Dolar ayný zamanda dünya ekonomisinin parasý. Bu nedenle kargaþa baþlayýp dünya ekonomisinde borç-alacak zinciri kýrýlýnca hemen dolara atak oluyor. Mart ayýnda bu durumu kýsa bir süre yaþadýk. Bu durum kýsa süreli oluyor. Sonra altýn yükselmeye devam ediyor. Bu durum trade etmek için fýrsat olarak kullanýlabilir mi diye merak ediyorum.
Dolar yerine parayý altýn olarak bekletmek daha mantýklý olacak sanki. ABDde seçim sonrasý karmaþa devam edecek gibi ve Biden gelse bile ilk iþlerinden biri teþvik paketi deniyor yani dolar basacak.
Altýna rakip olarak crypto paralar çýktý tabi ama orasý da çok riskli geliyor bana. Parayý park edecek 2 yer bunlar sanki. Baþka aklýna yer gelen var mý acaba?
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Merhaba,
Forumdaþlara bir konuda danýþmak istiyorum.
Büyük bir þirkette üst düzey yöneticiyim. Ayrýlma noktasýna geldiðimizi görüyorum.
Sorum þu; Ben anlaþarak ayrýlma, yani haklarýmý (tazminat vs.) alarak ayrýlma tarafýndayým. Þirket eðer kötü niyetli davranýrsa, herhangi bir hak ödememek için beni isteðim dýþýnda ücretsiz izne gönderebilir mi? Gönderirse, beni rýzamla istifaya zorlayacak kadar bu süreci istediði kadar devam ettirebilir mi? Sonuçta ücretsiz izin sürecinde sembolik bir ücretim olacak, yeni iþe girmek için de istifa etmem gerekecek.
Þimdiden teþekkürler
Yer Ýmleri