ağa tcelede el attılar bilmiyorum sonu ne olur.. ariston insanların aklına sokuyorsun ha....
Geçen boğazımda sanki bir cam hissettim. Bu covit hastaları ciğerimizde cam var diye anlatınca demek bize de sıra geldi diye düşündüm.
Matriks de bozulunca, dedim komple format at bu bir sinyaldir.
Evi filan toplamaya pek gözüm yemedi.
O arada bir akrabam İstanbul'a fuara geleceğim yerin neresi seni ziyaret edeceğim diye mesaj atmış, iyice panik oldum. Normalde yurt dışındayım diyorum. Fuara internetten baktım daha çok var. Neyse gerçeği söyleyip yerimi whatsapp'dan gönderdim, Allah'ım beni kurtar diye de içimden dua geçti. Bir baktım fuar covit nedeni ile iptal olmuş. Adam da nasıl olur daha geçen gün baktım dedi. O arada coviti de unutunca tekrar yükledim matriksi.
Borsayı seviyorum, burada garip olayları görünce hayal görüyorsun diyen pek olmuyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Gerçekten ne olur bilmiyorum,
KAP'da sürekli açıklama var, her açıklama heyecan yaratıyor. BBHT var neredeyse her gün birazdan şu şirketin CEO su gelecek diyorlar.
Cumhurbaşkanı uzun vadeli makul getiri olacak dedi, kısa vadeye karışmayacak diye düşünüyorum. Piyasaya traderler o yüzden gelmiş olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yatırım tavsiyesi değildir.
Senin sistem benimkinden iyiDolarda iddiam yok ama yukarı mı bekluyorsun?
Full short kaldım akşama akşam seansı belki biraz kar alirim ama esas senaryo yarin eksi açılış, sonra dönüp nerede kalmıştık style. Palaya bu yakışır. Tabi senaryoya göre işlem yapmıyorum, yapsam şimdiye batmıştım. Algı yüzünden tüm koca ralliyi flat geçirdik robocan kurtardı yoksa işler kötüydü.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım,
"Zeki insanlar hep dertlidir...Zeka iyi bir şey değil...
Beyin sürekli analiz halinde..
Biri sana bir hakaret yaptığında ne amaçla yaptığını anında anlayıp,kendine mis gibi dert ediniyorsun..
Ama aptallara bak,dünyadan haberleri yok..
Bu hayat aptallara güzel,zekilere zindan"...
Prof.Dr. Aziz Sancar...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri