Sayfa 75/1002 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Viop - XXVII

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Çekmeye gidince vermiyorlar hepsini.
    verirler niye vermesinler , bir gun onceden haber etmen yeterli..
    yazdigin manipulasyon , agir suctur ona gore..
    kim vermiyormus bi kaynak koy okuyalim..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. O sümüklü şeyhiniz, sayenizde 2002-2015 yılları arasında cumhurbaşkanlığı görevini fazlasıyla icra etti. İşbirlikçileri ve artıkları 2023 te -belki de 2023 e kalmadan- temizlenecek hayırlısıyla
     Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı olarak da bu ittifaka Fetullah yakışır...

3. Burasını yine troller basmış
    Memleketin halini gözleri görmüyor..

4.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Abd Türkiye'nin düşmanı.Biden-Trump fark etmez.Elbette Biden kürt Devleti kurma,Yunanistan'ın önünü açma,Karabağ'da Ermenileri koruma,Türkiye'de Erdoğan'ı devirme konusunda daha çok çalışacak.Ancak Trump mesela ypg'ye akan binlerce tır silahın önünü mü kesti,Fetoyu iade mi etti?Türkiye ve ABD'nin çıkarları çatışıyor,bu yüzden kim olsa fark etmez.
    Ha bu arada Türkiye o 2ooo'li yılların başındaki Türkiye değil,artık kendi silahını mühimmatını yapan,bölgede abd ve batının değil kendi ulusal çıkarlarını savunan bir Türkiye var.
    Artık atı alan üsküdar'ı geçti,içerdeki işbirlikçiler önemli oranda temizlendi,Türkiye'nin MİT'i artık kendi ülkesi için çalışıyor,ordusunda-polisinde atlantikçiler,fetullahçılar büyük oranda bitirildi.
    döviz artmış,borsa düşmüş bunlar hikaye...bu zor zamanda ekonomi tüm dünyanın ayakta kalan en iyi ekonomilerinden,kendi uçağımızı da,füzemizi de,otomobilimizi de yapar hale geldik,bir kaç yıla doğal gazımız çıkar cari açık derimiz de biter.
    ABD önce seçimi bitirsin,mahkemeler,karışıklıklar,çatışmalar...
    Bu arada tüm dünya muhalefetinden önce Biden'i kutlayan CHP genel başkanını takdir ediyorum,ne de olsa kendisine Erdoğan'ı devirme konusunda yardım edeceğini söyledi...
    Herşeyimiz dört dörtlük insanımız namkör. https://youtu.be/dUoH2H2zo-k

5. bizim başkan bidene kutlama mesajı gönderdimi acep

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Türkiye: 280$
    mozambik 240$ faizimizde aynı..
    daha yetertince rekabetçi olamadık kanısındayım..
    gelecek afrikada nede olsa..
    30$ın altı zor, congo ile burun farkı durumu olur..
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 08-11-2020 saat: 13:16.

7. Bu sayfada geçmiş seçimlerde yapılan anketleri biliyorum...genelde hep %70-75 kazanırlardı..şimdi de öyle.Ben fikirlerimi söyledim ne Erdoğancıyım, ne akp'li...ne de trolüm.Hakeret eden kendi kişiliğini ortaya koyar.Benim gibi düşünenlerin burada çok yazmıyor olması sizi yanıltıyor,oysabenim yazıma yaptığınız linç anlayışı nedeniyle çirkefe bulaşmayayım düşüncesinde insanlar.

Listenin tamamı ferman gibidir eminim.. Kim bilir kaç yetimin, işçinin emekçinin hakkı var..

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

Sayfa 75/1002 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •