Sayfa 722/1002 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

ağlama sırası doları ve altını olanlara geldi. doların hak ettiği yer 7.00 tl . dir. faizlerin yükselmesi ekonomiyi durdurmaz. doların yükselmesi durdurur. birincisi ürünlerin fiyatı arttığı için, ikincisi artacak diye harcama yerine dolar yada altın alıyor. üçüncüsü geleceğe olan inancı azalıyor. enflasyon kadar faiz, yada bir tık üstü, her şeyi yoluna koyar. borsa da dahi. bakın bir kaç gün önceye kadar ne kadar dandik hisse varsa uçuyor, sanayi devleri, holdingler, bankalar sürünüyordu. piyasa normale dönecek haberleri ile işler değişti.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Merak etme 2-3 ay sonra tekrar başa sarar. Borç bir yere gitmiyor. Turizm geliri yok. Devlet harcamalarını para basarak finanse ediyor.

Kim gelirse gelsin yine de devalüasyon devam etmek zorunda. Bunun kaçışı yok.

**P birisine söz verdi, doları belli bir yere kadar çıkardı, orada anlaştılar, orada döviz girişi oldu, çünkü faiz artışına tamam denildi.

Faiz artışına tamam demeyen herkesi görevden aldılar!

Bence damat kötü adam değildi, düşük faiz yüksek kur modelinde devam etse 1 sene sonra Türkiye kurtulurdu. Şimdi tekrar başa sarıyoruz! Yüksek faiz, düşük kur! Faizin sürekli artması gerekecek. Faizin artmadığı günlerde dövizde bir günde %5 %10 ani artışlar göreceğiz. İşsizlik patlayacak ve kalıcı olarak yüksek işsizlik oluşacak.
    yanlis anlamayinda ben sanayiciyim ve kimsenin faiz umrunda degil.ancak 10 kurusluk doviz artisi tum maliyeti etkiliyor..su an yapilan yuksek faiz olayi sadece borucnu kredi ile dondurenleri ve parasini bankada dovizde tutanlari ilgilendiriyor..

su an dolar 5 lira ,faiz % 20 olsa mi gidip 500 bin lik araba alirsiniz yoksa dolar 10 lira faiz % 10 olsa 1 milyona mi ayni arabayi gidip alirsiniz..

3. Hayda yine geldiler bir gün düşmesin dolar hemen geliyorlar ;)

TÜM O SAN'A AİT OLANLAR BANA DA AİT

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Faizlerin en azından enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zora sokuyor, faiz sebep enflasyon neticedir ve bunu başaracağız
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Faizde yükseliş sinyali verildi, döviz ve borsada geçici satış gelecektir.

Faizin iyice yükselmesi lazım ki gerçek piyasalar tam çöksün, alışveriş tamamen dursun. Beklemedeyiz.
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    anlasilan yuksek faiz donemine geri donuyoruz agustos 2018 den sonra ki..keske % 50 kalani da tl yapsaydim..
    Reyis fayiz artışı yok diyor, sizler hala fayiz artacak sanıyorsunuz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Beklenen açıklama ..

Erdoğan : Gerekirse acı reçete uygulamaktan kaçınmayacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Neyi kastetti ben takip etmiyorum TV izlemiuorum artık
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Beklenen açıklama ..

Erdoğan : Gerekirse acı reçete uygulamaktan kaçınmayacağız
    TÜM O SAN'A AİT OLANLAR BANA DA AİT

7. Önemli olan dengedir. Faiz %20 %30 %40 olursa ve işsizlik tavan yapar sen ürettiğim malı ancak yabancılara satarsın. Senin ürettiğin malı alacak adamın acaba işi olacak mı?

Zaten gelirin döviz giderin döviz olsa döviz rakamı seni hiç ilgilendirmez.

Gelirin TL giderin döviz ise haklısın ama zaten iç piyasada işsizlik kalıcı artınca yine daha kötüsü olur.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yanlis anlamayinda ben sanayiciyim ve kimsenin faiz umrunda degil.ancak 10 kurusluk doviz artisi tum maliyeti etkiliyor..su an yapilan yuksek faiz olayi sadece borucnu kredi ile dondurenleri ve parasini bankada dovizde tutanlari ilgilendiriyor..

su an dolar 5 lira ,faiz % 20 olsa mi gidip 500 bin lik araba alirsiniz yoksa dolar 10 lira faiz % 10 olsa 1 milyona mi ayni arabayi gidip alirsiniz..

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reyis fayiz artışı yok diyor, sizler hala fayiz artacak sanıyorsunuz.
    faizi enflasyon seviyesinde tutacagiz diyor,ve tamamen arkasindayiz alacaklari bagimsiz kararlari..eger ki dediginiz gibi olurda en az 300-400 artirmazlarsa dolar yine 8.50 olur..

Sayfa 722/1002 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •