Sayfa 309/1002 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Türk dostu TRUMP
    Biden gelirse EYWAHHH diyen algıcıları doğradılar..
    Üstüne birde MB başkanı görevden alınması ile iyice kendinden emin olanların alayı battı..

Algılarınıza sahip çıkın..
    Hangi türk dostu TRUMP diyorum abiiiii..kem küm..
    Onun zamanında yemediğimiz dayak kalmadı 2.92 den 8.50 ye giden dolar 24 leri gören faiz gerçekde 20 lerin üstü işsizlik..
    Adam rahip konusunda 2 twit attı bitirdi bizi..O günden beri toparlanamadık..
    Şu adamlara bak film setinden fırlamışlar gibi diyerek koskoca devlet erkanı ile dalgasını geçti..

oowww ama TRUMP iyi adam..

Birde biden ile alttan alta anlaşırsak..
    Borsada özellikle u30 kağıtları bir ralli yaparki sorma gitsin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,741
    Blog Entries
    6
    Aracı kurumlardan bilgi mesajları geliyor ;

VİOP TEMİNAT DEĞİŞİKLİĞİ
    3 Kasım 2020 itibariyle ABD Başkanlık seçimleri sebebiyle piyasalarda yaşanabilecek ani fiyat hareketlerine karşı yatırımcılarımızı korumak amacıyla %30 arttırılmış olan VİOP teminat tutarları, 11 Kasım 2020 saat 00:30'dan itibaren Takasbank teminat tutarları ile aynı düzeye indirilecektir.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    Erdoğan'dan Biden'a tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı seçilen Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Seçilmiş Başkan,

Seçim sonuçlarının, dost ve müttefik Amerika Birleşik Devletleri halkı için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Başkan Yardımcılığınız sırasında da birçok vesileyle görüştüğümüz gibi, Türkiye-ABD ilişkileri köklü temellere dayanan stratejik bir nitelik taşımaktadır.

Günümüzde küresel ve bölgesel düzeyde karşılaştığımız sınamalar, ortak çıkarlar ve değerlere dayalı bu ilişkilerimizi daha da geliştirmemizi ve güçlendirmemizi gerekli kılmaktadır.

Önümüzdeki dönemde ABD Yönetimiyle bu doğrultuda yakın çalışma hususundaki kararlılığımızı tekrarlıyor, ülkelerimiz arasındaki güçlü işbirliği ve müttefiklik bağının bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de dünya barışına hayati katkılar sunmaya devam edeceğine inanıyorum.

Seçim başarınızı tebrik ediyor, Amerika Birleşik Devletleri halkının barış ve refahı için en içten dileklerimi iletiyorum."

https://t24.com.tr/haber/erdogan-dan...-mesaji,914040
    Trumpa veda mesajı,
    Bu günden sonra her ne kadar 20 ocakta devir teslim yapılacak olsada biden’ın sözünün bir ağırlığı olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Kadın tam destek verse Trump seçilirdi, kamuoyu önünde herifi tam bir hödük olarak gösterdi.

Gerçi Beyaz Saray'da gazetecilere yemek verip McBurger sipariş edince, benim kafadan dedim. Dışarıdan bakınca patatesler gelinceye kadar soğuyup çıtırlığını kaybediyor, o kısmını düşünememiş muhtemelen.

>>>>>>>>>>>
    https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...wkqXS8DVCxdc0w

ABD'de başkanlık seçimini kaybeden Donald Trump'a bir darbe de eşi Melania Trump'tan mı gelecek? Trump'ın eski yardımcısı Omarosa Manigault Newman, 15 yıllık evliliğin sona erdiğini iddia ederek, "Melania boşanmak için dakikaları sayıyor" dedi.

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Hancı17 Yazıyı Oku
    Borsalarda bahsettiğin gibi çöküş olursa ons gerilemez aksine uçar bence hele böyle merkez bankalarının etrafa para savurduğu zamanda.. Dow uçuşa geçti aşı maşı dediler ons çakıldı ters senaryoda da tersi olur diye düşünüyorum..

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En son dow çöküşünü bir inceleyin, altın ve gümüşe ne olmuş, ya da 2008 krizini. Uçamaz. Önce iner.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    cok net yabancı girisi var
    eve geldik bir geriye dogru okuyalım sayın vicente nerden görüyorsunuz yabancı girişini bak bu sefer bir yöne olsun dogru olsun

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Adamlar cahil değil, bakan olunca gelip birileri neyin ne olduğunu anlatıyordur.

Dün bir videosuna baktım düzgün konuşan biri, ama icraati ayrı bir konu olabilir. Internet vs biliyor.
    Aşağıdaki muhteremden mi bahsediyorsunuz Sn Ariston [emoji23]

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yağmurdan kaçarken, doluya tutulduk.

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Aşağıdaki muhteremden mi bahsediyorsunuz Sn Ariston [emoji23]

Benim seyrettiğim videoda demeç veriyordu, en azından buluta atıyorsun oradan işene geleni alıyorsun vs demiyordu.

O tip şeyler söylemiş ise fazla zekadan olabilir, yanında normal insanların bulunmasında fayda var.

Geçen patates püresi yapayım dedim. Tarifte tuzu en son koyun demişler, ben de baştan koyayım sonradan unutmayayım dedim süt kesildi, yalnız olunca yaptığın şey zehirli değil ise yiyorsun. Başkası için iş yaparken kurallara riayet etmek gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 309/1002 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •