Sayfa 601/865 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by tırtıl Yazıyı Oku
    iki nedeni var
    birincisi; ekran başından bir saat kadar ayrılmam gerekiyordu.ben yokken hissede ne olur ne olmaz diye ve ekranı seyrettiğim zamanlarda adrenalin yüksekti..
    ikincisi; abd seçimlerinin borsalara yansımasının ne olacağını görmek istedim
    doğrudur aynı hataları bende çok yaptım, sabah düşüşte akşam tedbir haberlerini okumama rağmen işlerim dolayısı ile takip edemedim ki etseydim bir kısmını bende satabilirdim. Forumda değerli arkadaşların yazdığı gibi kağıdın sahiplerinin nerede dur diyeceğini artık kimse bilemiyor. dolaysı ile andrenalin gittikçe artıyor. Hayırlısı neyse o olsun. YTD.

2. O ses dünden beri geldi de içimden işte insanın bazen feraseti kesilebiliyor 😅 sağlık olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by Blackwhite1903 Yazıyı Oku
    Paranız varsa alabilecek ve aynı gün satamayacaksınız amaç dalgalanmayı azaltmak. Zaten biz direk tavandan gidiyoruz Zig zag
    yapmıyoruz
     Alıntı Originally Posted by Blackwhite1903 Yazıyı Oku
    Fırsatçılar,al satçılar ın ayağı kesilmiş oldu. Bu tedbirler genelde insanların biraz canı yanınca olurdu. Bu sefer böyle olması bence de iyi oldu. Yol uzun. Yatırım tavsiyesi değildir ama yarın da gün sonu değişen bir şey olmayacak.
     Alıntı Originally Posted by Blackwhite1903 Yazıyı Oku
    panik yok alıcılar satıcıları karşılıyor görünüyor. YT değildir.
    Dün akşam ve bu sabah.. %10 değişmedi. Tek değişen kısmi olarak hisse sahipleri.
    Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan

4.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    gercekten ıyı cesaret alttan malıyetınız varsa ıyı hos ama burdan bu kadar lot alıp durabılmek? ben cıktıkca satıyorum gerı gelirken rahat olmak ıcın cıddı kazandırdı saolsun karton hemde son zamanlarda endeks düşmüşken dedeye zamanında cok kızdık ama affettırdı su anda
    765 TL maliyetli 400 lotum var bugün 200 lot daha ilave ettim, kendime göre bir hedefim var gerçekleşince satarım, herkese iyi kazançlar diliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by öğretmen Yazıyı Oku
    Yarın kritik... tavan kapatmazsa sağlam bir düzeltme gelebilir... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
    Bugün önce tek emire sürüklemek için 2 kez devre kesiciyi çalıştırdı ve aldı. sonrasında ise özellikle tavanı kapatmadı. tek tek satmak isteyenleri aldı. Yarın %5 civarı yukarı açar ve gün sonu ürkütmeden tavana bağlar . YT değildir.
    Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan

6.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Bugün çok acemice hatalar yaptım. Elimde bi miktar vardı zaten. Satmayı asla düşünmüyordum zaten satmadım da. Hatta tabana gelip tavan kapatacağını da hissettim dün kü kaptan sonra. Kenarda nakit daha doğrusu iki hissede 100 bine yakın senetim vardı. Dünden planım tabana yakın olursa o iki hisseyi de şutlayıp karton almaktı ben ne yaptım planı uygulamadım. Üstelik diğer iki hissemden biri eksi 5 yaptı kapanışta şutladım eksi -5 i. Kapanışta 3 lot aldım. Yani kısacası yüZde 19-20 e yakın bugünlük karı kaçırdım ayrıyeten ekleme fırsatını . İşin özü stratejime bağlı kalmadım. Sağlık olsun ama işin özü stratejin olmazsa seans içi karar verirsen bocalıyorsun hata yaptırıyor bu da. Neyse elimizdekilerde devam. Gün sonu yaklaşık extradan 25 bine yakın kazancın kaybı
    Nasip kismet. Ellame stratejin olsa farketmiyor. Basiretin baglanir. Al a basacakken deprem olur vs vs. nasibin kismetin bir zamani var. o zaman gelirsede neye elini atsan tavan gider. Velakin canini skma.

Kartn icin ise yarinki tavan benim hedefe ulastiriyor. 2500 tl civari hedefim var. bedelsizin ilk gununden beri belirttim. Ilk banko hedef 1250 yi goruruz oncesi icin lotlariniza sahip cikin demistim. Sonrasinda ise 2500 hedefimi her gun belirttim. Yarinki tavan gorurse tahmini 2400 kusurlerden cikacagim. Bire on gibi bir kazanc birakacak insallah. Kartn spekeddini uc yil bekletti ama guzel prim yapti hissemiz. Konya tarafinda 900 lerden cikma planim vardi 880 den donduk. Yalniz dusus sirasinda kel alaka sermaye haberi atmasi ve brute sokmak icin bi asagi bi yukari yapmalari sonrasi onda da haber beklentimi en uste cikardim. Suan icin onu tasimaya devam edecegim.

7. K/Y lara selam olsun. Herkesin evdeki bulguru kendinin canıdır ama Canan’ın peşinden koşmakta var yürekte, an gelir ferman dinlemez Cihangir, babasını tanımaz, isterse feriştah olsun umursamaz, mühim olan kararı yerinde ve zamanında verebilmekte çünkü Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olmakta var. İşte bütün mesele burada. Gidenlere bir şey diyemeyiz gölge yapmasınlar yeter. Yeni gelenlere de bahtları açık olsun demekten başka sözümüz olmaz, bölünme tarihi açıklanana kadar ytd

8.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    K/Y lara selam olsun. Herkesin evdeki bulguru kendinin canıdır ama Canan’ın peşinden koşmakta var yürekte, an gelir ferman dinlemez Cihangir, babasını tanımaz, isterse feriştah olsun umursamaz, mühim olan kararı yerinde ve zamanında verebilmekte çünkü Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olmakta var. İşte bütün mesele burada. Gidenlere bir şey diyemeyiz gölge yapmasınlar yeter. Yeni gelenlere de bahtları açık olsun demekten başka sözümüz olmaz, bölünme tarihi açıklanana kadar ytd
    İlk kelimeden son kelimesine kadar katılıyorum
    YAZDIKLARIM SPK KURALLARI GEREĞİNCE AL-SAT-TUT ÖNERİSİ TAŞIMAMAKTADIR...

Sayfa 601/865 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •