Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7300 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bayraklı Yazıyı Oku
    önce şu satışı karşılayacak bir fon bulunması gerekiyor...yoksa tahtadan satılması 110 milyon lot gibi bir rakam için oldukça sorun yaratır hisse fiyatında
    Minimum birkaç ay sürer dağılan malların toparlanması, bugün alanlar bu fiyatlarda uzunca sürer yatay hareket ettirip dağılanları toplamak isteyeceklerdir. Sabrı zayıf olanlar, ucuz diye 3 günde uçup kaçacak beklentisine girenleri harcayacaklar. Bu benim tahminim. Burada iş uzun vadede olacak, kısa ve orta vade üzer.
    Cahillik mutluluktur!

2.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Minimum birkaç ay sürer dağılan malların toparlanması, bugün alanlar bu fiyatlarda uzunca sürer yatay hareket ettirip dağılanları toplamak isteyeceklerdir. Sabrı zayıf olanlar, ucuz diye 3 günde uçup kaçacak beklentisine girenleri harcayacaklar. Bu benim tahminim. Burada iş uzun vadede olacak, kısa ve orta vade üzer.
    eğer bu long piyasada 1-2 ay bekletirse işi zor olur...bu piyasadki ralli nin uzun sürmeyeceği aşikar bana göre

3.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    110 milyon lotun 60 milyonu sağa sola dağıldı, çaycısı çorbacısı etlisi gediklisi kolcusu kolpacısı ve hepsinin ortak özelliği yerli olmaları ki bunun altını çiziyorum yerli mal taşıyamaz bu tahtada. Bu dağılan 60 milyon malı ecnebi toplamadan yani konsolide etmeden her kademe direnç. Her kademeye bu 60 içinde ki huzursuzlar gelip mal vermek istiyor, haliyle patinaj.

6 sene bu işin çözülmesini bekledim, 6 aydır da mallarımı ala ala 1 lot dahi eksiltmeden pamuklara sarıp gır gır makara beklemeye başladım, bu yıl bu son satıştan dolayı konsolidasyon öngördüğüm için hiçbir beklentim yok, kısmet olursa ay sonunda alacağım temettümü bu yılın karı sayacağım. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.

Diyeceğim o ki; Çay çorba Kıbrıs esnafı daha çok ağlar buralarda, sabah akşam da uzun vadeci ayağı yapar. Ulan uzun vadeci adamın günde 10 posta yazması ne ola ki, yersen yem sanayii a.ş ..20 lirayı günün birinde geçtiğinde hiçbiri kalmayacak

Çaya devam
    Son düzenleme : Serkalgo; 16-11-2020 saat: 17:37.
    Cahillik mutluluktur!

4.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    110 milyon lotun 60 milyonu sağa sola dağıldı, çaycısı çorbacısı etlisi gediklisi kolcusu kolpacısı ve hepsinin ortak özelliği yerli olmaları ki bunun altını çiziyorum yerli mal taşıyamaz bu tahtada. Bu dağılan 60 milyon malı ecnebi toplamadan yani konsolide etmeden her kademe direnç. Her kademeye bu 60 içinde ki huzursuzlar gelip mal vermek istiyor, haliyle patinaj.

6 sene bu işin çözülmesini bekledim, 6 aydır da mallarımı ala ala 1 lot dahi eksiltmeden pamuklara sarıp gır gır makara beklemeye başladım, bu yıl bu son satıştan dolayı konsolidasyon öngördüğüm için hiçbir beklentim yok, kısmet olursa ay sonunda alacağım temettümü bu yılın karı sayacağım. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.

Diyeceğim o ki; Çay çorba Kıbrıs esnafı daha çok ağlar buralarda, sabah akşam da uzun vadeci ayağı yapar. Ulan uzun vadeci adamın günde 10 posta yazması ne ola ki, yersen yem sanayii a.ş ..20 lirayı günün birinde geçtiğinde hiçbiri kalmayacak

Çaya devam
    6 yıl beklemek için çok yanlış bir hisse seçimi.

5.  Alıntı Originally Posted by Torpak Yazıyı Oku
    6 yıl beklemek için çok yanlış bir hisse seçimi.
    Bekledik derken ağaç gibi kök salıp nakitte sadece tcell i beklemedik canım.
    Cahillik mutluluktur!

6.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku

Çaya devam

Arpa tarlasına asit yağmuru yağan böyle günlerde tcell i bir başka seviyorum. Dökülecek çok arpa gidilecek çok yol var. Çaya devamke
    Son düzenleme : Serkalgo; 23-11-2020 saat: 18:59.
    Cahillik mutluluktur!

7.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku

Arpa tarlasına asit yağmuru yağan böyle günlerde tcell i bir başka seviyorum. Dökülecek çok arpa gidilecek çok yol var. Çaya devamke
    Kendi içinizde çelişkili buldum ben sizi. Bu yıl hareket beklemiyorsanız niye satıp 8-12 ay sonra almıyorsunuz? Sonuçta bir hareket olmayacak ya vadelide % 16-17 almak varken neden bekliyorsunuz?

8.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku

Çaya devam
    Temettülerimizi de aldığımıza göre bu yıl konsolidasyonun devam etmesi kuvvetle muhtemel olduğundan 2020 için beklentim kalmadı. 2021 bizim yılımız olacak İnşallah. Çay çorba Kıbrıs otellerine gidemeyenler düşünsün gerisini. Alayının ümüğünü sıkıyorlar hehehehe

O kadar çok çaycı çorbacı dolmuş ki kopan kafaları kolları tahtada saymaktan gözümüz döndü, çok güzel hareketler bunlar çooook..alayına sorsan yatırımcı ayağı yapan bu çapsızlardan temizlene temizlene yola devamke, ehhh çaya da devamke. Byeeee
    Cahillik mutluluktur!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •