Sayfa 732/1002 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Eline ne gecti acaba o zibidiyi oraya atamakla.

Butun yabancilar aninda cekti gitti.

Cok mu luzumluydu.

Bak simdi insan icine cikamiyor, devir teslim'e bile gitmedi, hastaymis muhterem.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Adam açıkça söylemiş, bizim hedefimiz faizi düşürmek, aslında politika faizini enflasyon oranına getirme zorunluluğu var ama bu mücadelemizi engelliyor.
    Bunun anlaşılmayacak neresi var, faiz artmayacak, tam tersi zamanla azalacak diyor. Öncelikle enflasyonu aşağıya çekeceğiz diyor. Faiz sebep enflasyon sonuç diyor.
    Enflasyonu aşağıya çekeceğiz, bunun yerine faiz artırırsak sonuç olan enflasyon da artar diyor. Amacımız enflasyonu aşağıya çekmek diyor.
    Ve bu konuşmadan arkadaşlar, faizin hem de 300-500 puan artacağı sonucunu çıkarıyor. Hayret ettim yeminle.
    Bu konuşma sonrası faizi 300-500 artıracak MB başkanı, aleni RTEye küfür etmiş sayılır, 100-200 bile artırsa iplemiyorum seni demiş olur.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faizi düşürmek merkez bankasının, enflasyonu düşürmek TUİK'in görevi mi demek istemiş.[emoji4][emoji4][emoji4]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağlık bakanı : Bugün tespit edilen 2.693 yeni hastamız var. Salgın hastalıkla mücadele hem bireysel hem de toplum halinde yürütülebilir. Sağlık çalışanlarımız hastane yükümüzü yönetilebilir seviyede tutmak için var gücüyle çalışıyor. Virüsü ancak birlikte yenebiliriz.

Ağır hasta sayısı dün 3001 iken bugün 3095 e yukseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Faizi düşürmek merkez bankasının, enflasyonu düşürmek TUİK'in görevi mı demek istemiş[emoji4][emoji4][emoji4]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aynen öyle Sn deniz43. Önce TÜİK çakma rakamlarla enflasyonu düşürecek, enflasyon tek haneli rakamlara gelince de biz faizi, bırakın artırmayı, düşüreceğiz demiş. Çakma enflasyon rakamlarıyla çalışana sadaka verip fakirleştirmeye devam edeceğiz, acı ilacı içeceksiniz demiş.
    Bu kadar açık bir söylemden 300-500 lük faiz artışı sonucu çıkaranları anlamakta güçlük çekiyorum. [emoji848]

Aynen öyle Sn deniz43. Önce TÜİK çakma rakamlarla enflasyonu düşürecek, enflasyon tek haneli rakamlara gelince de biz faizi, bırakın artırmayı, düşüreceğiz demiş. Çakma enflasyon rakamlarıyla çalışana sadaka verip fakirleştirmeye devam edeceğiz, acı ilacı içeceksiniz demiş.
    Bu kadar açık bir söylemden 300-500 lük faiz artışı sonucu çıkaranları anlamakta güçlük çekiyorum. [emoji848]

300-500 beklemiyorum ben de.
    Politika faizini 10,25’den TÜİK’in açıkladığı 11,89 düzeyine çıkarma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.
    Yani 150 baz puan artış bekliyorum.
    Tabi piyasalar bunu nasıl karşılar o önemli.

6. Cok dogru tespit.faiZ onemli degil.doviz herkesi fakirlestiriyo.
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yanlis anlamayinda ben sanayiciyim ve kimsenin faiz umrunda degil.ancak 10 kurusluk doviz artisi tum maliyeti etkiliyor..su an yapilan yuksek faiz olayi sadece borucnu kredi ile dondurenleri ve parasini bankada dovizde tutanlari ilgilendiriyor..

su an dolar 5 lira ,faiz % 20 olsa mi gidip 500 bin lik araba alirsiniz yoksa dolar 10 lira faiz % 10 olsa 1 milyona mi ayni arabayi gidip alirsiniz..
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    300-500 beklemiyorum ben de.
    Politika faizini 10,25’den TÜİK’in açıkladığı 11,89 düzeyine çıkarma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.
    Yani 150 baz puan artış bekliyorum.
    Tabi piyasalar bunu nasıl karşılar o önemli.
    Ben onu bile beklemiyorum. Eğer yanılırım ve faiz artarsa en fazla dediğiniz gibi 150 baz puan olur diye düşünüyorum.

Adam açıkça söylemiş, bizim hedefimiz faizi düşürmek, aslında politika faizini enflasyon oranına getirme zorunluluğu var ama bu mücadelemizi engelliyor.
    Bunun anlaşılmayacak neresi var, faiz artmayacak, tam tersi zamanla azalacak diyor. Öncelikle enflasyonu aşağıya çekeceğiz diyor. Faiz sebep enflasyon sonuç diyor.
    Enflasyonu aşağıya çekeceğiz, bunun yerine faiz artırırsak sonuç olan enflasyon da artar diyor. Amacımız enflasyonu aşağıya çekmek diyor.
    Ve bu konuşmadan arkadaşlar, faizin hem de 300-500 puan artacağı sonucunu çıkarıyor. Hayret ettim yeminle.
    Bu konuşma sonrası faizi 300-500 artıracak MB başkanı, aleni RTEye küfür etmiş sayılır, 100-200 bile artırsa iplemiyorum seni demiş olur.

Sizinle beraber 4 kişi olduk, Reyisin aslında ne dediğini çözen.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 732/1002 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •