Sayfa 79/1002 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Viop - XXVII

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Medwig
    Tamam .sen benim yazıları kaldır.suç olmasın.
    Sonra şöyle bir yıl dinlendir .
    İyi olacak.
    Kimseyi dinlendirme gibi bir amacim yok sadece 1 yerin yaptığını heryere mal etmek yanlış bunu belirttim .. Siz istediğiniz gibi cevap gelmeyin hep aynısını yapıyorsunuz gecende birisi sizi eleştirdi yazmam bir daha dediniz ertesi gün gene yazdınız .. Böyle seylere gerek yok herkes forum kuralları dahilinde gelsin yazsin mutluluk duyarız .. Burada suç unsuru seyleri paylaşmayın derken kendimiz için değil sizler için diyoruz .. Bir şikayet olur aylar yıllarca uğraşırsınız buna değer mi ? En ufak sözde savcılık çağırıyor buna ne gerek var ? Güzelce abartmadan fikirlerimizi yazalım dertsiz tasasız .. iyi günler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

https://t24.com.tr/yazarlar/baris-so...alinmasi,28611

Kapalı kapılar arkasında Merkez Bankası (4): Murat Uysal'ın görevden alınması

Barış Soydan merkez bankası başkanı niçin görevden alındı,yeni merkez bankası başkanından ne bekleniyor sorularını yorumlamış.

Bu yazıdan çıkan sonuç:Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz arttırımına karşı olduğu,Eylül ayındaki faiz arttırımının da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "olağanüstü bir dönemden geçildiği, denge sağlanınca tekrar indirim yapılacağı belirtilerek" zorlukla ikna edilerek yapıldığı, Ekim ayında yapılan ,faiz arttırmadan borçlanma maliyetini yükseltici adımların da ,merkez bankası başkanının görevden alınma nedeni olduğu şeklinde.

Yani,-bu yazı olanları doğru olarak yansıtmışsa- yeni merkez bankası başkanından(siyasi kimliği de olduğu dikkate alınırak) bir faiz arttırımı beklememek gerekiyor,bu durumda yarın piyasalar açılınca ,piyasalarda hararetin arttığını, döviz fiyatlarında ve faizlerde yukarı yönlü hareket görmemiz beklenebilir.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kimseyi dinlendirme gibi bir amacim yok sadece 1 yerin yaptığını heryere mal etmek yanlış bunu belirttim .. Siz istediğiniz gibi cevap gelmeyin hep aynısını yapıyorsunuz gecende birisi sizi eleştirdi yazmam bir daha dediniz ertesi gün gene yazdınız .. Böyle seylere gerek yok herkes forum kuralları dahilinde gelsin yazsin mutluluk duyarız .. Burada suç unsuru seyleri paylaşmayın derken kendimiz için değil sizler için diyoruz .. Bir şikayet olur aylar yıllarca uğraşırsınız buna değer mi ? En ufak sözde savcılık çağırıyor buna ne gerek var ? Güzelce abartmadan fikirlerimizi yazalım dertsiz tasasız .. iyi günler
    Tamam
    Son yazılarımı ve alıntılarını kaldırırsan memnun olurum
    Yazdıklarıma pişman oldum
    Temizlensin başlık

4.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    bizim başkan bidene kutlama mesajı gönderdimi acep
    öne alalım

Alıntı Originally Posted by Hancı17 Yazıyı Oku

Listenin tamamı ferman gibidir eminim.. Kim bilir kaç yetimin, işçinin emekçinin hakkı var..

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    alakası yok.. maalesef vergi denetim uzmanları ve üstadları keyfi cezalar yazmaktan zevk alıyorlar..
    Maliyenin mahkemede kaybetme oranı %90 civarında..
    Yıllar önce yaşadım, iyi bir avukatla kazandık,davayı... !

Dava açmadan önce hesap uzmanları defalarca uzlaşmaya gidebilim çağrısında bulundular..
    Kabul etmedim ve kaybettiler.. zaman kaybı, yeni yetme memurların kendini gösterme şovlarının cezasını
    avukat masrafıyla ödedik...

Listede TUVTURK var.. anlaşılan aptalca bir işlem yapmış maliye..Apaçık belli..
    Mahkemeye gitmeden uzlaşmayla çözmüş..

6.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku

Barış Soydan merkez bankası başkanı niçin görevden alındı,yeni merkez bankası başkanından ne bekleniyor sorularını yorumlamış.

Bu yazıdan çıkan sonuç:Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz arttırımına karşı olduğu,Eylül ayındaki faiz arttırımının da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "olağanüstü bir dönemden geçildiği, denge sağlanınca tekrar indirim yapılacağı belirtilerek" zorlukla ikna edilerek yapıldığı, Ekim ayında yapılan ,faiz arttırmadan borçlanma maliyetini yükseltici adımların da ,merkez bankası başkanının görevden alınma nedeni olduğu şeklinde.

Yani,-bu yazı olanları doğru olarak yansıtmışsa- yeni merkez bankası başkanından(siyasi kimliği de olduğu dikkate alınırak) bir faiz arttırımı beklememek gerekiyor,bu durumda yarın piyasalar açılınca ,piyasalarda hararetin arttığını, döviz fiyatlarında ve faizlerde yukarı yönlü hareket görmemiz beklenebilir.
    Bence tamamen tersi oldu.
    Hükümet, merkez bankasından yüksek bir faiz arttırımı istedi.
    Merkez bankası başkanı, biz özerkiz bunu yapmayacağız, hatta faizi düşürebiliriz dedi.
    Başkan da görevden aldı.
    Bence büle oldu.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    iste bir kac satir once aynisini soyledim

burda bunlarin vergi alacagi silindi diye lanse edilmesi sacma ?

bunlar tahakkuk eden vergi alacagi falan degil , zaten onu kimse silemez
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    alakası yok.. maalesef vergi denetim uzmanları ve üstadları keyfi cezalar yazmaktan zevk alıyorlar..
    Maliyenin mahkemede kaybetme oranı %90 civarında..
    Yıllar önce yaşadım, iyi bir avukatla kazandık,davayı... !

Dava açmadan önce hesap uzmanları defalarca uzlaşmaya gidebilim çağrısında bulundular..
    Kabul etmedim ve kaybettiler.. zaman kaybı, yeni yetme memurların kendini gösterme şovlarının cezasını
    avukat masrafıyla ödedik...

Listede TUVTURK var.. anlaşılan aptalca bir işlem yapmış maliye..Apaçık belli..
    Mahkemeye gitmeden uzlaşmayla çözmüş..

8.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku

Hiiç oradan buradan bakmaya gerek yok
    Tamamen siyasi bir atama oldu bu
    Elbet bunun acısını hep beraber yaşayacağız

Sayfa 79/1002 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •