Sayfa 22/44 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
Arama sonucu : 352 madde; 169 - 176 arası.

Konu: F/K 'sı OLMAYAN GİREMEZ..HİSSE BABINDA..

1. Kapanışa doğru biraz satış bekliyordum ancak sadece garan da biraz sattılar..

Fakat adamımiz Turump kaybediyor ve bunamis bideni seçtiler adam iki gün sonra yatağa duscek alzimer olcak nasıl bir kafa yasiyosalar.
    Kaoscular iş başına geçecek.

Bundan sonra kargaşa hakim olur.

2. Hocam listeye niye ECILC girmiyor?
    Piyasa değerine göre ve son gelen müthiş bilanço vede pandemiden dolayı orta vade tutulmaz mı?
    Bir bakabilirmisiniz?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Sn Fibonaci

Olabildiğince bilanço karına oranla ucuz kalmış hisseleri seçmeye çalışıyorum

Ecilac mali yapısı iyi kar da yapiyo ama ucuz değil fk 12 lerde fiyat 4-5 lira olsa alinabilir. Tabiki başka beklenti varsa oda etkiler.
    Mesela metro fk 4 yani 4 yılda piyasa değeri kadar kar yapiyor yükselme potansiyeli çok kıyaslama yaparsak metro fk değeri 10 olsa şu anda 7-8 lira olması lazım.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Fk ucuz olan bazı şirketler
    Metro 3.25
    Hdfgs 3.86
    Vertu 5.10
    Arsan 7.58
    Alka 7.93
    Orge 8.0
    Algyo 5 her zaman ucuz kalıyor
    Egeser 8.9
    Vestel 7
    Vesbe 7.5

Tabiki borsada sadece kar d gol beklentilerde önemli.. dahada önemlisi sahibi oyuncusu speki palasi vs.tahta yapımcının kararliligi planları daha etkili oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    Sn Fibonaci

Olabildiğince bilanço karına oranla ucuz kalmış hisseleri seçmeye çalışıyorum

Ecilac mali yapısı iyi kar da yapiyo ama ucuz değil fk 12 lerde fiyat 4-5 lira olsa alinabilir. Tabiki başka beklenti varsa oda etkiler.
    Mesela metro fk 4 yani 4 yılda piyasa değeri kadar kar yapiyor yükselme potansiyeli çok kıyaslama yaparsak metro fk değeri 10 olsa şu anda 7-8 lira olması lazım.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın hocam metri da patron Galip olmasa tabi alınır.Ancak Galip hisseyle oynayan ve ky yı her defasında zarara uğratan bir patron..
    Asla YTD..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Endeks için mazot bitti
    Nakite kalmayı tercih ediyorum.
    Buralarda kalabilir veya aşağılara salinabilir.
    Bankalar diplerde yukarı gidişlerde ilk tepkiyi onlar verir ancak bizim tercih ettiğimiz diğer hisseler için aşağı gidişler sıkıntılı olacaktır

7. Hdfgs
    Eggub
    Arsan
    Alım pozisyonundalar ama bu piyasada almaya cesaretim yok. Aslında çerezlik denenbilir

8. Suriye sınırına kapsamlı bir operasyon gündeme gelebilir karşımızda abd bidenin terorisleri olacak dolayısıyla ABD karşımızda olacak.

Trump bu işlere karşı olsada hukmedemiyor ABD kurumlarına hakim olan biden bin üyesi olduğu tarikat yapıyor herşeyi.
    Son düzenleme : intermes; 06-11-2020 saat: 11:51.

Sayfa 22/44 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •