Sayfa 567/1001 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Bende 8 kg vermek istiyorum. Söylediğiniz her şeyi de biliyorum ama uygulayasim yok. Siz kaç kg dan düştünüz?
    85'ten 65'e indim.
    Ama yavaş yavaş.
    Ve şu anda ekmek yada unlu birşey yesem sanki zehir yemişim gibi ağzımda acı bir tad bırakıyor.
    Bu arada karaciğer yağlanması , dizlerdeki zorlanmalar vs falan yok oldu gitti.

Biraz sabretseniz inanın çok çok kolay.Birde o kiloların gittiğini gördükçe insan daha da motive oluyor.

Sağlık=Doğru beslenme

Başka yolu yok.
    Spor falan ancak destek olarak kullanılabilir bence.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dost acı söylermiş.

Eğer beslenmenizi düzene oturtamazsannız hiç bir şey olmaz.
    Aksi gibi sağlığınız toptan gidebilir.

Bence önce beslenmeyi düzene oturtun.
    Un, tuz, şeker'i terk edin.
    Ekmek, makarna vs unutun.
    Yenilecek şeyler şunlar
    Et(işlenmiş olanlar yasak) , yumurta, süt ürünleri, yeşil sebze(mevve yok dikkat edin), soğan, sarımsak köy tereyağı, halis zeytinyağı, kavrulmamış ceviz, badem, fındık,
    kefir, kımız, boza(glutensizini bulacaksınız ama)
    Şunu 6 ay uygulayın.
    Üstadım 10 numara, Sayın web üstadın bu dediklerinizi yapmadığını biliyorum dersem çok iddialı olur o yüzden böyle bir cümle kurmuyorum. Ama biliyorum ki. Beni anladılar.
    Ayrıca bu vesile ile bütün forumdaşlara hediyem olsun.
    Yeşil zeytin ve siyah zeytin nasıl kurulur.
    Polifenol, sağlığımız için çok önemlidir. Hacı google sorarsanız o size açıklar.
    zeytin bu konuda önem arzediyor. Zeytinin acılığı da polifenollerden dir. bazı kişiler zeytinin acısı gitsin diye bir kaç kere suyunu değiştirirler. hakkaten acısı gider ama, zeytindeki uçucu yağlar ve polifenol oranı düşer.

Çok yerde zeytin kurma tarifi okumuşsunuzdur ama hepsi dı dıt metodu iledir.

önce yeşil zeytin:

zeytinin içine konan su ve tuz miktarı doğru olmazsa sonuç alamazsınız.
    1 Lt suya 100 gr kaya tuzu konur. 100gr kaya tuzu, yarım su bardağıdır. eğer 5 lt lik bidona kuruyorsanız. O Bidon 3kg zeytin. 2 lt su alır. ve bir su bardağı tuz koyarsanız işlem tamamlanır. limon tuzu falan koymayın. suyunu değiştirmeyin 2-3 ay sonra acılığı da azalır. 2 yıl da dursa erik gibi sert olur.
    Organik yeşil zeytin budur. Bu ayın sonuna kadar yeşil zeytin bulabilirsiniz. daha sonra kararır ve siyah zeytin olur.

siyah zeytin kuruluşu:
    bu çok farklıdır.
    yine 5lt bidon. 3 kg siyah zeytin 2 lt su. FAKAT TUZ ORANI FARKLIDIR. BU SEFER 80 GR KAYA TUZU KONUR. İçine şeker ya da bal kuru ekmek ufağı atarsınız. zaman içerisinde bidondan ses gelmeye başlar. ve sanki üzeri küfleniyor gibi olmaya başlar. bu fermantasyonun başladığı ve zeytin bakterilerinin faaliyete geçtiğini gösterir.
    doğru yoldasınız demektir.
    yapanlara afiyet olsun

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    85'ten 65'e indim.
    Ama yavaş yavaş.
    Ve şu anda ekmek yada unlu birşey yesem sanki zehir yemişim gibi ağzımda acı bir tad bırakıyor.

Biraz sabretseniz inanın çok çok kolay.Birde o kiloların gittiğini gördükçe insan daha da motive oluyor.

Sağlık=Doğru beslenme

Başka yolu yok.
    Bende 85 den 77 ye düşmek istiyorum

ii,,,,,,,,,,,,,,,,

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    Onumde 6 ay var
    Her aksam sizin direktiflerinize gore calissam vucudum sekillenirmi
    Syg
    Yengeden fırça yedin değilmi. Bozuk kaportayla ezik büzük karşısına çıkarsan,
    Işte böyle lastiklerle ugrasirsin.[emoji23]

Direnç ve desteklere dikkat et.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    85'ten 65'e indim.
    Ama yavaş yavaş.

Sağlık=Doğru beslenme

Başka yolu yok.
    Dizlerin formülünü vereyim.
    siyah direnç lastiği alıyorsunuz.
    halka olanlardan
    kapının koluna takıyorsunuz.
    ayağınıza terlik yada kalın çorap giyiyorsunuz.
    sabah , öğlen, akşam
    200 kere basıyorsunuz.
    bunun diğer ve en önemli faydası da şudur.
    siyatik sinirlerinin yolu kaybetmesi neticesinde sinirlerle verdikleri meydan savaşını kesmiş oluyorsunuz. ateskeş onaylanınca dizlerdeki ağrılar bir dakikada peşmerge durumuna düşüyorlar.
    dizi ağrıyan arkadaşlaırınız varsa söylemek sizde. 60 ve üzeri yaşlılarda çok çabuk netice alındığını yakınen biliyoeum
    Üsdad ketojenik diyet mi, ketofasting mi uyguluyorsunu ya dda başka bir şeymi. geçendede sormuştum ama biraz kestirme söylediniz sanırım. bir daha sorayım dedim

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Üstadım 10 numara, Sayın web üstadın bu dediklerinizi yapmadığını biliyorum dersem çok iddialı olur o yüzden böyle bir cümle kurmuyorum. Ama biliyorum ki. Beni anladılar.
    Ayrıca bu vesile ile bütün forumdaşlara hediyem olsun.
    Yeşil zeytin ve siyah zeytin nasıl kurulur.
    Polifenol, sağlığımız için çok önemlidir. Hacı google sorarsanız o size açıklar.
    zeytin bu konuda önem arzediyor. Zeytinin acılığı da polifenollerden dir. bazı kişiler zeytinin acısı gitsin diye bir kaç kere suyunu değiştirirler. hakkaten acısı gider ama, zeytindeki uçucu yağlar ve polifenol oranı düşer.

Çok yerde zeytin kurma tarifi okumuşsunuzdur ama hepsi dı dıt metodu iledir.

önce yeşil zeytin:

zeytinin içine konan su ve tuz miktarı doğru olmazsa sonuç alamazsınız.
    1 Lt suya 100 gr kaya tuzu konur. 100gr kaya tuzu, yarım su bardağıdır. eğer 5 lt lik bidona kuruyorsanız. O Bidon 3kg zeytin. 2 lt su alır. ve bir su bardağı tuz koyarsanız işlem tamamlanır. limon tuzu falan koymayın. suyunu değiştirmeyin 2-3 ay sonra acılığı da azalır. 2 yıl da dursa erik gibi sert olur.
    Organik yeşil zeytin budur. Bu ayın sonuna kadar yeşil zeytin bulabilirsiniz. daha sonra kararır ve siyah zeytin olur.

siyah zeytin kuruluşu:
    bu çok farklıdır.
    yine 5lt bidon. 3 kg siyah zeytin 2 lt su. FAKAT TUZ ORANI FARKLIDIR. BU SEFER 80 GR KAYA TUZU KONUR. İçine şeker ya da bal kuru ekmek ufağı atarsınız. zaman içerisinde bidondan ses gelmeye başlar. ve sanki üzeri küfleniyor gibi olmaya başlar. bu fermantasyonun başladığı ve zeytin bakterilerinin faaliyete geçtiğini gösterir.
    doğru yoldasınız demektir.
    yapanlara afiyet olsun
    Zeytin= Şifa kaynağı.
    Sizin tarifleriniz yanında birde
    Soğuk sıkma, erken hasat, filtre edilmemiş ve oksitlenmeden muhafaza altına alınmış zeytinyağı da olursa süper 3'lü olurlar.

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Dizlerin formülünü vereyim.
    siyah direnç lastiği alıyorsunuz.
    halka olanlardan
    kapının koluna takıyorsunuz.
    ayağınıza terlik yada kalın çorap giyiyorsunuz.
    sabah , öğlen, akşam
    200 kere basıyorsunuz.
    bunun diğer ve en önemli faydası da şudur.
    siyatik sinirlerinin yolu kaybetmesi neticesinde sinirlerle verdikleri meydan savaşını kesmiş oluyorsunuz. ateskeş onaylanınca dizlerdeki ağrılar bir dakikada peşmerge durumuna düşüyorlar.
    dizi ağrıyan arkadaşlaırınız varsa söylemek sizde. 60 ve üzeri yaşlılarda çok çabuk netice alındığını yakınen biliyoeum
    Üsdad ketojenik diyet mi, ketofasting mi uyguluyorsunu ya dda başka bir şeymi. geçendede sormuştum ama biraz kestirme söylediniz sanırım. bir daha sorayım dedim
    Dizler için ufak bir eklemede benden.
    2 tane kuzu paçası alıp, 2 litre suda kısık ateşte 5-6 saat kaynatın.Kaynarken içine bir miktar sirke de ilave edin.
    Günlük 1 bardak için.
    Dizler ve eklemler gres yağıyla yağlanmış gibi olsun

Sayfa 567/1001 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •