğerki bu deprem karada olsaydı sonucu çok felaket olurdu,deniz dibi dalgası yaptığından Tsunami oluşturdu,bunun üzerinde iyi durmaları lazım,1974 İzmir depremi Bucaya vurmuştu orada 75 yılında görevliydim,yanımızda Japon Jeologlarda vardı,zaten bu bölge fay hattı,kuzey afrika kıtası devamlı dipten Ege bölgesine vuruntu yapar,bu yüzden tarihler boyunca bu bölge aktif haldedir,geçmişte çok büyük yıkımlara neden olmuştur,yani şimdilik ucuz atlatıldı,oda şimdilik.Yerküremiz eski küre değil,bundan sonraki afet olayları çok daha kötü olacak,yani buna göre önlemler çok önem vermeliyiz.

Aşağıda bu uzmanımıza kulak vermeliyiz,öyle Allah,Tanrı korur diye bir şey yok,doğa bu,kendi bildiğini okur,Kuranda bile geçer,önce tedbir sonra takdir !!!

http://www.gercekizmir.com/haber/Pro...olsaydi-/87398

Sayfa 587/1002 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •