Sayfa 476/1002 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by CaNyoN Yazıyı Oku
    Bayım şeyde mikroda düşen kırıldı
    öteki şeyde de düşen kırıldı ama aşağı gitti. asdas.
    bakalım zabah nasıl olacak ortalık.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Teröristler için eskiden öldürdük denirdi sonradan etkisiz hale getirildi sözü yaygınlaştı.

Öte yandan normal düzenli ordu savaşında, karşıdaki askeri inine kadar kovalayıp etkisiz hale getirme olmuyor. Bir taraf hedefine varacak ise ve diğer taraf da onu engelleyemeyecek ise bir şekilde çatışma sona eriyor, ama emin değilim. Karabağ ile alakalı general tvde anlatıyordu şimdi anlamazsınız dedi başka şey anlattı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    öteki şeyde de düşen kırıldı ama aşağı gitti. asdas.
    bakalım zabah nasıl olacak ortalık.
    7.9 düzeltmesiz aşağı yol yok diyor gibi 5 liğide tamamladı bildiğin hançer
    umarım açılışta verirde tavandan
    gün içi angarya çıkarmaz..

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yav sonuçta ihracat yapan binlerce şirket var...buradan ekmek yiyen milyonlar var...bizim ithalatımızın büyük kısmı enerji kaynaklı...yani petrol, doğalgaz...kol gibi her sene para ödeniyor bu kaleme...

dengeyi iyi kurmak lazım...ederinde bir kur olmalı...onu da artık ülkeyi yönetenler bilir...ben şu an denge kuru kaç TL bilmiyorum mesela...kimi 8 tl diyor kimi 7 tl...kimisi 6 tl...
    Önemli olan stabil kur yoksa 2014 te kur 2lerde ihracat ne kadar şu an 8.5 olsa ihracat ne kadar. Ucuzluğu sağlayan sadece işçi ucreti

5. SON DAKİKA

Prof. Dr. Uğur Şahin: Aşının salgını bitireceğinden eminim

Sozcu.com.tr, Gündem
    Güncellenme
    22:48, 12/11/2020

Corona aşısı çalışmalarında ilk klinik deneylerden başarılı sonuçlar aldığını açıklayan Almanya merkezli
    BionTech şirketinin CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin, aşının salgını bitireceğinden
    emin olduğunu söyledi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...m-6123179/amp/

Bence olağanüstü bir son dakika haberi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Önemli olan stabil kur yoksa 2014 te kur 2lerde ihracat ne kadar şu an 8.5 olsa ihracat ne kadar. Ucuzluğu sağlayan sadece işçi ucreti
    2014 ile aynı neredeyse ihracat...ithalat da aynı. Onda da azalma yok...

Dolar 15TL olsun, bizim ihracat yine buralarda kalır...Bu düşük kur arsızı, vizyonsuz ihracat lobisinden bi halt olmaz...

7. Geçen TV'de gazeteci kitap yazdım daha basılmadan yasaklandı dedi, başka bir sürü kitabı var.

Internet ve Sosyal Medya kirli ama arada bilgiler olabiliyor. Hatta biri bir şey yazıyor sonra silene kadar o arada gözüne çarpabiliyor.

Bir süre sonra sır filan kalmaz daha şeffaf ama gerçekçi bir dünya olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

CaNyoN Guest
    son graf olsun ve adios ..

vaf.jpg

Sayfa 476/1002 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •