Sayfa 518/1002 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. mrb viop da acemiyim sadece elimdeki hisseleri hedge etme amaçlı viop da short açıyorum fakat son trend beni terste bıraktı bankalar gitti benim kağıtlarda tık yok fakat viop da çok zararım oldu.strateji geliştirmeye çalışıyorum fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

2. Iyi ya işte viopta ilk işleminde zarar ettiysen bir daha bulaşmazsın. Keh keh.

3.  Alıntı Originally Posted by Alenon Yazıyı Oku
    mrb viop da acemiyim sadece elimdeki hisseleri hedge etme amaçlı viop da short açıyorum fakat son trend beni terste bıraktı bankalar gitti benim kağıtlarda tık yok fakat viop da çok zararım oldu.strateji geliştirmeye çalışıyorum fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
    endeksi değil hisseyi shortlayın endekse dahil olmayan viop da işlemi olmayan hisseler için bu risk her zaman mevcuttur
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden bu tip bir gösteri vardı, bir kere seyrettim hoşuma gitmedi.

Yalnız yazıya göre bir seferinde nazar değmiş düşmüş adam.

https://e-motoring.com/cambazlari-sevgiyle-animsarken

Küçükken bende bir kez izlemiştim Sayın Ariston,anılarım geldi aklıma...

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    endeksi değil hisseyi shortlayın endekse dahil olmayan viop da işlemi olmayan hisseler için bu risk her zaman mevcuttur
    elimdeki hisseyi short yaparsam hisseden aldığımı viop da vermiş olurum

6.  Alıntı Originally Posted by Alenon Yazıyı Oku
    elimdeki hisseyi short yaparsam hisseden aldığımı viop da vermiş olurum
    elindeki hisse bist 100 demi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

CaNyoN Guest
     Alıntı Originally Posted by Alenon Yazıyı Oku
    mrb viop da acemiyim sadece elimdeki hisseleri hedge etme amaçlı viop da short açıyorum fakat son trend beni terste bıraktı bankalar gitti benim kağıtlarda tık yok fakat viop da çok zararım oldu.strateji geliştirmeye çalışıyorum fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
    VOB hesabınızı kapatın üstüne beton dökün. Çok geç olmadan.

VOB ülkedeki en tehlikeli yerlerden birisidir..

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    dolar topigine yazmistim daha once !kisa vadede MB politika faizini teb'in hosgeldin faizine esitlesin ! aciklama olarakta gerekirse ek tedbirler alinmasi yonunde kararli adimlar atmaktan cekinmeyiz tarzindan klise ifadeler kullansin usd 7.30-50 arasina konumlanir yil sonuna kadar
    Ben 7.70—7.80 den dengeleme bekliyordum. Ama o şartlar olursa dediğiniz rakamlar da olası

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 518/1002 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •