komedi gerçekten...istifa var mı diye soruluyor...cevap takdir cumhurbaşkanınındır...kardeşim adam istifa etmiştir veya etmemiştir...kabul edilip edilmemesi ayrı mevzu ama istifa vardır veya yoktur...takdir cumhurbaşkanınındır ne demek?
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Alo Mine gii eve gelem mi. Hayır. Niye ? Sen bilirsin. Valla ben bişi demedim gii. Ben onu bunu anlamam. Onun gönlünü almadan ne eve sokarım ne çorba ve çay veririm. O keyif çayıni iç ama eve gelme. Len gözlük yatacak yer ayarla. Başkanım kankan gelsin bizde boş yer var iki tavla atarız dedi. Ne yapalım gidelim bari Allah tan piknik var ordada karnımızı doyururuz.
İş kanununda şöyle diyor:
İşçinin, işverenden izin almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına iki iş günü veya bir ay içinde iki defa herhangi bir tatil gününden sonraki iş günü yahut bir ayda üç iş günü işine devam etmemesi halinde işverenin haklı fesih imkanının bulunduğu kurala bağlanmıştır.
İstifayı kabul etmeyen işveren fesih hiç yapmaz heralde
Bu durumda damat maaş almaya devam eder
Yer İmleri