Sayfa 65/1002 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop - XXVII

Yarında piknik var.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Kripto paralara tekme tokat giriştiler ........

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ya ne diyonuz hafta sonu ne yiyonuz ne içiyonuz boğacıklarım bitcoin ne oldu bi bakın sanra ayıcıklarıma kızın dost acı söyler

mevcut yonetim geldiginde abd demokratlar yonetiyordu ve daha secim olmadan abd baskan gibi karsilanmisti simdi ayni demokratlar farkli bir sey yapacak bunada inanacagiz..gecmisi cabuk unutuyorsunuz.

Senin turizm işleri nasıl gidiyor bu aralar ?

Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    borsa cikinca ulke kalkinmaz dusuncede ulke batmaz kisiler batar para el degistirir olan alt gelir grubuna olur yapacak bir sey yok herkes tercihleriyle kaderini cizer..dolari olan zenginliyor olmayanda fakirlesiyor dti milyarlarca dolar yine bu ulke insanin batacak ulkede 100 m kare ev 500 bin lira olmaz alicisi olmasa ikinci el 25yillik araba 40 bin lira olmaz..
    bu ulke oyle kolay kolay batmaz ali gelir yonetir yer icer gider veli gelir aynisi olur bu degismez neden degismez aliyi veliyi olusturan bizleriz biz halk olarak ne kadat dogruyuzki sectiklerimizde kabahat ariyoruz..bu isleri konusmakta bos seyler kendi isimize ve kendimize bakalim kimseye muhtac olmadan adam gibi yasamaya bakalim..

Millet parkında bedava kek yiyip yuvarlanacaktık hani ..........

6. adam 77 yaşında çalışıp amerigaya başkan oluyor biz hala eyt tartışıyoruz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. merkez bankası başkanı değişikliği ile Biden ın seçilmesi tesadüf değildir, biz de mesaj gönderdik sanki..
    bizimkiler doların artışını göz önüne aldılar..çünkü bundan kaçış yok artık diyorlar..Biden ne demişti, hatırlayalım, ben Trump gibi yapmam, darbe ile değil, seçim ile göndercem bunları..bizim halk kimi seçmez..tabiki yüksek dolar ve yüksek enflasyona sebep olanları seçmez..
    yanisi şu, Biden bizi epeyce zorlayacak, bunun için yaptırımlar, sözlü müdehaleler, yabancı yatırımcıların ülkeyi terketmeye devam etmesi vs..hepsini tek tek kullanacaktır..bizimkiler bunu bildiği için ilk tavırını aldılar..olay bundan sonra başlıyor..

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    adam 77 yaşında çalışıp amerigaya başkan oluyor biz hala eyt tartışıyoruz
    Z kuşağı diye kafa ütüleyenlere (bende olabilirim bunların arasında) en güzel cevap oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 65/1002 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •