Kaldı 2 lira.
Az sabır.![]()
Kaldı 2 lira.
Az sabır.![]()
Teknoloji endeksinde 7000 lerde direnç var 2 kere denedi o direnci 3. denemesinde kırar diye umuyorum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz : CDS
Piyasa ne derse o olur MSI endeksine bakın +9 bu para nereye girer nerden çıkar olay basit
Borsa grafik bakalım nasıl bir trend çizmiş
BIST 100, 1279.22 seansı kapattı. Performans olarak haftalık % 9.56, aylık % 8.56 ve 3 aylık % 16.27 yüzdelerini görmekteyiz. Bu sene performansı % 11.8 kar/zarar oranında bulunuyor.
BIST100’ye dair indikatörlerin rating’i Nötr sinyali veriyor. Müthiş osilatör 48.75386147 A seviyesindedir. Stokastik %K (stoch) çizgisi % 97.84 N seviyesindedir. 90 üzerinde olması nedeniyle aşırı alım bölgesinde ve boğa piyasasına dönüşebileceğine dair sinyaller oluşabilir diyebiliriz. Kısaca, başka bir belirsiz faktör olmadığı sürece, 24 saat için bazda genel anlamda Al sinyalleri alınmaktadır.
SP500’ye dair indikatörlerin rating’i Nötr sinyali veriyor. Müthiş osilatör 120.47726471 A seviyesindedir. Stokastik %K (stoch) çizgisi % 77.61 N seviyesindedir. 70 ila 80 arasında olması ayı piyasasının boğa piyasasına kritik sınırda olduğu belirtilebilir. Kısaca, başka bir belirsiz faktör olmadığı sürece, 24 saat için bazda genel anlamda Al sinyalleri alınmaktadır.
NASD** BILEŞIK ENDEKSI, 11755.1 seansı kapattı. Performans olarak haftalık % 1.41, aylık % −0.92 ve 3 aylık % 6.45 yüzdelerini görmekteyiz. Bu sene performansı % 31.01 kar/zarar oranında bulunuyor.
NASD**’ye dair indikatörlerin rating’i Al sinyali veriyor. Müthiş osilatör 344.98695206 A seviyesindedir. Stokastik %K (stoch) çizgisi % 66.25 N seviyesindedir. 60 ila 70 arasında ortalama bir hacimde devam etmektedir. Kısaca, başka bir belirsiz faktör olmadığı sürece, 24 saat için bazda genel anlamda Al sinyalleri alınmaktadır.
Endeks vadeli işlemler freni patlamış kamyon gibi. Bu yükselişi sadece yurtiçi gelişmelere bağlamıyorum.
BİR İLGİNÇLİKTE BENDEN HEDEYAA OLSUN
Şeyhim, bu gün de SKBNK deyim.
Çok rüçhan pazarında alışveriş yaptım. Bedellisinide gördüm bedelsizini de.
Şu anda kurt kapanında hissediyorum kendimi.
Tilki oldum kurtarmadı.
Çakal oldum kurtulmadı.
Eskiden hepsini satardım. Ve her seferinde de kazanırdım.
ama bu sefer, kazın ayağı öyle değil.
60 a 40.... hatta
30/150 yapınca joker bile yanında yavaş kalıyor.
Önce SKBNK lerin rüçhanın yarısını sattım. ana hissenin 1,4 ünü sattm.
dedimki, bu şekilde gidersem joker benim .
ama olmadı kurtarmıyor.
sonra rüçhanın hepsini satayım ana hissede kalayım.
Bu seferde bütün rüzgar, deprem ve anaforlara açık oluyorsun.
o da olmadı.
Şimdi ise sadece para da kalıp, elimdeki rüçhanları ikiye katladım bekliyorum.
Cumaya kadar bu şekilde mi kalacağım yoksa hepsini mi çıkayım.
gerçekten çok çetin bir soru ile karşı karşıyayım.
eğer doğruyu bulursam, iyi para kazanmak gerçekten çok kolay olacak..
Yer İmleri