Sayfa 73/1002 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kasa - 50 milyar dolar..
    Sarayın emriyle mb başkanı rezervleri
    100 milyar usd eritmiş..
    En aptal vatandaş bile farkında, her gün
    Fakirleştiğinin..
    Biden olsa ne fark eder, Trump olsa ne değişir..
    AKP %50 değil %80 yapsa ne yazar?

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben bu cehape yi taniyorsam ne yapar eder reyiz i kurtarir
    Bu adamin hic mi danismani yok hic mi uyarmiyorlar

Ya usta bu adamin türk karsiti soylemleri var ilk tebrik etcem diye tuzlukla koşmak da nedir

Bizim iktidar olmamiz icin muhafazakar milliyetçi oylara ihtiyacımız var , biz boyle yaparak nasil oy alcaz bu kesimden bu cehape denen parti omru boyunca %21 %25 arasinda mi suruncek
    2 tane keko oyu alcam diye %40 lik milliyetçi pastadan uzaklasmak ..hala mi ders cikarmiyor kılıçdar bidonu

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ben bu cehape yi taniyorsam ne yapar eder reyiz i kurtarir
    Bu adamin hic mi danismani yok hic mi uyarmiyorlar

Ya usta bu adamin türk karsiti soylemleri var ilk tebrik etcem diye tuzlukla koşmak da nedir

Bizim iktidar olmamiz icin muhafazakar milliyetçi oylara ihtiyacımız var , biz boyle yaparak nasil oy alcaz bu kesimden bu cehape denen parti omru boyunca %21 %25 arasinda mi suruncek
    2 tane keko oyu alcam diye %40 lik milliyetçi pastadan uzaklasmak ..hala mi ders cikarmiyor kılıçdar bidonu
    Bizim Türk halkı herseyi unutur cehape nin yaptığını unutmaz ah kılıçtar ah ne ettin sen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Yani şunu diyorsun üstad
    vatandaş internet üzerinden bankadan (rakamı sallıyorum) 100 dolar aldı
    hesapta görünüyor ama bankanın bakiyesinde varmı kasada 100 dolar yoksa sanalmı
    döviz mevduati kadar doviz olmasinin imkani varmi ?

bunu baya once dolar topiginde tartismistik

zaten sistemde fiziki usd talebi olsa bankalarin bunu odemesi mumkun degil

hatta TL'yi de odemesi mumkun degil

ama hadi TL'de cozum bulunur orta uzun vadede ama usd icin imkansiz

bana gore ha viopta doviz kontrati acmissiniz ha fiziki usd almissiniz gibi ? ama erken giderseniz dolarinizi alirsiniz gibi bir durumu olabilir panik halinde banka mevduatlarinin

ama onunda soyle bir problemi olabilir kambiyo kisiti

4. Abd Türkiye'nin düşmanı.Biden-Trump fark etmez.Elbette Biden kürt Devleti kurma,Yunanistan'ın önünü açma,Karabağ'da Ermenileri koruma,Türkiye'de Erdoğan'ı devirme konusunda daha çok çalışacak.Ancak Trump mesela ypg'ye akan binlerce tır silahın önünü mü kesti,Fetoyu iade mi etti?Türkiye ve ABD'nin çıkarları çatışıyor,bu yüzden kim olsa fark etmez.
    Ha bu arada Türkiye o 2ooo'li yılların başındaki Türkiye değil,artık kendi silahını mühimmatını yapan,bölgede abd ve batının değil kendi ulusal çıkarlarını savunan bir Türkiye var.
    Artık atı alan üsküdar'ı geçti,içerdeki işbirlikçiler önemli oranda temizlendi,Türkiye'nin MİT'i artık kendi ülkesi için çalışıyor,ordusunda-polisinde atlantikçiler,fetullahçılar büyük oranda bitirildi.
    döviz artmış,borsa düşmüş bunlar hikaye...bu zor zamanda ekonomi tüm dünyanın ayakta kalan en iyi ekonomilerinden,kendi uçağımızı da,füzemizi de,otomobilimizi de yapar hale geldik,bir kaç yıla doğal gazımız çıkar cari açık derimiz de biter.
    ABD önce seçimi bitirsin,mahkemeler,karışıklıklar,çatışmalar...
    Bu arada tüm dünya muhalefetinden önce Biden'i kutlayan CHP genel başkanını takdir ediyorum,ne de olsa kendisine Erdoğan'ı devirme konusunda yardım edeceğini söyledi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu arada 2020 yili asgari ucret net kabataslak 2.325 lira

bugunku kur seviyesinden kabataslak 270 usd maasi var insanlarin

hizmet sektorunun onemli kismi (bim, a-101 ve sok gibi yerlerde calisanlar dahil bu asgari ucreti aliyor)

dul yetim emekli maaslari 1850 gibi sanirim 220 usd yapar

bu durumun surdurulebilir olma imkani yok.
    simdi usd kuru 10-12 olacak diyenler var, olamaz mi ? olabilir ama reel olarak bakildiginda asgari ucreti 200-225 bandina gelmis olacak.

bu durumda asgari ucret icin 2021 yilinda kallavi bir artis lazim net 3000 brut 4000 gibi bu baya ekonomiyi zorlayacak turden olur

kura bakmiyorum demek diye birsey yok maliyeci gozunden naci bakalim ne yapacak

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dow cok guclu acacak bu gece
    Bizim cop ne yapar adam cani sikilinca mb başkanı degistiriyor
    fdow (weekend) binde 4 artı,zaten yeterince yükseldi,sabah taş çatlasa binde 7-8 artı olur fdow.....

7.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Abd Türkiye'nin düşmanı.Biden-Trump fark etmez.Elbette Biden kürt Devleti kurma,Yunanistan'ın önünü açma,Karabağ'da Ermenileri koruma,Türkiye'de Erdoğan'ı devirme konusunda daha çok çalışacak.Ancak Trump mesela ypg'ye akan binlerce tır silahın önünü mü kesti,Fetoyu iade mi etti?Türkiye ve ABD'nin çıkarları çatışıyor,bu yüzden kim olsa fark etmez.
    Ha bu arada Türkiye o 2ooo'li yılların başındaki Türkiye değil,artık kendi silahını mühimmatını yapan,bölgede abd ve batının değil kendi ulusal çıkarlarını savunan bir Türkiye var.
    Artık atı alan üsküdar'ı geçti,içerdeki işbirlikçiler önemli oranda temizlendi,Türkiye'nin MİT'i artık kendi ülkesi için çalışıyor,ordusunda-polisinde atlantikçiler,fetullahçılar büyük oranda bitirildi.
    döviz artmış,borsa düşmüş bunlar hikaye...bu zor zamanda ekonomi tüm dünyanın ayakta kalan en iyi ekonomilerinden,kendi uçağımızı da,füzemizi de,otomobilimizi de yapar hale geldik,bir kaç yıla doğal gazımız çıkar cari açık derimiz de biter.
    ABD önce seçimi bitirsin,mahkemeler,karışıklıklar,çatışmalar...
    Bu arada tüm dünya muhalefetinden önce Biden'i kutlayan CHP genel başkanını takdir ediyorum,ne de olsa kendisine Erdoğan'ı devirme konusunda yardım edeceğini söyledi...
    Gerçekten ne içiyorsunuz da bu etkiyi yapıyor merak ediyorum. Gerçi ülkede hala yüzde 25 civarı bur kesim sizinle aynı şeyi içiyor olmalı.

Birincisi ekonomimiz berbat durumda. Liyakat ve güven olmadığı için haftalık plan yapamıyoruz. Son 15 günde tedarikçilerden 3.fiyat değişikliği listesi aldık. TL fiyatlama haftalık bile yapılmıyor. Alakasız sektörler bile usd veya eur fiyat listesi hazırlıyor artık. Ülke dediğimiz şeyin bileşenlerinden birisi yerel para birimidir ya o işte rahmetli oldu artık. 3 ay valörlü olarak enflasyona şimdiden yüzde 10luk bir darbe geldi reel anlamda, Tüik ne açıklar umrumda değil.

En koyu akp sempatizanı çalışanlarım bile artık dış güçler yalanını yemiyor. Ben de artık bu iktidarın son aylarını yaşadığını düşünüyorum.

Ekonominin bu kadar boktan olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Böyle bir ekonomide iktidarın kalması imkansiz. Biraz klavye ve A Haber başından kalkıp gerçekleri görmek gerekiyor.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Twitera biraz goz gezdirdim
    Kilicdaroglu top trend
    Yorumlarda ortak nokta
    Rte nin en buyuk gucu kilicdar ve chp si
    Son anketlerde baktim
    Akp dusuyor chp de dusuyor
    Flas yukselen iyi parti
    Ve supriz deva
    Iyi deva iyi ittifak yapip merkez parti haline gelmeli
    Kılıçdar zaman kaybi

Sayfa 73/1002 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri