Katılıyorum, teşvikle biraz daha hareket olabilir ama bu balon haddinden fazla şişti.. Dow da olası kırılma çok daha derin olacak bence. Bizde durum imam cemmat misali olur bence
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'
Tabi canım ona zaten şüphe yok. Benim ihtiyacım var ihtiyacimi göremedim devlet piyasayı bozduğu için!SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dusecek piyasa gecen hafta duserdi hafta dusmedi cuma duserdi pala pozizyon artirmak yerine long poz azaltirdi bunlarin hic biri olmadigina gore yeni baskanla noel rallisine devam..
bu twitter'a girince insanın sinirleri zıplıyor. millet öyle mala gömülmüş ki herkes pozisyonu gereği mb başkanı sepetleme olayını pozitife çekmeye çalışıyor, algı yaratıyor. bloomberg'e çıkan tiplerden başlayıp adı çıkmış karahan, levent makineci gibi sürekli malda sürekli boğa tipler de naci ağbal bu işi çok iyi yapar havasında.
ya arkadaş IQ belli bir seviyenin üstündeyse ki bu piyasada hayattaysan üstündedir, bu haftayı şöyle bir analiz edip murat uysal'ın gidişinin hayra alamet olmadığını anlarsın. 8.55 üstü dolar görünce mb acil toplantı gündeme geldi ve 8.40'lara geri çekildi. cuma günü 8.60'lara vurup 8.52 günü kapadık. cuma gece 1'de damat ne dedi? murat uysal son toplantıda ne dedi? naci ağbal kimdir? bunları düşünmek gerekir.
murat uysal faiz arttırmayalım demiş o yüzden kovulmuş diyenler var gül gül öldük.
Yer İmleri