Sayfa 513/909 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 7265 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by Melesav Yazıyı Oku
    Bu hissede çok şom ağızlı var. Uğursuz bunlar. Deutsche(hsbc) nin satışları böyle devam ederse sıkıntı. Ama bekliyorum, hala trade eşiğime gelmedi
     Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Şimdi yeni dönem başlıyor....
    Ah ah ne kaçırdım be. Tutsaydım şimdi köşeydim. Dönemine geldik. Uğurlu uğursuz şom ağızlı kim varsa Dökülen döküldü.
    Pazara kadar değil mezara kadar diyen kazanıyor.
    Şükür bu kadar kar yeter kısa sürede. Ben sattım bugün. Bilançodan sonra tekrar görüşürüz.

2.  Alıntı Originally Posted by Torpak Yazıyı Oku
    Şükür bu kadar kar yeter kısa sürede. Ben sattım bugün. Bilançodan sonra tekrar görüşürüz.
    Daha Karpuz kesecektik. İnşallah ah vah demesiniz. Hani sormuştunuz ya İşte tipik metemtektilcilik bu.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3. 3. al sat yapışım ve şükür iyi kazandım. Kağıda güvenmesem burda olmam. Burada hepimizin amacı para kazanmak, ben buna para kazanmak derim. Siz Metemtekstikcilik dersiniz. Endekste düzeltme bekliyorum. Burası Türkiye deli gibi kar açıklayan nice firma bir sonraki gün eksi yaptı. Hep diyorum bu kağıt çok güzel ama bu kağıtta al sat yapmak daha güzel.

4.  Alıntı Originally Posted by Torpak Yazıyı Oku
    3. al sat yapışım ve şükür iyi kazandım. Kağıda güvenmesem burda olmam. Burada hepimizin amacı para kazanmak, ben buna para kazanmak derim. Siz Metemtekstikcilik dersiniz. Endekste düzeltme bekliyorum. Burası Türkiye deli gibi kar açıklayan nice firma bir sonraki gün eksi yaptı. Hep diyorum bu kağıt çok güzel ama bu kağıtta al sat yapmak daha güzel.
    Söylenecek çok şey var ama Lafı uzatmayayım bol kazançlar diliyorum.
    On kademede birmilyon ikiyüzbin alıcı üçyüzbin satıcı var.

5. Selam arkadaşlar 1610 dan 10 bin tane ile başlayayım dedim hayırlısı olsun

6.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar 1610 dan 10 bin tane ile başlayayım dedim hayırlısı olsun
    Hayırlı olsun ama biraz geç kalmışsin.

7. Dostum biraz Bilgi veririrmisin ilk önce niye geç kaldım ikinci olarak da borsaya lot mu kote ettiler teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Dostum biraz Bilgi veririrmisin ilk önce niye geç kaldım ikinci olarak da borsaya lot mu kote ettiler teşekkürler
    Birkaç gün önce alsaydın daha uygun alabilirdin demek istedim. Alırken kazanacaksın mantığı var ya onu dedim.
    Borsaya yeni kote edilen lot yok aynen devam. Sadece şirketin sahipliğinde belirsizlik vardı üçlü bir yapıdaydı artık tek şirket olarak işlem yapacak.
    Yakında bir "olağanüstü genel kurul" yapılabilir orda çok iyi gelişmeler olmasını bekliyorum.
    Hayırlı olsun.

Sayfa 513/909 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •