Dolar aynı zamanda dünya ekonomisinin parası. Bu nedenle kargaşa başlayıp dünya ekonomisinde borç-alacak zinciri kırılınca hemen dolara atak oluyor. Mart ayında bu durumu kısa bir süre yaşadık. Bu durum kısa süreli oluyor. Sonra altın yükselmeye devam ediyor. Bu durum trade etmek için fırsat olarak kullanılabilir mi diye merak ediyorum.
Dolar yerine parayı altın olarak bekletmek daha mantıklı olacak sanki. ABDde seçim sonrası karmaşa devam edecek gibi ve Biden gelse bile ilk işlerinden biri teşvik paketi deniyor yani dolar basacak.
Altına rakip olarak crypto paralar çıktı tabi ama orası da çok riskli geliyor bana. Parayı park edecek 2 yer bunlar sanki. Başka aklına yer gelen var mı acaba?
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Merhaba,
Forumdaşlara bir konuda danışmak istiyorum.
Büyük bir şirkette üst düzey yöneticiyim. Ayrılma noktasına geldiğimizi görüyorum.
Sorum şu; Ben anlaşarak ayrılma, yani haklarımı (tazminat vs.) alarak ayrılma tarafındayım. Şirket eğer kötü niyetli davranırsa, herhangi bir hak ödememek için beni isteğim dışında ücretsiz izne gönderebilir mi? Gönderirse, beni rızamla istifaya zorlayacak kadar bu süreci istediği kadar devam ettirebilir mi? Sonuçta ücretsiz izin sürecinde sembolik bir ücretim olacak, yeni işe girmek için de istifa etmem gerekecek.
Şimdiden teşekkürler
Yer İmleri