Sayfa 298/1002 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Viop - XXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bir daha sistem sat demeden pozisyon kapatırsam.....+4.700 puana kapndım ama hiç ellemeseydim +8.400 puan olurdu..tavşanın fara baktığı gibi işlemsiz böm böm flat bakıyorum..

2. 19 kasima kadar devam long

3. Lütfi elvan: Enflasyonla mücadele önceliğimiz, mali disiplini sürdüreceğiz - bloomberg ht
    lütfi elvan: Türkiye piyasa dostu dönüşüme odaklanmayı sürdürecek - bloomberg ht
    lütfi elvan: Türkiye kurala dayalı işleyen bir piyasa ekonomisi geleneğine sahiptir - bloomberg ht
    lütfi elvan: Mali disiplin sürecek- bloomberg ht
    lütfi elvan: Gerçekçi bir risk yönetimi ile kamu finansmanının kalitesini artıracağız - bloomberg ht

4.  Alıntı Originally Posted by jiggy Yazıyı Oku
    Lütfi elvan: Enflasyonla mücadele önceliğimiz, mali disiplini sürdüreceğiz - bloomberg ht
    lütfi elvan: Türkiye piyasa dostu dönüşüme odaklanmayı sürdürecek - bloomberg ht
    lütfi elvan: Türkiye kurala dayalı işleyen bir piyasa ekonomisi geleneğine sahiptir - bloomberg ht
    lütfi elvan: Mali disiplin sürecek- bloomberg ht
    lütfi elvan: Gerçekçi bir risk yönetimi ile kamu finansmanının kalitesini artıracağız - bloomberg ht
    Bir maden mühendisi olarak ilk gün için jargona epey hakim olmuş.

Söylediklerinin gerçekleşme ihtimali trilyonda 0.. Metni kim hazırladıysa okuyanı ordünaryus ekonomist yapacağına inanmış

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

6.  Alıntı Originally Posted by Hancı17 Yazıyı Oku
    Söylediklerinin gerçekleşme ihtimali trilyonda 0.. Metni kim hazırladıysa okuyanı ordünaryus ekonomist yapacağına inanmış

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yalan soyledigini biliyorum ama anlatmaya devam et dostum

7. Gerçekçi bir risk yönetimi ile kamu finansmanının kalitesini artıracağız

ne gibi mesela ?

8. Joe Biden'in mezun olduğu üniversitede ekonomi yüksek lisans yapmış, icraatına bakmak lazım.

Unakıtan diye biri gelmişti borsada alım satıma damga vergisi diye bir şey getirmişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 298/1002 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •