Son düzenleme : hellistheothers; 13-11-2020 saat: 20:29.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sn. Blackmirror teşekkürler.
Fonlar hakkinda sıkça sorulan sorular temalı yeni ve ayrı bir başlık mı olsa keşke.
eib -0.05%
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Tesekkurler.
Açikcasi eksi beklemiyordum.Nereden gol yediler acaba.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinize emeğinize sağlık sn. Black Mirror.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Tüpraş ve Kontrolmatik'den.
Yeri gelmişken artık şu Bilici sevdasından vazgeçip ucuz xu30 hisselerine yönelseler iyi edecekler. 3-4 ay önce satmaya başladıklarında hepsini elden çıkartırlar diye ummuştum ama yapmadılar. Devran yan hisselerden x30 a döndü, Tüpraş a geçmeleri şık olmuştu, devamında banka holding falan almalarınıda bekliyorum ama yapmadılar.
Cahillik mutluluktur!
Yer İmleri