Sayfa 1175/1230 İlkİlk ... 1756751075112511651173117411751176117711851225 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 9,393 - 9,400 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sosyal medyada ve burada bazı arkadaşların gönlünden geçenleri yazdığını, bunun da pozisyonlarından kaynaklandığını düşünüyorum.

Sorun MB yetkililerinin faiz arttırma istegi, ama Rte nin buna sinir olması. Kendimizi kandırmanın anlamı yok.
    Üstat, Amerika'daki kargaşa sırasında Mart ayındaki gibi altın fiyatının düşme olasılığını oldukça yüksek görüyorum. Acaba bu seviyeden altını bozup dolara geçme riski alınır mı sizce?

2.  Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    Üstat, Amerika'daki kargaşa sırasında Mart ayındaki gibi altın fiyatının düşme olasılığını oldukça yüksek görüyorum. Acaba bu seviyeden altını bozup dolara geçme riski alınır mı sizce?
    Neden altın satıp kargaşa olan ülkenin parasını alalım ki?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Neden altın satıp kargaşa olan ülkenin parasını alalım ki?
    Dolar aynı zamanda dünya ekonomisinin parası. Bu nedenle kargaşa başlayıp dünya ekonomisinde borç-alacak zinciri kırılınca hemen dolara atak oluyor. Mart ayında bu durumu kısa bir süre yaşadık. Bu durum kısa süreli oluyor. Sonra altın yükselmeye devam ediyor. Bu durum trade etmek için fırsat olarak kullanılabilir mi diye merak ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    Ben ons fiyatında böyle bir düşüş öngörmüyorum. Ama tabii ki bu benim görüşüm ve yanılabilirim,
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben ons fiyatında böyle bir düşüş öngörmüyorum. Ama tabii ki bu benim görüşüm ve yanılabilirim,
    Teşekkürler üstat

6.  Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    Dolar aynı zamanda dünya ekonomisinin parası. Bu nedenle kargaşa başlayıp dünya ekonomisinde borç-alacak zinciri kırılınca hemen dolara atak oluyor. Mart ayında bu durumu kısa bir süre yaşadık. Bu durum kısa süreli oluyor. Sonra altın yükselmeye devam ediyor. Bu durum trade etmek için fırsat olarak kullanılabilir mi diye merak ediyorum.
    Dolar yerine parayı altın olarak bekletmek daha mantıklı olacak sanki. ABDde seçim sonrası karmaşa devam edecek gibi ve Biden gelse bile ilk işlerinden biri teşvik paketi deniyor yani dolar basacak.

Altına rakip olarak crypto paralar çıktı tabi ama orası da çok riskli geliyor bana. Parayı park edecek 2 yer bunlar sanki. Başka aklına yer gelen var mı acaba?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

7. Merhaba,

Forumdaşlara bir konuda danışmak istiyorum.
    Büyük bir şirkette üst düzey yöneticiyim. Ayrılma noktasına geldiğimizi görüyorum.
    Sorum şu; Ben anlaşarak ayrılma, yani haklarımı (tazminat vs.) alarak ayrılma tarafındayım. Şirket eğer kötü niyetli davranırsa, herhangi bir hak ödememek için beni isteğim dışında ücretsiz izne gönderebilir mi? Gönderirse, beni rızamla istifaya zorlayacak kadar bu süreci istediği kadar devam ettirebilir mi? Sonuçta ücretsiz izin sürecinde sembolik bir ücretim olacak, yeni işe girmek için de istifa etmem gerekecek.
    Şimdiden teşekkürler

Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhaba,

Forumdaşlara bir konuda danışmak istiyorum.
    Büyük bir şirkette üst düzey yöneticiyim. Ayrılma noktasına geldiğimizi görüyorum.
    Sorum şu; Ben anlaşarak ayrılma, yani haklarımı (tazminat vs.) alarak ayrılma tarafındayım. Şirket eğer kötü niyetli davranırsa, herhangi bir hak ödememek için beni isteğim dışında ücretsiz izne gönderebilir mi? Gönderirse, beni rızamla istifaya zorlayacak kadar bu süreci istediği kadar devam ettirebilir mi? Sonuçta ücretsiz izin sürecinde sembolik bir ücretim olacak, yeni işe girmek için de istifa etmem gerekecek.
    Şimdiden teşekkürler
    Uzman değilimde şunu merak ettim sizi ücretsiz izne gönderdiklerinde sizin yerinize aynı pozisyona birini atayabiliyorlar mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 1175/1230 İlkİlk ... 1756751075112511651173117411751176117711851225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •