Sayfa 166/1002 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Viop - XXVII

Alıntı Originally Posted by Rethy27 Yazıyı Oku
    Senin ülkeni tehtid eden adam abd başkanı seçilmiş. Mb başkanı görevden alınmış faiz arttırımı olmayacak ekonomi bakanı kaçmış. En az -5000 açması lazim. Hâlâ artı bekleyenler var.
    öyle olmuyor...dövize bakacaksın +abd vadelilere...

2. Nihat zeybekçi de geri dönmüş, ekonomi politikaları üyeliğiyle.

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    GÖRÜNÜM

-Dün akşam Maliye ve Hazine Bakanı'nın istifa haberi geldi ama şu an itibariyle ne yalanlandı ne de doğrulandı.

-Muhtemelen haber doğru ve kamuoyu'nun tepkisi ölçülüyor.Sonucuna göre görevde kalmaya devam edebilir veya istifası kabul edilir.

-Görevinden ayrılırsa,kişisel düşüncem değişen tek bakan olarak kalmayacağı,başka bakanlıklarda da değiştirme olacağı şeklinde.

-Bir başka tahminim de,Albayrak göreve gelirken 3 ayrı bakanlık,maliye,hazine ve ekonomi bakanlığı birleştirilmiş ve ayrıca kamu bankalarından TUİK'e kada bütün ekonomi ile ilgili kurumlar Albayrak'a bağlanmış ve süper yetkilere sahip bir bakan olmuştu.Eğer Albayrak görevden ayrılırsa birleştirilen bakanlıkların yeniden oluşturulacağını tahmin ediyorum.
    Bu zamana kadar bir haber gelmemesini de, Cumhurbaşkanı'nın Albayrak'ın istifa edeceğinden haberi olmadığı için hazırlıksız yakalanmasına ve ayrı ayrı yeni bakanların ismini tespit etmek için mesai harcamasına bağlıyorum.
    hipotezi beğendim tşk.

4.  Alıntı Originally Posted by Rethy27 Yazıyı Oku
    Senin ülkeni tehtid eden adam abd başkanı seçilmiş. Mb başkanı görevden alınmış faiz arttırımı olmayacak ekonomi bakanı kaçmış. En az -5000 açması lazim. Hâlâ artı bekleyenler var.
    bidon belliydi, piyasalar zaten biliyordu, biraz geç sardırıyorsun haberleri

teknotratlar geri mi dönüyor..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Merkez Bankasi başkanından açıklama :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. 19 kasıma kadar faizin artmayacağı yeni MB başkanın dilinden teyit edildi.

8. Yarın 10 kasım... Anlam ve önemine uygum olarak atama yapılır....
    Bol tansiyonlu..

Sayfa 166/1002 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •