Sonuçta birilerinin üstüne yıkılacak dostum. Enkaz altında kalacak olan da elbette acemi ky olacak. Yeni zirvenin neresi olacağı da mumma. İyi bir haber desteğinde bakarsın daha yukarılara taşınabilir. Altın yumurtlayan tavuk elbette kesilmez ama böyle bir tavuk ancak masallarda olur![]()
Adamdaki özgüvene bak hele helal olsun valla
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
SAFCOCUK👍😄😄😄😄
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tektu sayfasinda, orta vade hedefi 2,60 diyor![]()
![]()
Nakavat oldum 2,60 hedefini gorunce
2,60 fiyati, adami duz duvara tirmandirir yahu![]()
![]()
Sanmiyorum Ustad !!!
Alacati gibi, Istanbul sosyetesinin ugrak yerindeki TEK ultra luks bir tesis !!!
Tamamiyle, yerli turiste hitap edeceginden, yurt disi baglantili karin agrilarindan etkilenmeyecek.
Bu tesisin gerceklesmesi, hayata gecirilmesi cok ama cok uzun zaman aldi !!!
Bu saatten sonra, bu tesisin ve villalarin hayata kazandirilmasinin hazini, zevkini, sefasini ve maddi getirisini hem sirket hemde sirket hissedarlari yasayacaktir.
Su icinde bulundugumuz surec icindeki gelismelerin , hissenin fiyatini pozitif olarak etkilemesi kacinilmaz bir durumdur.
Bir yerlerden, KY nin uzerine yikma olayina gelince;
Sartlar cok ama cok degisti !!!
Hem hisse bazinda, hem sirket profile bazinda ve en onemlisi BIST bazinda !!
100 bin oldu, olacak bir endeks var onumuzde !!
gunluk islemlerin 5 milyar TL ye yaklastigi, zaman, zaman gectigi bir BIST'imiz var.
200 bin hatta 300 binlerin konusuldugu bir piyasa ortami var.
Cok ama cok yakinda, BIST te kuruslu hisse kalmayacagina inancim sonsuz !!!
Bu detaylar goz onune alindiginda, bu hisse Kucuk Yatirimciyi artik kuruslu rakamlarda hapsetmez !!!
Saygilar.....
Gentleman dostum, Temennilerin hepimiz için çok sevindirici. Spekülatif kazanç peşinde olduğumuzdan mayası bozuk kuruşlu hisseleri tercih ediyoruz. 1 in altında hisse kalmaması çok ama çok mutlu eder bizleri ama bu hayal gerçek olurmu bilemem. Patron ve spek için altın yumurtlayan biz ky leri umarım kesmezler))
Yer İmleri