Sayfa 752/1002 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. peki şunu düşündünüz mü ? Kış geldi mi bir çok insan gripten korunmak içün grip aşısı yaptırıyor... İyi güzel de o grip virüsü senin yaptırdığın aşıdakine uyumlu değilse ne olacak ? Mutasyon geçirmiş yeni model bir virüs senden benden akıllı hayatta nasıl kalırımı biliyor... Ya o grip aşısı yeni grip virüsüne etki eylemez ise ? di mi .... Cavit 19 un zeka düzeyi de öyle hafife alınacak gibi değil , ultra ekstra ordinary bir mutasyon yeteneği var... Cavit de kendini güzelcene mutasyona uğratıyor niye çünküm hayatta kalma yaşama arzusu , yani cavit de bir yerde dünya malına tamah ediyor ölümsüzlük istiyor... Bir de şu var tabii bunu bilim şu anki bilgileri ile onaylayamaz fakat gene de yazalım... Mesela bir cavit 19 virüsü vüjuduna girdiğinde vücudun ona karşı verdiği tepkileri , CAVİT 19 kendi datasına işliyoo... haaa şurdan saldırdım bu yurttaşın antikorları şöyle tepki verdi hücreleri böyle hasar gördü bana karşı şu defansı yaptı şu hücumu yaptı... Şimdi dikkat buraya, bu CAVİT 19 bunu kendi belleğine işlerken ne malum bunu kablosuz yayınla diğer cavitlere de göndermediği ? mesela diyelim fransanın bordeaux şehrindeki bir dünya vatandaşından topladığı bilgileri sinyal vererek belki meksikanın cancun şehrindeki bir diğer cavit 19 a kadar ulaştırıyordur ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2. şunu da unutmayalım , fizikçilerin çift yarık deneyinde , (( fizikçiler : '' nasıl yani hasss be , bu da neyin nesi , nasıl olur '' )) diyerek beyinlerindeki öğrenilmiş bilgilerin datası süt gibi apış aralarından akıp gidiyosa , olaya bildiğimiz fizik kuralları içinde izahat getiremiyorlarsa , daha bunun gibi neler var neler ... 2 + 2 = 4 olabilir minin arayışındaki beşer oğlu daha asal sayıları çözemedin , daha elinin altındaki okyanusun mana ve maksadını bilemedin , neyin peşindesin ?
    Son düzenleme : HMZ STBYK; 12-11-2020 saat: 16:30.
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3. https://www.bloomberght.com/bloomber...olacak-2268546

“Dünyanın en büyük ekonomilerinden üçü Asya’daki gelişen piyasalardan olacak.” diyen ekonomistler, Türkiye ekonomisinin de 2050 yılında en büyük onuncu ekonomi olmasını öngörüyorlar.

uçuyeaaahh

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    bir siz ikna oldunuz sanırım yabancının girdiğine
    itibarınızı veriyorum.
    tşkler üstat tabii yabancı yine girdi girmesine de bakalım çıkışı nasıl olacak..
    ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    isabetli bir yorum 7,7040 dan aldım)
    Bol kazançlar olsun.

6. millet aşıdan medet umuyor, türkiye senede 5 milyon aşıyı anca yapar, geçmişte denendi
    bir de buna -70 soğuk zincir oluşturularak aşı dağıtımı yapılacağını düşünürsek
    bugün başlasak 10 yılda 50 milyon insanı zor aşılarız o da kıçımıza motor takarak
    en önemli mevzuu aşının korumasının kaç gün-ay olacağını pfizer bile açıklayamıyor..

7.  Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    isabetli bir yorum 7,7040 dan aldım)
    6.6; 6.99, 7.64 maliyetlerim var.
    7.5 ye gelirse tekrar kademeli gireceğim.
    2023 den önce de çıkmam sanırım.
    TL değerli diyenler palavra sıkıyor.
    300 bine dandik sıfır araç alırken mi değerli...
    TL ağır bir DEVALÜASYON YEDİ.
    Dolar kuru ne olursa olsun, fiilen satın alma gücü YOK.
    Kimse yeni araç, yeni ev alamıyor hale geldi.
    Zira, aylık gelirle hangi orandan kredi çeksen alamıyorsun.
    Normal için bile ücretlerin ikiye katlaması lazım ki, hükümet bütçesi sıfırı tüketmiş.
    Şu an herkes bira TL eline geçse mala, arabaya, arsaya yatırıyor.
    Servetlerinin çok daha erimesinden korkuyorlar...
    Yahu ülkeye milyarlarca dolarlık altını boşa mı ithal ettik.
    Kim aldı bunları?
    TL den kaçanlar....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Biyerlerini yırtsalar dolar yükselecek ama önce 7,30 ihtimali bana göre yuksek
    7 30 ihtimali benim için vardı ancak yükseliş fazla olunca galiba yanıldım dedim,ancak ongorum gerçekleşecek galiba, eğer 7 ,30 görülürse dolar çok yuksrkleri görür

Sayfa 752/1002 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •