Sayfa 289/1002 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Viop - XXVII

Yani arkadaş göz göre göre yanlış yapılır mı? Valla ben anlamadım, bu resmen yatırımcı gelmesin, dolar yükselsin ataması,dünkü aşı haberi olmasaydı en az eksi 5000'dik,dolar da 8.60 idi.

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Gelecek 10 seneyı kaybedecek bır sey yok, ayın 19'unda kuru 10'a faızı 18'e sabıtledım dersın... Dolara bol bol satıs gelır, MB de sattıgı 100-150 mılyar doları 1 senede yerıne koyar... 18 faızle de gelecek sene bır zahmet bıraz dusuk buyursun... 2022'den ıtıbaren duzelır ısler...

Ama onun yerıne ne yardan ne serden dıye devam etmeye calısacaklarsa, seneye kur yıne 10 olacak bır ara.. faızı de bu sefer 20 yapacaklar bırden yandım allah deyıp... ama rezerv bos kalacak...
    imam hatip açmaya devam ederlerse, basın bu halde olmaya devam ederse, vergilerin %70'i dolaylı vergilerden gelmeye devam ederse, vergilerimiz nerede denildiğinde vatan hainliği suçlamasında bulunulursa bu dediklerinizin yapılmasının anlamı olmaz. Olsaydı KGF kredisi çoğu sorunu çözmüş olurlardı.

3. mercedesin 10 kasım anma videosu şu ana kadar izlediğim en güzel anma videosu şapka çıkarılır..........
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4. Altin denen teneke ile tl yarisiyor
    Hangisi daha kotu

5. dediklerin kağıt üstünde , teoride olur.
    gerçekte ise çok zor.
    pratikte üretim ekonomisiyle desteklemen gerekli bütün bunları..

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Gelecek 10 seneyı kaybedecek bır sey yok, ayın 19'unda kuru 10'a faızı 18'e sabıtledım dersın... Dolara bol bol satıs gelır, MB de sattıgı 100-150 mılyar doları 1 senede yerıne koyar... 18 faızle de gelecek sene bır zahmet bıraz dusuk buyursun... 2022'den ıtıbaren duzelır ısler...

Ama onun yerıne ne yardan ne serden dıye devam etmeye calısacaklarsa, seneye kur yıne 10 olacak bır ara.. faızı de bu sefer 20 yapacaklar bırden yandım allah deyıp... ama rezerv bos kalacak...

6. ben kısa vadeli mini bir kriz bekliyorum, yıl sonuna kadar sarkabilecek. Bak Trump ne kadar kötü ne hale getirdi gider ayak dedirtmek için. Sonra şövalye Biden gelip kurtarır. Küreselleşme bizi öpmeye devam eder. Sahne sonu.

7.  Alıntı Originally Posted by wankatanka Yazıyı Oku
    imam hatip açmaya devam ederlerse, basın bu halde olmaya devam ederse, vergilerin %70'i dolaylı vergilerden gelmeye devam ederse, vergilerimiz nerede denildiğinde vatan hainliği suçlamasında bulunulursa bu dediklerinizin yapılmasının anlamı olmaz. Olsaydı KGF kredisi çoğu sorunu çözmüş olurlardı.
    bosa yazıyoruz tabı, nerden tutsan elınde kalıyordu bır de ustune 2018'de basıretsızlıgın kıtabını yazdılar...
    bunlardan bır sey bekledıgımden degıl yanı de, yazıyoruz ıste laf ola berı gele...

o yuzden 10 mu olacak 15 mı 20 mı, hangı kurla nasıl bır krızle tez zamanda gıdeceklerse oraya cabuk cıksın, en karlı senaryo odur aslında bu ulke ıcın...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

trt2 haberde chp genel baskani konusuyor trt tam kesintisiz yayinda ilginc gelismeler hadi hayirlisi bakalim..bi sey olmasada sanki tepede birsey olmus gibi

Sayfa 289/1002 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •