Sayfa 760/1002 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Rusların Sputnik Aşısı;

Almanya menşeli, kurucusu Türk olan
    BionTech şirketinin Aşısı;

Çok Yakında onay alıp almadığı açıklanacak
    Amerikan şirketi Modernanın Aşısı;

Bu gelişmeler, dünyada mevzuları bi anda terse değiştirdi.

Globalde Altından kaçış ve ülkemizde dolardan kaçış başlamış görünüyor.
    Havayolu şirketlerinde ve Petrolde ,
    Globalde de hareketlilik var.

Bizde bugün THY e yansımamış eksi kapansa da, Bu olumlu rüzgar Pegasus a yansımış durumda..

Dolar/Tl şu an kayışı koparmış, lastik şemyel patlatmış vaziyette cantta gidiyor..

Net te döviz açığı olan şirketlerin bilanço yansıması içinde olumlu.

Şu an ki Aşı haberlerine ek olarak;
    Yakında faiz beklentisi ile dövizde tekrar bi panik atak ile 2. Düşüş dalgası bekleyen analist yorumları şu an çoğunlukta görünüyor...

Şahsi öngörüm; Altın ve dolar/tl de büyük çöküş için
    Abd li Moderna nın AŞI sının onay alması lazım, o zaman büyük kaçış başlar.. şu an kazanı sallıyorlar.

Hep söylüyorum, tekrar edeyim.
    Altın ve Dolar, yatırım aracı değildir. Ticarette kullanılan takas aracıdır. Altın ağır olduğu için sonradan para bulunmuştur. Yatırım aracı, şirket yatırımı, şirket hisse senetleridir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Güncel durum tespitleridir.

TÜM O SAN'A AİT OLANLAR BANA DA AİT

2. Ahh şimdi karikatür koyma vakti gelmişti,hani şu;geldi yine.......ile başlayan.tam yeriydi ama olmaz,avukatlar bizim karikatürlerden para kazanılıyor diye dava ediyormuş...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ahh şimdi karikatür koyma vakti gelmişti,hani şu;geldi yine.......ile başlayan.tam yeriydi ama olmaz,avukatlar bizim karikatürlerden para kazanılıyor diye dava ediyormuş...
    Yine .....
    yazmanız yeterli. Beyin bedava nasıl olsa. Beyinde direkt açılıyor karikatür.

[emoji23][emoji23][emoji23]

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Şimdi karamsarlığa sevk ettiniz beni,bende ciddi bir planlama ve emek ile bu işin olabileceğini düşünüyorum,ama yerli aşı üretim merkezini kapatanlardan bunu beklemek enayilik,ekiplerin ev,ev gezerek aşı yapması fikri mantıklı gibi görünmekle birlikte güzel ülkemde ise romantik derecede iyimserlik,96-98 yılları arasında Diyarbakır merkezde çocuk felci aşılama çalışmalarını izlemiş biri olarak söylüyorum bunu;kimi bizi kısır edeceksiniz deyip yaptırmazdı,kimi ben terörle mücadelede çalışıyorum sen benim evi mi işaretliyorsun diyerek ekibi kovar(yer polis lojmanı ve izinli giriliyor)kimi kapı veya apartman önünde yapılan aşı için namıs var olmaz diye çemkirirdi.......

Sonuç;bu aşı gelse bile öncelikle siyasetten nemalananlar ve gelir düzeyi yüksek belli bir kesim yaptırabilir,diğerleri ölmezse yıllar içinde peyderpey...
    sağlık işiyle az buçuk uğraşan TC. 100.yılı kutlandığında nüfusun 1/3 nü dahi aşılayamamış olacaklarını görür..

5.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Valla cuk oturdu..

6. Anlamadım ben, şirketler borçları artık KINA ile mi ödeyeceklermiş 🤔

7. tv lerde ''acı reçete ''sözü var. acı reçeteyi vatandaşamı yedirecekler. ne demek isteniliyor?
    Son düzenleme : azak; 12-11-2020 saat: 22:02.

Sayfa 760/1002 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •